Lonca lisansı hk
- berkancetin
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Lonca lisansı hk
Lonca lisansını karakterime yükleyince sadece 1 loncaya girme ve kurma hakkım mı oluyor ? Loncadan çıkarsam tekrar girmek için yeni lisans mı lazım ?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: Lonca lisansı hk
yok istedigin kadar girip cıkabiliosun ama kurma alırsan 1 kere kurabilirsin ben lisans al derim istedigine gir sonra cık takıl falan 
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- heyyo
- Cin Avcısı

- Lonca: DEVA
:arrow: Lonca lisansını pasaporta çevirirsen istediğin kadar loncaya girip çıkabilirsin fakat lonca kuramazsın.Respirasyon yazdı: Merhaba,
Lonca lisansınızı Lonca pasaportu olarak kullandığınızda istediğiniz kadar loncalara girip çıkabilirsiniz.
:arrow: Lonca kurmak istiyosan eğer lisans olarak kullanırsın, loncayı dağıttığında veya çıktığında lisans hakkın gider.
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
- berkancetin
- Demirci Çırağı

Yani ben normal kutu alıp ondakini yüklesem istediğim kadar loncaya girip çıkabilirim ?
- heyyo
- Cin Avcısı

- Lonca: DEVA
Plusı yüklediğinde dükkanda ürünlerim arasına Lonca Lisansı eklenicektir onu pasaport olarak kullan yaparsan istediğin kadar girip çıkabilirsinberkancetin yazdı:Yani ben normal kutu alıp ondakini yüklesem istediğim kadar loncaya girip çıkabilirim ?
KUKLACI,TILSIM,BAB-I ALİ
TUGİ
XTUGİ
MAJEZİK
- berkancetin
- Demirci Çırağı

Tamamdır teşekkürler
berkancetin yazdı:Yani ben normal kutu alıp ondakini yüklesem istediğim kadar loncaya girip çıkabilirim ?
Merhabalar ;
İKV Çemberlitaş kutusundaki 3 aylık plus paketi yani lonca lisansınızı 1 karakterinize yükleyebilirsiniz . Yüklediğiniz karakterle ya 1 defaya mahsus lonca kurabilirsiniz yada Lisans olarak yükleyip dilediğiniz kadar loncaya gir çık yapabilirsiniz . Ama unutmayın sadece 1 karaktere kullanabilirsiniz . Örneğin ; 3 karakteriniz varsa 3'ünü de loncaya dahil etmek istiyorsanız 3 lisans yüklemelisiniz .