bloodthirsty yazdı:evet ateş çemberi çok çok yüksek hasarlar vuruyor ama bazende az vuruyor mesela ben kirik+kırma ile 2.5k vururken krtiksiz 3.5k vurdğum oldu birazda hasarda denge olursa iyi olur 37 lvl büyücü ile 8 k attım yaratığa
Kullanmayi bilmiyorsun
ne alaka kardeşim bu arada beni tanımadan yargılaymassın
Alakası çok ...
Büyücümle 2.5 k asla vurmadım... En az 15-22
Cümleye büyük harf ile başlanır.
"Yargılayamassın" diye bir kelime duymadım ben, hele "yargılaymassın" diye bir kelime ilk defa duyuyorum.
Üstelik bu bir yargılama değil ... Bir öngörü dür.
Biz burada Türkçe dersi almıyoruz bir iki harfte hata yapmışım ne var bunda üstelik demişsin bu öngörü diye hayır sen öngörü yapmadın direk yargıladın beni çünkü kullanmayı bilmiyorsun diyerek öngörü değil yargılama yapmış oluyorsun
Katılıyorum işi bilmekle falan alakası yok yağtığın iş direnç kırmak ve vurmak farklı bir şey yaptığını iddia eden varsa çıksın.Şu türkçe olayıda hep abartılı gelmiştir sanane kardeşim kim nasıl yazarsa yazsın :|
VatanKIRIM yazdı:Arkadaşlar Bütün Grup Bölgelerine giren oyuncular BUZ/ELEKTRİK/FİZİKSEL büyülerini kullanarak bir yerlere geliyor.Ancak ATEŞ ÇEMBERİ bütün büyülerin yanında pasif kalıyor.Bence Ateş Çemberine ihtiyaç duyulacak (grupta en az 1 ateş çemberi büyücüsü) bir bölge gelmeli.Ateş Çemberi kişisel veya klan savaşları içerisinde kalmamalı.
bloodthirsty yazdı:evet ateş çemberi çok çok yüksek hasarlar vuruyor ama bazende az vuruyor mesela ben kirik+kırma ile 2.5k vururken krtiksiz 3.5k vurdğum oldu birazda hasarda denge olursa iyi olur 37 lvl büyücü ile 8 k attım yaratığa
Kullanmayi bilmiyorsun
Alakası çok ...
"Yargılayamassın" diye bir kelime duymadım ben, hele "yargılaymassın" diye bir kelime ilk defa duyuyorum.
Öncelikle "En az 15-22"den sonra bir noktalama işareti gerekli ve "..." amaçsızca, görevi dışında kullanılmış "." yada "," kullanılmalıydı onun yerine.Burada millete ders vereceksek önce kendimize bakmalıyız değil mi?
Büyücü sınıfının enerjisi az olduğu için uzak dövüş alanında ustadır. Ateş çemberi yakın dövüşe girer. Fakat yanına gidip , tankın sapması ile bir kesim yapılabilir.
Kullanmayi bilmiyorsun
Alakası çok ...