Oyun Yönetimi Başta olmak Kırıcı olmadan , Oyundaki Hareketlerimizi , Eski birlik beraberlikleri, ve Yeni yapılan düzenlemeleri.
Şunu Söyleyebilirim Kendi Adıma Ben Bu oyundan Alabilecegim en İyi Arkadaşlıgıda , En iyi dostluguda , En iyi iteminide , En kötü dostluguda gördüm. Oyundan Alacagım herseyı aldım.. Tüm Bölgelerdende gerektigi şekilde yararlandım. Yani konunun sonunda çıkacak fitne yüzünden bu açıklamalarıyaptım..
Ben 3 Konu yazacagım hep beraber kırıcı olmadan tartışalım..
1) Birlik beraberligin Bozulması ( Görevler Konusunda Bölgeler Konusunda iyice Duyarsızlaştık)
2) Yönetimin Esnekligi ( Uygunsuz Nickler Uygunsuz Lonca İsimleri Örnek: iğrenç erotik karekter isimleri, pkk yı simgeleyen karekter isimleri lonca isimleri )
3) Küfürler Hakaretler ( Oyunda Kadın Kız Yada Çocuk gözetmeksizin yapılan)
Birilerinin Bu Konuda Çalışmalar Yapma zamanı gelmedimi sizce ?
Egrisiyle Dogrusuyla Tartışalım...!!!
Egrisiyle Dogrusuyla Tartışalım...!!!

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Egrisiyle Dogrusuyla Tartışalım...!!!
Eskiden olsa tartışırdık 
okudum gaza geldim bişeyler yazayım diye. İmleç belirip kaybolmaya başladı belirdi kayboldu belirdi kayboldu....
okudum gaza geldim bişeyler yazayım diye. İmleç belirip kaybolmaya başladı belirdi kayboldu belirdi kayboldu....
bir varmış bir yokmuşum
Bu iyiydiPROF yazdı:Eskiden olsa tartışırdık
- yaseminalici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yolcu
Sana tamamen katılıyorum heleki küfürleşme aldı başını gidiyor koskoca adamların etmediği küfürleri 12-13 yaşındaki çocuklar birbirine ediyorlar

Jasmine
DrJasmine