İkv Takımının Anlaşılmaz Garip Tavrı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

İkv Takımının Anlaşılmaz Garip Tavrı

Mesaj gönderen OxBoSsxO »

Son zamanlarda Oyunu Tamamen Somuru aracı haline Getiren İkv Cemaati Daha once İkv CemberliTaş kutu yuklediğim Charım silindi.Bunun Ardından İkv Destek Takımından 10 gun boyunca Yaptığım iletişim neticesinde Turlu sorunlar cıkararak Yok Bilgilerininz Eksik Yok Epin İstemiyoruz YOk Tam olarak ne istediğinizi Soyleyim Gibi Turlu Entrikalar Uydurarak Charımı Geri iade Etmememk İçin Adeta Bir Seferberlik İlan Etmişlerdir.Tum oyuncuların Bildiği Uzere Daha Once Plus Veya Çemberli Taş kutu yuklenen KArekter Kurtarılabilmektedir.Burda Belirtmek İsterimki Bu Oyunu Artık Oynamayacam Charım iade edilip edilmemesi Artık onemli değil Yalnız Bu Oyunu oynayan Harçlıklarıyla Zar Zor Kazandığı paralarla KArekterlerinin Guçlendiren Silahlarını Yukselten diğer Oyuncu Arkadaşlarımın Dikkatli olmalarını İstiyorum.Gerçi Biz Turk Milleti Olarak Koyun Gibi Gudulmeye Alışmısız Eminimki Bunuda Tınlamıycaktır Oyuncu Arkadaşlarım veya ilgilenmicektir.Bu Benim Başıma Gelen olay Herhangi birinizin Başınada Gelebilir.Bildiğiniz UZere Yuklediğim Cemberli Taş kutuda 3 Aylık Plus,KAsa Erişimi,+5 yetenek Bulumaktadır. 10 Gunluk iletişim ve haberleşme sonucunda Bana Charımın Kurtulamacağını ikv Takımı Saçma Sapan bir Gerekçeyle harımın kurtalımayacağını bidirmiştir İşte İkv Destek Takımının Bana Gonderdiği En son Mail:
Merhaba,

Karakter kurtarma işlemi silinen karakterin silindiği esnada bulunduğu hesapta Plus Paket veya Karakter Sigortası ürünü bulunduğu takdirde yapılabilmektedir. Aksi durumlarda karakter kurtarılamamaktadır.

Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünü bulunan oyuncularımıza tanınan ayrıcalıklardan biride karakter kurtarma ayrıcalığıdır. Karakter Sigortası bulunan ve Plus Paket aktivasyonu yapılan üyeliğe bu ürünlerin aktif olduğu süresince geri dönüşün kutusu verilmektedir. Plus paket aktivasyonu ve Karakter Sigortası bulunduğu sürece silinen karakterler geri dönüşüm kutusuna gönderilerek tamamen silinmemekte ve talep edildiği takdirde bu karakterler kurtarılabilmektedir.

Plus Paket ve Karakter Sigortası ürünleri yoksa, karakter silindiğinde daha sonradan bu ürünler yüklense dahi karakterin silindiği esnada bu ürünler olmadığından karakter tamamen silinmekte ve kurtarılamamaktadır.

Bilginize sunar, iyi günler dileriz.(ATEŞVEDUMAN)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: İkv Takımının Anlaşılmaz Garip Tavrı

Mesaj gönderen harkonen »

ee bıraktınmı yani
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

EVet Bıraktım.(Ateşveduman)
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

OxBoSsxO yazdı:EVet Bıraktım.(Ateşveduman)
Aramıza hoşgeldin :)
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Splash yazdı:
Bu oyunu bırakanların forumda ne işi var anlamış değilim.Bu oyunu bırakıp(!) forumda gezenlerin çoğu ya bırakmamıştır yada potansiyel oyuna başlayacak kişilerdir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

Refresh yazdı:
Splash yazdı:
Bu oyunu bırakanların forumda ne işi var anlamış değilim.Bu oyunu bırakıp(!) forumda gezenlerin çoğu ya bırakmamıştır yada potansiyel oyuna başlayacak kişilerdir.
Ben kazandığım dostlukları bırakmamak adına bu forumdayım.Facebook kullanmadığımdan burdan konuşuyorum.
İyi forumlar.
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bu oyunu bırakanların bu forumda işi nediyen anlayışsız arkadaşım bu forum senin tekelinde değil önce bunu bileceksin sonrada yazıyı iyice okuyup ne anlatma ya çalıştığıma bakacaksın işte ikv nin hakimiyeti senin gibi ukalalar var oldukça devam edecek ama inanıyorumki bu hakimiyet fazla sürmeyecek zira artık bundan daha kaliteli vedaha güzel oyunlar geliyo yakında ikv fark ederbelki ama umarım ozaman tarih olmuş olurlar milletin hakkını gasp etmek neymiş öyrenmiş olurlar son zaman lardaki oyun hataları gm ve yöneticilerin tarf tutması hem de alenen oyun kalitesini büyük ölçüde etkilemiştir ve idaa ediyorum bugidiş devam edemez yakında yeni bölge geliyo herkes para hazırlasın yeni yükseltiyiniz silahlar size yetmeye bilir iyi eğlenceler
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

Splash yazdı:Facebook kullanmadığımdan burdan konuşuyorum
aynen ve oyunun ne hale gittigini görmek için arada bende giriyorum foruma hiç kimsede karışamaz forumun ortamı güzel
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

OxBoSsxO yazdı:bu oyunu bırakanların bu forumda işi nediyen anlayışsız arkadaşım bu forum senin tekelinde değil önce bunu bileceksin sonrada yazıyı iyice okuyup ne anlatma ya çalıştığıma bakacaksın işte ikv nin hakimiyeti senin gibi ukalalar var oldukça devam edecek ama inanıyorumki bu hakimiyet fazla sürmeyecek zira artık bundan daha kaliteli vedaha güzel oyunlar geliyo yakında ikv fark ederbelki ama umarım ozaman tarih olmuş olurlar milletin hakkını gasp etmek neymiş öyrenmiş olurlar son zaman lardaki oyun hataları gm ve yöneticilerin tarf tutması hem de alenen oyun kalitesini büyük ölçüde etkilemiştir ve idaa ediyorum bugidiş devam edemez yakında yeni bölge geliyo herkes para hazırlasın yeni yükseltiyiniz silahlar size yetmeye bilir iyi eğlenceler
Bu forum benim tekelimde diye bir şey dediğimi hiç hatırlamıyorum o yazdığım kısacık şeyden nasıl bunları çıkardın acaba.Ayrıca lafım senin yazdıklarına değil splash ın yazdıklarına idi.Ayrıca dediğimde o kadar haklıyım ki.. Şimdi sen diğer oyuncuları çok mu önemsiyorsun ki geliyorsun burada ikv yi kötülüyorsun.Amacın ikv den kendi çapında intikam almak başka bir şey değil.Oyunu bırakmayıp devam eden biri gelip burada rahatsız olduğu durumları dile getirse o kişiye hiç bir sözüm yok.Derim ki bu adam oyunu seviyor ama bir takım şeylerden rahatsızlık duyuyor ve bunların düzeltilmesini istiyor.Ama senin burada yaptığın nedir söyler misin ? Oyunu bıraktıysan güle güle bundan bize ne hayatında başarılar dilerim.
Oyunu bırakan bir kişi gelip burada oyunu niye kötüler ki ? Ya bırakmışsın sen oyunu oyundaki kötülüklerden sanane.Burada bu konuyu açmandaki amaç nedir ? Hemen cevap verme bir düşün gerçekten amacın nedir biraz düşün öyle cevap ver.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
OxBoSsxO
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

benim ne anlatmak istedyimi anlayan anlamıştır ayrıca sana ve kıt anlayışına bişeyi ıspatlamak zorunluluğum yok senden iyi gm ve ikv yalakası olamaz zaten zoruna gidiyosa foruma sen girme istersen ben inadına heristediyimde girecem ve ikv yönetimi ve camiasının bana yaptığına inandığım haksızlıkları dile getirecem buna kimse mani olamaz ikvenin yalakaları mesela hiç olamaz ve benim oyunu bırakıp bırakmamam sen hiç ilgilen direcek bi olay deyil sen eylenmene ve oyununa bak iyi eylencelersana ama tavsiyem bu platforma görüşlerini yazan herkim olursa olsun biraz anlamaya idrak etmeye çalış burda yaratılan karekterlere ne kadar emek ve para harcandığını biliyosun sanırım ben o silinen çarı yaratabilmek için aylarca gece gündüz yatmadım sayılır e sonra bi hata sonucu veya bilerek silinen buçarın neden iyade edilemeyeceyini anlamkata güçlük çekiyorum benim sadece 1 deyil tam 6 tane çarım var bu oyunda ve ailece oynuyoduk şimdi sadece çocuklar oynuyo intikam meselesine gelince bence sen sadece ikv camiasına yaranmak için o yazıyı yazdın zira ben bir oyuncusuyum bu oyunun nası intikam alacam benim aklım almıyo bildiyin bi intikam şekli varsa öğrenmek isterim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön