Naber
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Naber
Heh orta 1 e geçti yine geri geldi. Her versiyonunu çekmek zorunda mıyız senin ?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
OKE SEE YOU LATER CNM

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
xLuCaGox yazdı:
Heh orta 1 e geçti yine geri geldi. Her versiyonunu çekmek zorunda mıyız senin ?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Magician yazdı:Sus la liseli ergen çok şukur liseli diliz sen zırhı dusurdun mu ezoxLuCaGox yazdı:
Aferin liseli değilsin abicim, ilkokullusun. Ama o da bitecek önünde nice seneler var. Gel sana zırh değil dayalı döşeli 1 düzine çar göstereyim. Seni tanımayanlar için bak alıntılarını da vereyim:
Hee bide aktarımda item çalan sendin dimi.. Dur dur bakalım daha neler gelecek aklımaMagician yazdı: 1. Arz olunmaz!Doğulur.Hangisi olsam die bir şey yoktur.Doğdunda arzsındır.Casusluk yapacaksan git lodosa biz ole karaktersizlik yapmayız.
2. Leyn.Arz olamassın.Eğer arz doğmadıysan sorunlusun demek.Git lodoslara.Lodos kişiliksizdir.Lodos olunur ama arz olunmaz.Arz doğulur leynnnn!!!!!!!Siz oyunda arz ol butanına bastıysanız sizin sorununuz.Siz arz doğmamışınz.Yani sonradan olmuşunuz.Siz sahter arzsınız.Mesela ben.Daha 1 lwlken charı acıtıgımda doğuştan arz oldugum için arz olarak başladım.Bu arada film izlemem we dışarı cıkmak istemiorm.
3. Kingim dimi.Zaten bunu ben de biliordum.Doğuştan var olan bi özellik bende.
Bu iyiliğimide unutma hanyy
En son xLuCaGox tarafından 05 Tem 2012 20:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü