Belirttiğiniz soruları daha önce farklı konularda yanıtlandırmıştım.Bu tarz konular açmadan önce formumuzun sağ üst kısımda bulunan "ARAMA" seçeneğini kullanmanızı tavsiye ederim.Sorularınızın yanıtlarına gelince;
-Adam Salona Şifacı Direnci açıp girebilecek mi ?
*Savaşcı ve Büyücü sınıfları için dost yeteneklerinden faydalanma durumu yasaktır.Dirençli olarak gelen kullanıcılarımızdan direnç etkisinin kaybolması için oyundan çıkıp tekrar girmeleri istenecektir.
-Vs Başlamadan Önce iksir serbest mi ? yoksa başladan sonra mı içebileceğiz ?
*Mücadele başladıktan yada başlamadan önce içilen iksirin hiç bir farkı yoktur.Her iki şekilde de iksir içmek serbesttir.
-bir taraf zihin attı .adam zihinliyken oturup can doldurabilecek miyiz ?
*Elbette oturmama gibi bir kısıtlamamız bulunmuyor.
-Salon etrafında istediğimiz noktaya kaçabilecekmiyiz ? yoksa karakterleri olduğu noktada sabitliyecek misiniz ?
*Sunucularınızda ki güncel OkO kurallarında olduğu gibi bu etkinliğimizde de kaçmak yasaktır.Fakat büyücüler için bir kısıtlama söz konusu değil.
-karakterler sabit olacaksa birbirlerinden uzaklık aralıkları ne kadar mesafe olacak .Yani ateş çemberi gelen biri çember atabilecek mesafede mi olacak ?
*Bir önceki soruda cevabını belirttim.
-Yarışmaya 16x3 = yani 48 kişi katılmıyorsa. Ödülden her katılmayan adam başı ne kadar m 'para kesilecek. ?
*Bununla ilgili açıklama daha sonra ki günlerde yapılacaktır.Ayrıca şunu bilmenizi isterim ki her sınıfın ödülü kendi içinde olacaktır.Yani Şifacı sınıfından katılım sağlanmadığı için Savaşcı sınıfının ödülün de bir değişme olmayacaktır.
-her sunucu her sınıfta 1. olan mı 500m alcak.yoksa en son birinciler kendi aralarında vs mi atacak ?
*Her sunucuda Savaşcı,Şifacı ve Büyücü sınıflarının birincileri katılma göre ayrı ayrı ödül alacaktır.
-bu ödüller yine kanuni yatağan gibi güncellemeyle mi gelecek yoksa final günü mü verilecek ?
*Ödüller final günü teslim edilecektir.
-1 el bitince 2.el de makine atabilecekmiyiz ? her attığımız makinenin puan verme süresini yetkililer bekliyecek mi ? bekleyeceklerse 24 vs yi kaç saatte bitirecekler ?
*Anlatmak istediğini anlayamadım.
-3 el mi atacaz ? yoksa 3 olan mı kazanacak ? hadi 3 elin 2 si berabere 1 i galibiyetle bitti 1*0 yenmiş mi sayılacak ?
*Toplamda 3 el OkO yapılacaktır.Toplamda üstün olan turu geçecektir.
-1 el bitince 2.el de makine atabilecekmiyiz ? her attığımız makinenin puan verme süresini yetkililer bekliyecek mi ? bekleyeceklerse 24 vs yi kaç saatte bitirecekler ?
Sanırım burada arkadaşın sormak istediği şey,üç karşılaşmanın ilkinden sonra gm salonundaki gbm-0'ı kullanmamıza izin verilecek mi ? İzin verilirse biz yetenek ve direnç puanlarımızı ayarlayana kadar rakibimiz ve salondaki diğer yetkililer bizi bekleyecek mi ? Bu sorunun cevabını da bir an önce netleştirirseniz seviniriz.
*Savaşcı ve Büyücü sınıfları için dost yeteneklerinden faydalanma durumu yasaktır.Dirençli olarak gelen kullanıcılarımızdan direnç etkisinin kaybolması için oyundan çıkıp tekrar girmeleri istenecektir.
[/color]
Yazınızı alıntı yaparak bir soru sormak istiyorum. Once yada sonra acılan vs de ıksırın degıstıgı bır durum yok dogru fakat bı 2. ıksır durumunu degıstırebılır sadece. Ornegın; vs baslatılır, yardımcı ıksırler ıcılır ve belkıde can yada kudret ıksırını ıcmek ıcın gereklı zaman kalmadan vs sonlandırılır. Sızın soyledıgınız durumda ise kişi yardımcı iksirini içer ve iksir süresi olmadan karsılasmaya baslar. Bu bir fark yaratabılır ve sanırım konuyu acan arkadasımızında sormak ıstedıgı sey buydu.
Bilgilendirme için teşekkürler.
KaPLaN yazdı:
Sanırım burada arkadaşın sormak istediği şey,üç karşılaşmanın ilkinden sonra gm salonundaki gbm-0'ı kullanmamıza izin verilecek mi ? İzin verilirse biz yetenek ve direnç puanlarımızı ayarlayana kadar rakibimiz ve salondaki diğer yetkililer bizi bekleyecek mi ? Bu sorunun cevabını da bir an önce netleştirirseniz seviniriz.
KaPLaN yazdı:
diyorum ki 3 el atacağız ya her el den sonra makine atsak bekliyecek misiniz makinede yetenek puanı vermemizi ?.. bide büyücüde sınırlama yok dediniz tamam istediğim gibi kaçarım..
KaPLaN yazdı:
diyorum ki 3 el atacağız ya her el den sonra makine atsak bekliyecek misiniz makinede yetenek puanı vermemizi ?.. bide büyücüde sınırlama yok dediniz tamam istediğim gibi kaçarım..