:mrgreen:
Şifacıda Önemli Olan Kudretini Düzgün Kullanmak Mevlana İle İbni Arasındaki Tek Fark Kudrettir O Da İksirle dengelenir Kritikleri Dengeli Tabi Şanslı Olan Kritiği Zamanında Basar. Başka Bir Fark Göremiyorum Ben.
Şifacı sınıfının şifa dengesizliği
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Şifacı sınıfının şifa dengesizliği

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Mevlanın tek önemi bölgeye alırken öncelik sağlıyor benim 2500 şifam var mesela mev ayak zırh el var semiha ve gaffar itemlerim eksik kalmış çok da rahat bir şekilde tutabiliyorum ama almıyolar kardeş.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
işte sorunda orda kimileri anlamyıorScalgar yazdı:O zaman neden 1300 şifa ile çemberlitaş a giremiyorum ben eziksin diyorlar
-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Üstünde çemberli eşya olmadığı için deneyimsiz olduğunuz düşünülebilir bu yüzden gaffara giderken alınmıyor şifalar.
Ama yorumlardan da anladığım kadarı ile üstünü dizmiş ve dizmemiş şifa arasında hatırı sayılır bir değişme yok. Bütüm sistem kudret iksirine göre belirlenmiş. Buda, hep dediğim gibi, oyunun kalitesini düşürüyor.
Ama yorumlardan da anladığım kadarı ile üstünü dizmiş ve dizmemiş şifa arasında hatırı sayılır bir değişme yok. Bütüm sistem kudret iksirine göre belirlenmiş. Buda, hep dediğim gibi, oyunun kalitesini düşürüyor.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
llWesLeYll Adlı şifacımı 49 olduğu ilk gün Üstünde hiç item olmadan GBMx Ve Gaffara sokmuştum. Yanılmıyorsam Takıları ceketi falan dahil 600 küsür iyileştirmesi vardı. Gruplarda zorlanmadım GBMX Zorladı, Stuarta Ruh içtim, Dışarıdaki Semihada 2 iksir, içeridekinde 3 iksir, Gaffarda ise 3 iksir içtim. Şifacının Olayı Tamamen Büyü Kritik ve Kudret Rejenerasyonu. İlk düşen asam Siyanürdü, Son düşen Mevlana. Siyanür ile Mev. Arasında fark göremedim.
Biz oyun hatası falan olduğunu düşündük bu iyileştirmenin ama defalarca söylememize rağmen tınlanmadı. Muhtemelen senin dediğin gibi oyun dengesi zırvaları... Madem oyunda bir denge kuruluyor; Neden okadar çabalayıp gb atıyoruz? Bırakın her sınıfın biribirne dengesizliği olsun.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

-
SOVE
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Loncusız
Tatarian yazdı:llWesLeYll Adlı şifacımı 49 olduğu ilk gün Üstünde hiç item olmadan GBMx Ve Gaffara sokmuştum. Yanılmıyorsam Takıları ceketi falan dahil 600 küsür iyileştirmesi vardı. Gruplarda zorlanmadım GBMX Zorladı, Stuarta Ruh içtim, Dışarıdaki Semihada 2 iksir, içeridekinde 3 iksir, Gaffarda ise 3 iksir içtim. Şifacının Olayı Tamamen Büyü Kritik ve Kudret Rejenerasyonu. İlk düşen asam Siyanürdü, Son düşen Mevlana. Siyanür ile Mev. Arasında fark göremedim.Biz oyun hatası falan olduğunu düşündük bu iyileştirmenin ama defalarca söylememize rağmen tınlanmadı. Muhtemelen senin dediğin gibi oyun dengesi zırvaları... Madem oyunda bir denge kuruluyor; Neden okadar çabalayıp gb atıyoruz? Bırakın her sınıfın biribirne dengesizliği olsun.
![]()
Evet haklısın. Şifacı sınıfının efsunlu eşyaları hakkını veremiyor. En azından iyileştirme büyüsü böyle, siyanür ve ruh dövenle daha hiç ilgilenmedim.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
Bu konuda çok haklısın kardeş gaffara girebilmek için ya herhangi bir ceketinin yada mev asanın olması lazım yoksa çok zor normalde 2500 şifa gaffara her türlü yetiyor hatta daha azıda yetiyor ama ne yaparsın işte.SOVE yazdı:Üstünde çemberli eşya olmadığı için deneyimsiz olduğunuz düşünülebilir bu yüzden gaffara giderken alınmıyor şifalar.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Ata
2000 iyileştirmeden sonrasını kodlamamışlar 2000 de olsa 3200 de olsa aynısını basıyorsun 
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BeTa
Konuyu acan arkadası tebrik ederim öncelikle cünki ben acıcaktım. 1300 büyü şifa ile bölgeye giren adam tanka 9 bn can basabiliyor full mevlana bir adam ise yine aynı basıyor. Bunun acilen düzeltilmesi lazım. Şunuda belirtmek isterim. Eski oyuncular savascıların kiritiginin ne kadar ölümcül oldugunu bilirler. Mesela örnek vereyim bi büyücü normal 8 bn vurdugu yaratıga kiritk en az 12 bn atabiliyor ama savascı yetenek ile 6 bn vurdu bi yaratıga kiritk en fazla 4500 geliyor full max bir savascıdan söz ediyorum. Buda düzeltilirse süper olur diye düşünüyorum. iyi forumlar...
Refresh yazdı:Can iksiri içmiştir tanksonilahi yazdı:parlamamış ashabla 17 bin bastım gaffarda tanka
O kadar basıldıgını gördük tankla beraber skype tan oha dediler