Sunucu Şampiyonası FİYASKO'su HAKKINDA.*

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sunucu Şampiyonası FİYASKO'su HAKKINDA.*

Mesaj gönderen Ferhatreyizzzz »

Evet , günlerdir düzgün bir açıklama veya başkalarının konu açmasını bekliyordum ama olmadı.FİYASKO dedim başlıkta hemen hatalara başlıyorum..

ben büyücü olarak katılıyorum onun için sadece büyücü için aklımda takılanları soracağım ..
büyücü Vs ' sinde ;

Adam Salona Şifacı Direnci açıp girebilecek mi ?

Vs Başlamadan Önce iksir serbest mi ? yoksa başladan sonra mı içebileceğiz ?

bir taraf zihin attı .adam zihinliyken oturup can doldurabilecek miyiz ?

Salon etrafında istediğimiz noktaya kaçabilecekmiyiz ? yoksa karakterleri olduğu noktada sabitliyecek misiniz ?

karakterler sabit olacaksa birbirlerinden uzaklık aralıkları ne kadar mesafe olacak .Yani ateş çemberi gelen biri çember atabilecek mesafede mi olacak ?

Yarışmaya 16x3 = yani 48 kişi katılmıyorsa. Ödülden her katılmayan adam başı ne kadar m 'para kesilecek. ?

her sunucu her sınıfta 1. olan mı 500m alcak.yoksa en son birinciler kendi aralarında vs mi atacak ?

bu ödüller yine kanuni yatağan gibi güncellemeyle mi gelecek yoksa final günü mü verilecek ?

1 el bitince 2.el de makine atabilecekmiyiz ? her attığımız makinenin puan verme süresini yetkililer bekliyecek mi ? bekleyeceklerse 24 vs yi kaç saatte bitirecekler ?

3 el mi atacaz ? yoksa 3 olan mı kazanacak ? hadi 3 elin 2 si berabere 1 i galibiyetle bitti 1*0 yenmiş mi sayılacak ?

DAHA BUNLAR GİBİ SAYISIZ SORUN VAR İKEN ..!

SİZ BİZE VERİN 50MİLYON

GİRİN TURNUVAYA NASIL DERSİNİZ ?

SİZ BU BENİM SAYDIĞIM SORUNLARIN HİÇ BİRİNİN FARKINDA DEĞİL MİSİNİZDE KURALLARA YAZMIYORSUNUZ ? MADEM FARKINDA DEĞİLSİNİZ O KOLTUĞU NİYE İŞGAL EDİYORSUNUZ ? bunların Hepsinin TEK TEK AÇIKLAMASINI BEKLİYORUM..

AÇIKLAMA GELMEYECEKSE BU İŞİNDE SONU BELLİ

'' Reha nın herkese isim e pin i fiyaskosundan başka birşeye benzemiyecek bu işte ..

sorularıma tek tek cevap bekliyorum YETKİLİLER.. :!:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Chuckyx
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: RebeLs

Re: Sunucu Şampiyonası FİYASKO'su HAKKINDA.*

Mesaj gönderen Chuckyx »

Umarım Sorduğun Her Soru İçin Vakit Ayırıp " Mantıklı ve Düzgün " Cevaplar Verirler.
Cevapları Bende Merak Ediyorum

+ Tılsımda Yapılan Turnuva Ayın 15'inde. Daha Şimdiden Sadece 13 Kişi Başvurdu.
Bu Saatten Sonra 48 + 12(Yedek) Sayısına Ulaşacaklarını Düşünmesinler.
Miktar Çoğu Kişi İçin Yüksek Gelmiş Olsa Gerek.
> BLoodyREVENGE

> PerfectATTACK

> xDeterjaN

Allah VAR ! Problem YOK !

Alper KAYA[/color]
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Sizi Gandırıyorlar !!! Oyuna Gelmeyin TANGRİSin OYunları Bunlar.
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

haydegidelumm yazdı:Sizi Gandırıyorlar !!! Oyuna Gelmeyin TANGRİSin OYunları Bunlar.

ben uğraşmışım aklıma gelen bütün soruları yazmışım sen tangris felan dalga geçiyorsun fatih ayıp değil mi yaptığın ? :arrow:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Ferhatreyizzzz yazdı:
haydegidelumm yazdı:Sizi Gandırıyorlar !!! Oyuna Gelmeyin TANGRİSin OYunları Bunlar.

ben uğraşmışım aklıma gelen bütün soruları yazmışım sen tangris felan dalga geçiyorsun fatih ayıp değil mi yaptığın ? :arrow:
VAlla gardaş sende benim gonularımı baltalayıp post kasıodun .. gızmana gerek yok.. :mrgreen: öptmsaygmdmby :mrgreen:
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

YETKİLİLER ŞU SORULARIMIZA YANIT VERİNDE SAVAŞA ONA GÖRE KATILACAĞIZ YAV !

İKSİRLİ VS Mİ OLURMUŞ VALLAHA KOMEDİ YA BÜTÜN SORULARIMA CEVAP BEKLİYORUM BİR ZAHMET :!:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Vguard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Vguard »

Chuckyx yazdı:Umarım Sorduğun Her Soru İçin Vakit Ayırıp " Mantıklı ve Düzgün " Cevaplar Verirler.
Cevapları Bende Merak Ediyorum..
Resim
[spoiler]YÜKLENİYOR
Resim[/spoiler]
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyizzzz
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

vermezlerse kendileri kaybeder iksirli vs atılcak diye ve bu soruların cevabı verilmedi diye sırf bizim sunucuda 10 15 kişinin katılmadığını biliyorum . ki yazmazlarsa benimde çekilme ihtimalim var .. kurallarını tam bilmediğim bir yere niye 50milyon bayılayım ki . :idea:
RELAXEEFENDYY
Resim
Ferhat SÜSEN
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Ferhatreyizzzz yazdı:vermezlerse kendileri kaybeder iksirli vs atılcak diye ve bu soruların cevabı verilmedi diye sırf bizim sunucuda 10 15 kişinin katılmadığını biliyorum . ki yazmazlarsa benimde çekilme ihtimalim var .. kurallarını tam bilmediğim bir yere niye 50milyon bayılayım ki . :idea:
Ferhat ' ım her sınıf birincisine 500 Milyon yang verilecek ve diğer ödüller. Çünkü 3 kişi kalırsa 1vs1 / 1 olur bu yüzden her sınıf kendi arasında vs yapacak. Umarım 1. olursun.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
trojenxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen trojenxx »

Okadar uzun yazmışsınki verecekleri cvp şu kadar basit gibi geliyor bana iksir içmek yatmak uyumak oss.rmak serbest sınıflarına göre sırayla 16 kişiyi atacaklar bir salona 4 kişi kesilince ilk elemeler bitmiş olacak bu şekilde 4 erli 4 erli yarı finale kadar giderler.Sonrası malum.50m verenler paranın üzerine su içecek verilecek toplam odül 500+200= 700m toplanacak haraç 16*50=800m kalan 100m nu gm ler aralarında paylaşıp yiyecekler.

Dostum ne kadarda büyük beklentiler içine girmişsin Yazında fiyasko demişsin ama Tüm Online Oyunlar arasında Yapılan En dandik en Gerizekalı emekleyip altına yapan bir bebenin bile boklu bezi değiştirilirken düşünebileceği sıradan bir turnuva olacak ...Afedersinizde Yönetim bu oyunu oynayanları zerre kadar bir yerine takmıyor Oynarsanızda oynamazsanızda anca şeyime kadar yolunuz var gibisinden hareket ediyor.Adam gibi oyundaki aksaklıkları , düzeltilmesi gereken mevzulara el atsalar ki bu bir rüya kendi içlerinde hiç bir halta yaramayan adam kayıran yalamalarıda eleseler süper olucak...

Saygılarımla ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön