Selamlar,
Üstünü mevlana dizmiş bir şifacı ile dizmemiş şifacı arasında pek bir fark yok.
3336 büyü şifayla kritik ile 9000 küsür şifa bastım. Üstünde tek bir mevlana dahi olmayan şifacı kritik ile 10.000 şifayı basabiliyor.
Kritik vuruşun dengesiz ayarı bir kenara dursun, üstünü dizmemiş şifacı normalde 3500-4000 arası şifa basarken dizmiş şifacı 4500- 5000 şifa basıyor. Arada yaklaşık 1000 büyü şifa var ki bu pekte önemli değildir.
Sınıflar arası denge korunacak diye şifacı sınıfına efsunlu eşyalar konusunda haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yada sistem normal işlese şifacıların kudret iksiri içmeme gibi bir durum söz konusu olur ki buda yönetimin işine gelmez.
Kısaca şifacıma elde ettiğim efsunlu eşyalar (maksimum kudret dışında) pekte hakkını veremiyor. Büyü kritik ise dengesiz vuruşlar yaptığı için beni tatmin etmiyor.
Bu benim düşüncemdir ve rakam verirken yanılıyor olabilirim, bir hata yapmışsam hoş görüle.
Şifacı sınıfının şifa dengesizliği
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Loncusız
Şifacı sınıfının şifa dengesizliği

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Şifacı sınıfının şifa dengesizliği
Can iksiri içmiştir tanksonilahi yazdı:parlamamış ashabla 17 bin bastım gaffarda tanka
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
O zaman neden 1300 şifa ile çemberlitaş a giremiyorum ben eziksin diyorlar 
Nothing
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Asil Kardeşler
Katılıyorum....SOVE yazdı:Selamlar,
Üstünü mevlana dizmiş bir şifacı ile dizmemiş şifacı arasında pek bir fark yok.
3336 büyü şifayla kritik ile 9000 küsür şifa bastım. Üstünde tek bir mevlana dahi olmayan şifacı kritik ile 10.000 şifayı basabiliyor.
Kritik vuruşun dengesiz ayarı bir kenara dursun, üstünü dizmemiş şifacı normalde 3500-4000 arası şifa basarken dizmiş şifacı 4500- 5000 şifa basıyor. Arada yaklaşık 1000 büyü şifa var ki bu pekte önemli değildir.
Sınıflar arası denge korunacak diye şifacı sınıfına efsunlu eşyalar konusunda haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yada sistem normal işlese şifacıların kudret iksiri içmeme gibi bir durum söz konusu olur ki buda yönetimin işine gelmez.
Kısaca şifacıma elde ettiğim efsunlu eşyalar (maksimum kudret dışında) pekte hakkını veremiyor. Büyü kritik ise dengesiz vuruşlar yaptığı için beni tatmin etmiyor.
Bu benim düşüncemdir ve rakam verirken yanılıyor olabilirim, bir hata yapmışsam hoş görüle.
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- PRIAPOS
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Asil Kardeşler
Hea hep öyle olursonilahi yazdı:parlamamış ashabla 17 bin bastım gaffarda tanka
IIaLoNeAnqeLII
GöKTüRK
GöKTüRK
- Aslanbambam
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: mahşer
Refresh yazdı:Can iksiri içmiştir tanksonilahi yazdı:parlamamış ashabla 17 bin bastım gaffarda tanka
aynen öle can içmiştir
Yusuf
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Biz o yüzden 1450 şifacıyla (Tek şifa) hem x kesiyoruz hemde gaffarScalgar yazdı:O zaman neden 1300 şifa ile çemberlitaş a giremiyorum ben eziksin diyorlar
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Bunların hepsi şans işidir bence. K ye basınca vuruş aralığı tarzı bir şey gelir savaşçılarda. Şifacılarda var mı bilmiyorum hiç bakmadım şifacıda ama onda da aynı şey mevcuttur olsa da olmasa da. 3000 de şifa basabilirsin 5000 de (kritiksiz)
ama kritiğe laf etmeyin bence. Benim sığınak migrat tamam şifa açısından (cevriye cevriye yüzük ve oksidant yüzüğüm yok) büyü kritiğime yüklendim, büyü kritiğim 30.6 oldu. 2 şifada bir çemberlide 10 candan fullüyorum kritiklerde çok da işime yarıyor. İbni sina cevriye sultan silahımın cevriyesini yükselttim. Büyü şifa önemli değil, önemli olan kritik. Yönelebildiğiniz kadar kritiğe yönelin bence. Asla ihanet etmez size.
ama kritiğe laf etmeyin bence. Benim sığınak migrat tamam şifa açısından (cevriye cevriye yüzük ve oksidant yüzüğüm yok) büyü kritiğime yüklendim, büyü kritiğim 30.6 oldu. 2 şifada bir çemberlide 10 candan fullüyorum kritiklerde çok da işime yarıyor. İbni sina cevriye sultan silahımın cevriyesini yükselttim. Büyü şifa önemli değil, önemli olan kritik. Yönelebildiğiniz kadar kritiğe yönelin bence. Asla ihanet etmez size.
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
haklı..Scalgar yazdı:O zaman neden 1300 şifa ile çemberlitaş a giremiyorum ben eziksin diyorlar..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]