Acil Cözüm İStiyorum..???
-
hilmi46
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İSTİKLAL
Acil Cözüm İStiyorum..???
Ben Yıllardır Bu Oyunu Oynuorum.. En az 5 YıLdır Bu Serverin İcindeyım . İlk Kez Charımı CaLdırdım Sildiler.. ve Plusum yodu Silindinde Ve karekterımı Alamıorum.. 5 yıl Emek charım Göz Agrım OxScoRpxO ADLI CharımdanDan Başka Charım OLmadı .. 1 Ay önce Şİfacı Kastım MEvlana Asa bastım .. BasTIKdan sonra 3 Hafta Sonra Charım SIlınde En az 1000 Tl Harcadım Bu Oyuna .. Sade PLUS Yuzunden charımı alamıorum..... BUrdan Gm lere VE İkv YönetıcıleRine Seslenıorum .... OxScoRpxO Karekterım Ve Scorp Karekterlerımı IStıyorumm 1 Kez ıyılık Yapın Nolur eskı Oyuncuyum Bır kıyak YaPıp Verın charları .. Lütfennn .... 5 yILLık emek charımı göz göre göre Almayın Benden Lütfen ...
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

Re: Acil Cözüm İStiyorum..???
hilmi46 yazdı:Ben Yıllardır Bu Oyunu Oynuorum.. En az 5 YıLdır Bu Serverin İcindeyım . İlk Kez Charımı CaLdırdım Sildiler.. ve Plusum yodu Silindinde Ve karekterımı Alamıorum.. 5 yıl Emek charım Göz Agrım OxScoRpxO ADLI CharımdanDan Başka Charım OLmadı .. 1 Ay önce Şİfacı Kastım MEvlana Asa bastım .. BasTIKdan sonra 3 Hafta Sonra Charım SIlınde En az 1000 Tl Harcadım Bu Oyuna .. Sade PLUS Yuzunden charımı alamıorum..... BUrdan Gm lere VE İkv YönetıcıleRine Seslenıorum .... OxScoRpxO Karekterım Ve Scorp Karekterlerımı IStıyorumm 1 Kez ıyılık Yapın Nolur eskı Oyuncuyum Bır kıyak YaPıp Verın charları .. Lütfennn .... 5 yILLık emek charımı göz göre göre Almayın Benden Lütfen ...
5 yıl önce sancak yoktu
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
-
hilmi46
- Acemi Savaşçı

Teşkilatta Da oynuorum Bunu Belırteyım Scorp Karekterımı Sıldım Demedım Sılındı Dedım Sanırım Gözlerın bozuk Bı Doktora gıtsen Cok iyi olcak 
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

önce sen bi doktora görün istersen 5 yıldır bu serverin içindeyim diye oraya ben yazmadım 
-
hilmi46
- Acemi Savaşçı

Ya sen Yazdım Sayfaya karışma Cevap beklıorum ..
kardeşim plus paket yüklememişsen boşuna konu açma ilgilenmezler karakter kurtarma talebi sadece plus paket kullanan üyeler için geçerli.. büyük geçmiş olsun. :|

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]-
hilmi46
- Acemi Savaşçı

Yenıden Plus alıp Yuklesem Alma Şansım OLa bılırmi.. ?? Ya alamazzsam emegıme ve bu oyuna yazıklar olsun derım
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

yazma dedin ama bi konuya el atmak istiyorum bana çarın silindikten sonra geri getirilen bi oyun söylermisin?hilmi46 yazdı:Yenıden Plus alıp Yuklesem Alma Şansım OLa bılırmi.. ?? Ya alamazzsam emegıme ve bu oyuna yazıklar olsun derım
malesef öyle bir ayrıcalık yok..hilmi46 yazdı:Yenıden Plus alıp Yuklesem Alma Şansım OLa bılırmi.. ??

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]Re: Acil Cözüm İStiyorum..???
Geçmiş olsunda forumdan yazmaya gerek yok boşuna +karakterin nasıl çaldırdın merak ediyorum
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)