Merhabalar;
Arkadaşlar her ne kadar biraz geç kalınmış olup aslında en başında yapılması gereken bir yenilik olsa da bu konu hakkında bir önerim var.Daha doğrusu belirtmeye çalışacağım bu öneri Grup Bölgesi mantığına sahip neredeyse bütün oyunlarda olup 5 yaşını dolduran İKV miz de ne yazık ki olmayan bir özellik.
Hepimiz biliyor ki grup bölgesinde kimisine aynı şaheserden 20-30 kere düşerken kimisinin yakınından bile geçmiyor.Bir ara İKV den bunalıp başka bir online oyun oynamış ve orada bizzat bu özelliği test etmiştim.Aslında özellik çok basit.
Biraz anlatmak gerekirse:
Boss yaratık kesiliyor.Düşen efsunlar belirleniyor.Artık kaç tane düştüyse.Düştükten sonra herkesin ekranında bir pencere çıkıyor.Her efsun için "Gerekli" ve ya "Gereksiz" seçenekleri ekranınızda beliriyor.Eğer siz "Gerekli" derseniz efsunun kime düşeceğini belirleyen kuraya katılıyorsunuz.Eğer "Gereksiz" derseniz efsun hiç bir şekilde size düşmüyor.Bu sayede efsuna asıl ihtiyacı olanlar kuraya katılıyor ve efsun ihtiyacı olana düşüyor.İKV de de bu neden olmasın diyorum.Aslında çok basit bir sistem.Oyunda bir pencere açılıp Gerekli / Gereksiz butonları koyup bunun alt yapısını oluşturmak ne kadar zor olabilir ki?
Peki Bu Hayata Geçerse Ne Olur?
Bu öneriyi yaparken aklıma çeşitli şeyler gelmiyor değil tabi.İKV gibi gelişmekte olan ve paraya ihtiyaç duyan bir oyunda bunun yapılması gerçekten güç gözüküyor.Çünkü ne yazık ki bizim oyun şirketlerimiz memnuniyeti ön planda tutmak yerine bu işten kazançlarını ön planda tutuyorlar.Bu öneri hayata geçerse kısa sürede efsunlarını düşüremeyenler artırıcı olmadan efsunlarını düşürüp karakterinin üstünü dizebilir ve bu da Sobee ye büyük bir darbe vurabilir.
Her ne kadar hayata geçeceğine inanmasam da yazdım.Görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.
İyi Forumlar...
Grup Bölgelerinde Defalarca Düşen Şaheserler
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Grup Bölgelerinde Defalarca Düşen Şaheserler
CHIVALROUS
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Grup Bölgelerinde Defalarca Düşen Şaheserler
merhaba önerini okudum gayet makul ve güzel. uygulanabilirmi altyapısal ihtiyaçları nelerdir bilemiyorum, ama şunu biliyorum bu ve bu tarz öneriler bizim oyunda uyulanmaz bence. neden mi? birincisi o itemden istemeyen birinin hayır demesi diğerine düşmesi şansını arttıracağı için herkez charını daha hızlı full yapacaktır ve ihtiyaç duydugu artırıcıları da almayacaktır. Eee ondan sonra ne yapacak? sıkılacak ve yeni bölge için yönetime baskı yapacak oyundan soğuyacak. aynı adama 30 tane aynı asadan düşmeye devam edecektir bu yüzden.
az evel bir arkadaşımla telde görüştüm benden çok eski oyuncu çok daha fazla gb tecrübesi var herşeyi full ama nuc yüzük yok düşmüyor bende ise takı setlerinden 2 şer takım var başka item yok
iyi forumlar.
az evel bir arkadaşımla telde görüştüm benden çok eski oyuncu çok daha fazla gb tecrübesi var herşeyi full ama nuc yüzük yok düşmüyor bende ise takı setlerinden 2 şer takım var başka item yok
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
-
teamxtolgacan
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Önerini okudum gerçektende güzel bir öneri ve yapılması gerekn bir durum
GÖKHAN DEMİRCAN
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

Teşekkür ederim umarım hayata geçer.Ama hiç inancım yok 
CHIVALROUS
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
mesela gaffar giden bi grup var tankta bıçak zırh yok diger herkesin zırhı full stu keserken herkes gereksiz yapsa o adam anında alır bıçak zırhı cok güzel olabilir 1 kişi bile gereksiz yapsa şans artar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
Bu kısmı desteğe gönderiyorum kardeş havuza atacakları kesin ama diğer arkadaşlarda yaparsa ön sıralara yükselir bu öneri :arrow: :arrow: :arrow:xFahrenheitx yazdı:Hepimiz biliyor ki grup bölgesinde kimisine aynı şaheserden 20-30 kere düşerken kimisinin yakınından bile geçmiyor.Bir ara İKV den bunalıp başka bir online oyun oynamış ve orada bizzat bu özelliği test etmiştim.Aslında özellik çok basit.
Biraz anlatmak gerekirse:
Boss yaratık kesiliyor.Düşen efsunlar belirleniyor.Artık kaç tane düştüyse.Düştükten sonra herkesin ekranında bir pencere çıkıyor.Her efsun için "Gerekli" ve ya "Gereksiz" seçenekleri ekranınızda beliriyor.Eğer siz "Gerekli" derseniz efsunun kime düşeceğini belirleyen kuraya katılıyorsunuz.Eğer "Gereksiz" derseniz efsun hiç bir şekilde size düşmüyor.Bu sayede efsuna asıl ihtiyacı olanlar kuraya katılıyor ve efsun ihtiyacı olana düşüyor.İKV de de bu neden olmasın diyorum.Aslında çok basit bir sistem.Oyunda bir pencere açılıp Gerekli / Gereksiz butonları koyup bunun alt yapısını oluşturmak ne kadar zor olabilir ki?
Peki Bu Hayata Geçerse Ne Olur?
Bu öneriyi yaparken aklıma çeşitli şeyler gelmiyor değil tabi.İKV gibi gelişmekte olan ve paraya ihtiyaç duyan bir oyunda bunun yapılması gerçekten güç gözüküyor.Çünkü ne yazık ki bizim oyun şirketlerimiz memnuniyeti ön planda tutmak yerine bu işten kazançlarını ön planda tutuyorlar.Bu öneri hayata geçerse kısa sürede efsunlarını düşüremeyenler artırıcı olmadan efsunlarını düşürüp karakterinin üstünü dizebilir ve bu da Sobee ye büyük bir darbe vurabilir.