Gücünü siz değerli oyuncularından alan İKV Destek Takımı her geçen gün gelişmeye ve siz oyuncularımıza daha iyi destek sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. İKV Destek Ekibi içerisinde her biri farklı görevlere sahip takımlarımızda destekleriyle her ayın en çalışkan yetenekli takım arkadaşlarımızı bilgilerinize sunmak istiyoruz.
İşte takımlarına göre Haziran ayının en çalışkan destekçileri!
[*]Etkinlik Takımı: Mihrişah BAYRAM [*]Forum Takımı: Hamza Furkan ALTUNBAŞ [*]Destek-İletişim Takımı: Murat YANAR [*]Denetmen Takımı: Onur AKGÜL [*]Rehber Takımı: Gökhan DEMİRCAN
İKV Destek Takımı listesini görüntülemek için lütfen tıklayın.
Herkesin bilgisi dahilinde, İKV'ye gönül vermiş herkese teşekkür ederiz.
Gönüllü olarak üstlendikleri görevlerinde,sergiledikleri performansla ön plana çıkan ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
Respected yazdı:Hep destek, tam destek, İKV Destek !
Chardonnay yazdı:Gönüllü olarak üstlendikleri görevlerinde,sergiledikleri performansla ön plana çıkan ekip arkadaşlarımı tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyorum.
- Onur kutlarım seni kankaaaaaaaaaa kedi olalı bir fare tuttun
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Gücünü siz değerli oyuncularından alan İKV Destek Takımı her geçen gün gelişmeye ve siz oyuncularımıza daha iyi destek sunmak için çalışmalarına devam etmektedir. İKV Destek Ekibi içerisinde her biri farklı görevlere sahip takımlarımızda destekleriyle her ayın en çalışkan yetenekli takım arkadaşlarımızı bilgilerinize sunmak istiyoruz.
İşte takımlarına göre Haziran ayının en çalışkan destekçileri!
[*]Etkinlik Takımı: Mihrişah BAYRAM [*]Forum Takımı: Hamza Furkan ALTUNBAŞ [*]Destek-İletişim Takımı: Murat YANAR [*]Denetmen Takımı: Onur AKGÜL [*]Rehber Takımı: Gökhan DEMİRCAN
İKV Destek Takımı listesini görüntülemek için lütfen tıklayın.
Herkesin bilgisi dahilinde, İKV'ye gönül vermiş herkese teşekkür ederiz.
Allah razı olsun onlardan 3 defa mesaj attım aynı konu ile ilgili 1 aydır cevap gelecek herkes biliyor destek ekibinin çok pasif olduğunu tabi destekten kastım oyunla ilgili atılan mesajlarla ilgilenen arkadaşlar 'Başarılarınızın devamını dilerim!'
Her ticket atışım da en geç 1 gün içerisin de cevap geldi. Diğerlerine neden cevap gelmiyor bunu bir türlü anlayamadım. MSN mesaj hareketleri kayıtlı inanmayanlara foto ile kanıtlanır .. !