İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
HolYSHooTeR ve Ekibi
HolYSHooTeR ve Ekibi
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
Dibin dibi NOT :Meran > ALİCİK vaka-i vakvakiyesi aldığı BLOK nedeniyle üzülmekte.Neyse Teşekkürler yönetim
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HolYSHooTeR ve Ekibi
HolySHooTeR ALLAH(c.c) ' ye sövüyor. 3 gün bile susturma almıyor . biz Lan desek 999 gün blok alıyoruz.Şimdi görelim taraflı yönetim veriyormusunuz bu adamın hak ettiği blokuda görelim BEKLİYORUZ BİRİNİZ CEVAP VERMEK ZORUNDASINIZ :arrow: :idea:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

yönetim bu konuya 999 vermezse daha denilecek hiç bi kelime bulamıyorum

AGeZeR AGeZeRR İLKveSON
umarım gerekeni yaparlar hiç umudum yok ama böyle şahıslar bu oyuna kirlilik yapıyor
ALTINI ŞER .. Ferhatreyiz KER..
illegall yollardan >> Relaxeefendyy 
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
illegall yazdı:İçerik Silinmiştir]İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Forum hesabınız 14Gün kapatılmıştır.
BlackParadise
Özgür abi. şimdi fotoğrafları kaldırdın da destek iletişimede ilettik adam susturma bile almıyor biz napalım buraya koymayalımda başka seçeneğimiz mi var.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

-
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Gerekli Şikayetinizi İKV Resmi Forum sitesinden değilde,İKV İletişim Formundan Oyuncu Hata Kullanımı üzerinden bildirim yollamanız gerekmektedir anlayışınız için teşekürler.
İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Gerekli Şikayetinizi İKV Resmi Forum sitesinden değilde,İKV İletişim Formundan Oyuncu Hata Kullanımı üzerinden bildirim yollamanız gerekmektedir anlayışınız için teşekürler.
İKV Resmi Forumları içerisinde küfürlü resimler paylaşılması. Konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
öncelikle herkese selamlar holyster verderverem çarındayken tehditler savuruordu emrah abi skpye gel diodu gellmessen ne olcagını sen bilirsin dedi holyster in hırsızlıgını çok görmüşümdür oyunda klanda çok hırsızlıg yaptını söyluolardı bu holyshotere siz yapcanızı bilirsiniz iyi oyunlar ...
''yerinde söz söylemesini bilen
özür dilemek zorunda kalmaz ''
sadece-Daim'A
özür dilemek zorunda kalmaz ''
sadece-Daim'A