Ejder üretmek gerekli midir?
Ejder üretmek gerekli midir?
Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi malzemelerin hepsi hazır ama ejder üretmeli miyim? Hele ki şu son olanlardan sonra tüm arkadaşlarım üretme diyor ve hatta ''SAKIN SAKIN'' diye de vurguluyorlar ne yapmalıyım? Ejder malzemelerini en son toplayabildim çünkü daha önce savaşçım vardı tam Ejder malzemelerim hazır oldu yeni silahlara yükseltme geldi Ejdere çöp diyenler var ne yapmalıyım? :ugeek:
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: Ejder üretmek gerekli midir?
Ejder üreteceksin + basacaksın Miğrat sığınak falan uğrasacan sonra cemberli sonra Asalar sonra tekrar + basacan onun yerine Kıyamet asa üret + bas miğrat sığınağa ful yapmadanda direk Cemberliye gire bilirsin.

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Gerekli Görev Ne Çemberliye girmek İçin Gerçekten Bilmiyorum ???XxXxGaZixXxX yazdı:Ejder üreteceksin + basacaksın Miğrat sığınak falan uğrasacan sonra cemberli sonra Asalar sonra tekrar + basacan onun yerine Kıyamet asa üret + bas miğrat sığınağa ful yapmadanda direk Cemberliye gire bilirsin.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Miğrat görevlerini bitireceksin en sonda kafesteki beyaz şapkalı adamla konuşacaksınhaydegidelumm yazdı:Gerekli Görev Ne Çemberliye girmek İçin Gerçekten Bilmiyorum ???XxXxGaZixXxX yazdı:Ejder üreteceksin + basacaksın Miğrat sığınak falan uğrasacan sonra cemberli sonra Asalar sonra tekrar + basacan onun yerine Kıyamet asa üret + bas miğrat sığınağa ful yapmadanda direk Cemberliye gire bilirsin.

- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Meranda Demek Ki Son Göreve Kadar gelmişim Adamlar gruptan Çıktı Yapamadım Onu konuşsam Bitiyormuş miğrat :mrgreen: Saol.XxXxGaZixXxX yazdı:Miğrat görevlerini bitireceksin en sonda kafesteki beyaz şapkalı adamla konuşacaksınhaydegidelumm yazdı:Gerekli Görev Ne Çemberliye girmek İçin Gerçekten Bilmiyorum ???XxXxGaZixXxX yazdı:Ejder üreteceksin + basacaksın Miğrat sığınak falan uğrasacan sonra cemberli sonra Asalar sonra tekrar + basacan onun yerine Kıyamet asa üret + bas miğrat sığınağa ful yapmadanda direk Cemberliye gire bilirsin.![]()

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Selamlar,EjDeRx yazdı:Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi malzemelerin hepsi hazır ama ejder üretmeli miyim? Hele ki şu son olanlardan sonra tüm arkadaşlarım üretme diyor ve hatta ''SAKIN SAKIN'' diye de vurguluyorlar ne yapmalıyım? Ejder malzemelerini en son toplayabildim çünkü daha önce savaşçım vardı tam Ejder malzemelerim hazır oldu yeni silahlara yükseltme geldi Ejdere çöp diyenler var ne yapmalıyım? :ugeek:
Çemberlitaş silahlarının yükseltilmesi geldikten sonra Ejder Asa'nın bir değeri kalmadı evet ama bu "yeni asaları olanlar" için geçerli bir durum bence.Çünkü set dizmiş oyuncuların çoğunda bile yeni asalar mevcut değil.Ejder asa bir şekilde kullanılıyor yani.Yükseltmeden sonra yeni asaların üretimlerinde kullanılan malzemelerin (Özellikle Hidrojen) fiyatlarında korkunç artışlar meydana geldi.Yani "Ejder Asa malzemelerini satıp mesela Kıyamet Asa üreteyim" diye düşünüyorsan bu sana daha pahalıya mal olur.Eğer "param bol,sıkıntı değil" diyorsan o da sana kalmış birşey.Seçim senin,karar senin...
Cevabın için teşekkür ederim ben de senin gibi düşünüyorum Ejder Asa'yı üretmeden Çemberlitaş eşyalarını giymemiz çok zor. Aklım tek bir şeye takıldı Ejder Asa malzemerlini satsam ben Kıyamet Asa üretmeye başlasam ne kadarlık bir açık söz konusu olur?Chardonnay yazdı:Selamlar,EjDeRx yazdı:Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi malzemelerin hepsi hazır ama ejder üretmeli miyim? Hele ki şu son olanlardan sonra tüm arkadaşlarım üretme diyor ve hatta ''SAKIN SAKIN'' diye de vurguluyorlar ne yapmalıyım? Ejder malzemelerini en son toplayabildim çünkü daha önce savaşçım vardı tam Ejder malzemelerim hazır oldu yeni silahlara yükseltme geldi Ejdere çöp diyenler var ne yapmalıyım? :ugeek:
Çemberlitaş silahlarının yükseltilmesi geldikten sonra Ejder Asa'nın bir değeri kalmadı evet ama bu "yeni asaları olanlar" için geçerli bir durum bence.Çünkü set dizmiş oyuncuların çoğunda bile yeni asalar mevcut değil.Ejder asa bir şekilde kullanılıyor yani.Yükseltmeden sonra yeni asaların üretimlerinde kullanılan malzemelerin (Özellikle Hidrojen) fiyatlarında korkunç artışlar meydana geldi.Yani "Ejder Asa malzemelerini satıp mesela Kıyamet Asa üreteyim" diye düşünüyorsan bu sana daha pahalıya mal olur.Eğer "param bol,sıkıntı değil" diyorsan o da sana kalmış birşey.Seçim senin,karar senin...![]()
Net bir fiyat belirtemem ama Kıyamet Asa üretiminde Hidrojen,Saf Altın gibi maliyeti yüksek materyaller bulunduğu için miktarda büyük bir açık olur.Üretmen de akıl karı olmaz açıkcası,ona vereceğin parayla Ejder'i basar,kalan parayı da diğer masrafların için harcarsın.Her zaman için kenarda bir miktar paran olsun sana tavsiyemdir.Öyle ya da böyle birşekilde nakite ihtiyacın oluyor.Kıyamet Asa'yı üretirsen hem fazla zarara girersin hem de ekonomik olarak toparlanman biraz zaman alır.EjDeRx yazdı:Cevabın için teşekkür ederim ben de senin gibi düşünüyorum Ejder Asa'yı üretmeden Çemberlitaş eşyalarını giymemiz çok zor. Aklım tek bir şeye takıldı Ejder Asa malzemerlini satsam ben Kıyamet Asa üretmeye başlasam ne kadarlık bir açık söz konusu olur?Chardonnay yazdı:Selamlar,EjDeRx yazdı:Evet arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi malzemelerin hepsi hazır ama ejder üretmeli miyim? Hele ki şu son olanlardan sonra tüm arkadaşlarım üretme diyor ve hatta ''SAKIN SAKIN'' diye de vurguluyorlar ne yapmalıyım? Ejder malzemelerini en son toplayabildim çünkü daha önce savaşçım vardı tam Ejder malzemelerim hazır oldu yeni silahlara yükseltme geldi Ejdere çöp diyenler var ne yapmalıyım? :ugeek:
Çemberlitaş silahlarının yükseltilmesi geldikten sonra Ejder Asa'nın bir değeri kalmadı evet ama bu "yeni asaları olanlar" için geçerli bir durum bence.Çünkü set dizmiş oyuncuların çoğunda bile yeni asalar mevcut değil.Ejder asa bir şekilde kullanılıyor yani.Yükseltmeden sonra yeni asaların üretimlerinde kullanılan malzemelerin (Özellikle Hidrojen) fiyatlarında korkunç artışlar meydana geldi.Yani "Ejder Asa malzemelerini satıp mesela Kıyamet Asa üreteyim" diye düşünüyorsan bu sana daha pahalıya mal olur.Eğer "param bol,sıkıntı değil" diyorsan o da sana kalmış birşey.Seçim senin,karar senin...![]()