arkadaşlar sığnaklara savaşçıları almıyorlarmış öylemı ?
diyorlarkı büyücü arkadaşın veya ejderlı bi arkadaşın olması lazım diyorlar doğrumu ?
sınaklar
- xxbaharatxx
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
sınaklar
gαzαρχşιƒα
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: We Are Legend
Re: sınaklar
Kardes şöyle izah edeyim,siginaga girmek icin mecburen tank olucaksin ve 35 k candan asagi savasci almiyorlar.ofans olarak girmek cevren yoksa imkansiz birsey.zaten 35 k can yapmak icin cok ugrasicaksin en az 80 m paran gidecek.bunun icin buyucu kasman ve eline ejder alip girmen daha mantikli anlamak istedigin bu kardesim.buyucu kasip eline ejder alip girmen senin zamanindan ve parandan buyuk olcude tasaruf etmeni saglayacak.2 aydir oynuyorum ve hal siginaga giremedim.iyi oyunlar kardesim.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
Veya sifaci kasipda girebilirsin.gorev itemleri takilar ve m2 gozlukle direk siginaga girebilirsin birsey uretmene gerek yoktur sifada buda alternatif cozum(:
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL
arkadaş benim 35 500k canım var adamlar zar zor alıyor 3 günder bir girebiliyorum işide biliyorum ama almıyolrar çevre filan çok yok yapabildiğim kadar yani bu canlada almıyorlar ya soğudum
- xxbaharatxx
- Salgın Koruyucusu
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Deepmaker yazdı:Kardes şöyle izah edeyim,siginaga girmek icin mecburen tank olucaksin ve 35 k candan asagi savasci almiyorlar.ofans olarak girmek cevren yoksa imkansiz birsey.zaten 35 k can yapmak icin cok ugrasicaksin en az 80 m paran gidecek.bunun icin buyucu kasman ve eline ejder alip girmen daha mantikli anlamak istedigin bu kardesim.buyucu kasip eline ejder alip girmen senin zamanindan ve parandan buyuk olcude tasaruf etmeni saglayacak.2 aydir oynuyorum ve hal siginaga giremedim.iyi oyunlar kardesim.
35k can için 80 m niye gitsin ? Sığınak migrat full 36.5 k canlı tankım var.Harcadığım para 25 m'i geçmez.Çembere başlarken baya para gitti.Sığınak migrat atarken o kadar para gider mi.En fazla 30 m
Selam,xxbaharatxx yazdı:ejder uretmek için silahtara vercez sonra medenlerden neye vercem ?
Ejder üretmek için silahtara vermene gerek yok.Madenci,sarraf,lokman,silahtar,zırhcı,kimyacı bunlardan birine 1 puan versen dahi Demirci rüstemdeki reçetelerden hangisine puan verdiysen alıp üretiyorsun.
Şifacı ol hem itemlerini iyi dizersen iyi wsde atarsın çok masraf yapmadan belki çemberliye bile gidersin 
- xxbaharatxx
- Salgın Koruyucusu
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
berkancetin kardeşim sanırım anlamadın.''Sıgınak ve migrat full 36.5 k canlı tankım var.''demişsin,ama adamlar bırak migratı sıgınaga bile giremiyorken bunu demen çok yersiz.80 m para gider dedim doğruda.Adamlar sıgınaga almıyorlar 35 k aşagısını özellikle sancakta.Çevrenin olması şart.Benim demiş olduğum 80 m'nin yaklaşık 55 msi ''Farabi farabi ceket'e gidecek.Sıgınaga giremeyen bir adam için bu şart.Ayrıca bu ceket migrat ve çember içinde çok işine yarayabilir.Ceket mor ve 2 kat Max.enerji efsunu var.Üretenlerin çoğu memnun.Efsunları 358+358 toplamda 716*4=2864 maxı var.25 myede çok rahat 31 k can 75 zırh ve 1000 elk yapabilecek bir tank itemi diziliyor.Bu ceketle 35 k canın oluyor,ve seni alırlar.55 m cekete gitse geriye kalan 25 m tank itemlerine gidecek.Azda sağlam olmak istiyorsa İksirler falan dahil 80 m tutuyor.Hadi taş çatlasın 70 m olsun.iyi oyunlar.berkancetin yazdı:Deepmaker yazdı:Kardes şöyle izah edeyim,siginaga girmek icin mecburen tank olucaksin ve 35 k candan asagi savasci almiyorlar.ofans olarak girmek cevren yoksa imkansiz birsey.zaten 35 k can yapmak icin cok ugrasicaksin en az 80 m paran gidecek.bunun icin buyucu kasman ve eline ejder alip girmen daha mantikli anlamak istedigin bu kardesim.buyucu kasip eline ejder alip girmen senin zamanindan ve parandan buyuk olcude tasaruf etmeni saglayacak.2 aydir oynuyorum ve hal siginaga giremedim.iyi oyunlar kardesim.
35k can için 80 m niye gitsin ? Sığınak migrat full 36.5 k canlı tankım var.Harcadığım para 25 m'i geçmez.Çembere başlarken baya para gitti.Sığınak migrat atarken o kadar para gider mi.En fazla 30 m
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
İsmet EROL
Bloodment(-)
İsmet EROL