Lütfen yardım edin

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Lütfen yardım edin

Mesaj gönderen efsunlu »

merhaba arkadaşlar benim ikv oynarken 2 tane sorunum oluyor.Birincisi oyunu oynarken etrafta değişik renklerde çizgiler oluşuyor(sık sık oluyor)hani eski filmlerde olur ya öyle çizgiler.
Ikinci sorunum ise oyun arada bir 5-10 hatta bazen 20 saniyeye kadar çıkan bir donma olayı oluyor.Hele birde gblerde olunca çok kötü oluyor.20 sn sonra bir bakıyorum herkes gitmiş ben ölmüşüm.Bu sorunlarimin nedenlerini ve çözüm yollarını yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: za xd

Re: Lütfen yardım edin

Mesaj gönderen COMMANDER »

efsunlu yazdı:merhaba arkadaşlar benim ikv oynarken 2 tane sorunum oluyor.Birincisi oyunu oynarken etrafta değişik renklerde çizgiler oluşuyor(sık sık oluyor)hani eski filmlerde olur ya öyle çizgiler.
Ikinci sorunum ise oyun arada bir 5-10 hatta bazen 20 saniyeye kadar çıkan bir donma olayı oluyor.Hele birde gblerde olunca çok kötü oluyor.20 sn sonra bir bakıyorum herkes gitmiş ben ölmüşüm.Bu sorunlarimin nedenlerini ve çözüm yollarını yazarsanız iyi olur şimdiden teşekkürler...
İlk hatanın nedeni ekran kartından gerçekleşmektedir.Sağlam bi ekran kartı kullanırsan sorun ortadan kalkar
2. Sorunun nedeni internetinin yavaş olması yuzundendir.Google,Facebook gibi yerleri kapatıp oyuna giriniz.Hep oluyorsa game booster kurup oyunu oynayınız
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

efsunlu yazdı:merhaba arkadaşlar benim ikv oynarken 2 tane sorunum oluyor.Birincisi oyunu oynarken etrafta değişik renklerde çizgiler oluşuyor(sık sık oluyor)hani eski filmlerde olur ya öyle çizgiler.

Birinci sorun muhtemelen ekran kartından kaynaklanıyor.

Çözüm: Driverlarını güncellemeni öneririm.

İkinci sorun internet bağlantın ve ya sisteminden kaynaklanıyor.

Çözüm: Arkadaşında dediği gibi Game Booster ı kullanabilirsin.
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
efsunlu
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen efsunlu »

Verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ediyorum.Game boosterı nerden bulup kurabilırim?
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

efsunlu yazdı:Verdiğiniz bilgiler için sizlere teşekkür ediyorum.Game boosterı nerden bulup kurabilırim?
Google amcaya sorabilirsin.Sana yardımcı olacaktır. ;)
CHIVALROUS

“Genel Etkileşim” sayfasına dön