Havale
Havale
Selam.Arkadaşlar Bi Sorum Olacaktı.Ben Dün Akşam Üyelik Al'dan İkv Kutu Alıyodum.Havaleyi Seçtim.Havaleyi Yaptım.Sabah Mesaj Geldi Eft Yapılmıştır Diye.Ama Üyelik Al'a Baktığımda Hala Ödeme İçin Bekleniyor Diyor.Bu Nasıl Oluyor Birisi Açıklarsa Çok Sevinirim.
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Havale
akşam 8 e doğru e-pinlerini verirler kardeş senin bişe yapmana gerek yok.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
Ama Kardeş Ben Kargo Dahili Seçmiştim Yani Evime Bişi Göndermeleri Gerekmiyor Mu?ReaLMADRID2 yazdı:akşam 8 e doğru e-pinlerini verirler kardeş senin bişe yapmana gerek yok.
ZIPKIN yazdı:Ama Kardeş Ben Kargo Dahili Seçmiştim Yani Evime Bişi Göndermeleri Gerekmiyor Mu?ReaLMADRID2 yazdı:akşam 8 e doğru e-pinlerini verirler kardeş senin bişe yapmana gerek yok.
telefon et ben kargodan vazgeçtim siparis bolumume gelsin de.
Kargoya ne gereği var diyede düşünmeden edemiyor insan. Pinler zati mesaj bolumune geliyor.
kargo internet cafeler için tercih edliyor.
A R Z L O D O S
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Eğer dekontun açıklama bölümünde referans numaran yazılı ve doğru yere havale yapıldığını düşünüyorsan ek olarak bir şey yapmana gerek yok.Muhtemelen bu akşam ve ya en geç yarın siparişin onaylanır ve yola çıkar.Yine de emin olmak istiyorsan;ZIPKIN yazdı:Selam.Arkadaşlar Bi Sorum Olacaktı.Ben Dün Akşam Üyelik Al'dan İkv Kutu Alıyodum.Havaleyi Seçtim.Havaleyi Yaptım.Sabah Mesaj Geldi Eft Yapılmıştır Diye.Ama Üyelik Al'a Baktığımda Hala Ödeme İçin Bekleniyor Diyor.Bu Nasıl Oluyor Birisi Açıklarsa Çok Sevinirim.
Üyelikal İletişim Bilgileri:
Telefon:0 212 264 75 14
Eğer telefondan ulaşamıyorsanız e-posta göndermenizi öneririm.
E-posta: bilgi@uyelikal.com
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Yani En Geç Bi Kaç Gün İçinde Kutu Elime Ulaşır Mı Diyosun.Sadece E-PİN Değil Basbaya Bildiğin Kutu Haliyle Gelir Mi Evime.xFahrenheitx yazdı:Eğer dekontun açıklama bölümünde referans numaran yazılı ve doğru yere havale yapıldığını düşünüyorsan ek olarak bir şey yapmana gerek yok.Muhtemelen bu akşam ve ya en geç yarın siparişin onaylanır ve yola çıkar.Yine de emin olmak istiyorsan;ZIPKIN yazdı:Selam.Arkadaşlar Bi Sorum Olacaktı.Ben Dün Akşam Üyelik Al'dan İkv Kutu Alıyodum.Havaleyi Seçtim.Havaleyi Yaptım.Sabah Mesaj Geldi Eft Yapılmıştır Diye.Ama Üyelik Al'a Baktığımda Hala Ödeme İçin Bekleniyor Diyor.Bu Nasıl Oluyor Birisi Açıklarsa Çok Sevinirim.
İyi Forumlar...
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Eğer kargolu ürünü seçtiysen kutu sitede belirttiğin adrese gönderilir.E-pinlerde kutunun içinden çıkar siteden herhangi bir E-PIN gönderimi olmaz.ZIPKIN yazdı:Yani En Geç Bi Kaç Gün İçinde Kutu Elime Ulaşır Mı Diyosun.Sadece E-PİN Değil Basbaya Bildiğin Kutu Haliyle Gelir Mi Evime.xFahrenheitx yazdı:Eğer dekontun açıklama bölümünde referans numaran yazılı ve doğru yere havale yapıldığını düşünüyorsan ek olarak bir şey yapmana gerek yok.Muhtemelen bu akşam ve ya en geç yarın siparişin onaylanır ve yola çıkar.Yine de emin olmak istiyorsan;ZIPKIN yazdı:Selam.Arkadaşlar Bi Sorum Olacaktı.Ben Dün Akşam Üyelik Al'dan İkv Kutu Alıyodum.Havaleyi Seçtim.Havaleyi Yaptım.Sabah Mesaj Geldi Eft Yapılmıştır Diye.Ama Üyelik Al'a Baktığımda Hala Ödeme İçin Bekleniyor Diyor.Bu Nasıl Oluyor Birisi Açıklarsa Çok Sevinirim.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Tamam.Herkese Yardımları İçin Çok Teşekkür Ederim.Konu Kilitlenebilir.