Etkinlik Öneri ve Yorumları
- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Etkinlik Yorumları
Temmuz ayında niye bul kazan veya bil kazan yok?
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Re: Etkinlik Önerileri
Merhabalar,gamzee yazdı:bence de sıkıcı ve ilgi olmayan bir etkinlik bunun yerine aşka bire etkinlik koyulması doğru olur.SoldierKurt yazdı:Daha önceden yazıldımı bilemem ama bence şöyle bi etkinlik olabilir ve eğlenceli olur.Her Hafta belirli saatlerde 25-30 lwl arası için ayrı, 30-35 için ayrı, 35-40 için ayrı, 40-49 için de ayrı odalar yapılabilir.Ama herkezin etkinliği aynı saatte başlayacak. Her lvl odasına değişik canavarlar koyulur yüksek exp veren canavarlar ve odanın sonuna gelmeden bi kapı yada bi geçit gibi bişey kesersin onun arkasında hazine olur hızlı olan gider alır artık kaç altın gelirse.Sonra odanın sonuna gelirsin büyük bi boss olur,ondanda degerli bi item düşer kime düşerse artık.Ama dedim gibi her lvl arası için bu canavarların gücü ayrı olacak. 25-30 da az güçlü iken 40-49 çok güçlü olması lazım yani. Fikrimi anlatabildiysem ne mutlu bana.Unutmadan buralara giriş için ise canavarlardan belirli bi bilet gibi bişey düşürmek şart olabilir.haftadan haftaya toplamaya çalışırız oyunun bi amacı olur hem.Bu 4 oda için ayrı biletler olur 15 bilet toplayan girer kendi lwl odasına.Böyle bişey yaparsanız biletleri isimlendrmek size kalmış artık
Gerçi bende fikir çok İkv takımına girsem fena etkinliklerim olur
Tabi böyle 4 oda lı bi yer yapabilirmi İkv takımı onalra kalmış fikir bizde icraat onlardan sonuçta
Bu etkinliği biz düzenlemeden de sizler Er Meydanlarında uygulayabilirsiniz.
Bilginize
Merhabalar,xFirelifex yazdı:Temmuz ayında niye bul kazan veya bil kazan yok?
Bu ay ki etkinliklerimizde farklılık yapmak istediğimiz için Bil Kazan ve Bul Kazan etkinliklerine yer vermedik.Bu etkinliklerimizi daha sonra ki dönemlerde tekrar sizlere sunacağız.
Bilginize
@Merhaba Fatih KAPLAN
İKV'nin vaar olduğundan beridir en zevkli ve en güzel etkinliklerinden birini hayata geçirdiğinizden ötürü öncelikle sizi kutlarım fakat ; Turnuva ödülü olarak belirlenen 50Milyonpara ödülünün 20-30m arası miktarlara indirmenizi rica ediyoruz.
Niye diye soracak olursanız ; her oyuncuda 50milyon para bulunmamaktadır oyuncu buraya 3 sınıf ile katılmaya kalksa 150 milyon gibi bir para ortaya çıkmaktadır.
Biliyorum yapılan herşeye biz oyuncular bir kusur buluyoruz fakat günümüz şartlarında 50 milyon bir çok oyuncu için büyük bir mebla. Maden piyasasının gerilemesi ve grup bölgelerinin gelmesi ile piyasa durmuş bulunmakta. Bu belki benim yada başka bir oyuncu için sorun teşkil etmiyor olabilir fakat diğer oyuncularıda düşünmek gerekmektedir. Katılım ücreti almak tabiki doğru bir karar ama diğer taraflarıda düşünmek gerekiyor.
Umarım nedemek istediğimi anlamışsınızdır.
İKV'nin vaar olduğundan beridir en zevkli ve en güzel etkinliklerinden birini hayata geçirdiğinizden ötürü öncelikle sizi kutlarım fakat ; Turnuva ödülü olarak belirlenen 50Milyonpara ödülünün 20-30m arası miktarlara indirmenizi rica ediyoruz.
Niye diye soracak olursanız ; her oyuncuda 50milyon para bulunmamaktadır oyuncu buraya 3 sınıf ile katılmaya kalksa 150 milyon gibi bir para ortaya çıkmaktadır.
Biliyorum yapılan herşeye biz oyuncular bir kusur buluyoruz fakat günümüz şartlarında 50 milyon bir çok oyuncu için büyük bir mebla. Maden piyasasının gerilemesi ve grup bölgelerinin gelmesi ile piyasa durmuş bulunmakta. Bu belki benim yada başka bir oyuncu için sorun teşkil etmiyor olabilir fakat diğer oyuncularıda düşünmek gerekmektedir. Katılım ücreti almak tabiki doğru bir karar ama diğer taraflarıda düşünmek gerekiyor.
Umarım nedemek istediğimi anlamışsınızdır.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: NEMESİS
Tılsım sunucusunda oyuncular genellikle 39 VS si atar yani Meteorit, Buz, Konsantrasyon, Meditasyon ve büyü bozma yetenekleri kullanılarak atılıyor.49 vs si atan çok nadirdirki yanlızca 1 kişinin attığını biliyorum. Bu konuda herhangi birşey yapılamazmı turnuvaya katılanların fikri sorulamazmı acaba ? Eminimki 16 kişiden en fazka 1 kişi 49 isticekdir.En azından tılsımda kurallarda değişiklik yapılmasını istiyoruz.
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
bu etkınlıge katılım nasıl gerçeklerşecek bilgi istiyorum ltfen
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Etkinlik Önerileri
Bence bir hedef olsun.Onu en uzun süre ayakta tutabilen şifacı kazansın.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Etkinlik Önerileri
Merhabalar,VatanKIRIM yazdı:Bence bir hedef olsun.Onu en uzun süre ayakta tutabilen şifacı kazansın.
Önerinizin değerlendirebilmemiz için etkinliğin adı ,kuralları ve şartlarını belirtmeniz gerekmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Merhabalar,KEMALIZMX yazdı:@Merhaba Fatih KAPLAN
İKV'nin vaar olduğundan beridir en zevkli ve en güzel etkinliklerinden birini hayata geçirdiğinizden ötürü öncelikle sizi kutlarım ...
Öneriniz için teşekkür ederiz.Fakat şuan için turnuvaya katılım ücretlerinde herhangi bir değişiklik düşünmüyoruz.
Bilginize
IIxDyNaCxII yazdı:Tılsım sunucusunda oyuncular genellikle 39 VS si atar yani Meteorit, Buz, Konsantrasyon.../b]
Bahsetmiş olduğunuz durumu tam olarak anlayamadım.Size yardımcı olabilmemiz için yorumunuzu detaylandırır mısınız.
serserixemree yazdı:bu etkınlıge katılım nasıl gerçeklerşecek bilgi istiyorum ltfen
Katılım için sunucunuzun Genel Sohbet kısmında bulunan ilgili konuya başvurmanız gerekmektedir.
Detaylı bilgi için;
viewtopic.php?f=46&t=95873
Bilginize
@Fatih KaplanIIxDyNaCxII yazdı:Tılsım sunucusunda oyuncular genellikle 39 VS si atar yani Meteorit, Buz, Konsantrasyon, Meditasyon ve büyü bozma yetenekleri kullanılarak atılıyor.49 vs si atan çok nadirdirki yanlızca 1 kişinin attığını biliyorum. Bu konuda herhangi birşey yapılamazmı turnuvaya katılanların fikri sorulamazmı acaba ? Eminimki 16 kişiden en fazka 1 kişi 49 isticekdir.En azından tılsımda kurallarda değişiklik yapılmasını istiyoruz.
Arkadaşın bahsetmiş olduğu durum tılsım sunucusunda yapılan Oko'larda "kutup rüzgarı , Zihin Saldırısı , Tesla Hariç " geriye kalan yetenekler kullanılmaktadır. Tılsım oyuncularının kendi aralarında demiş olduğu +39 seviye vssidir.Geriye kalan yeteneklerden kastım " meditasyon , fiziksel - fiziksel bilgisi , buz buzbilgisi ,yıldırım vs kontanstarsyon vs.vs.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.