SUNUCU ŞAMPİYONASI BÜYÜCÜ HAKKINDA*
Re: SUNUCU ŞAMPİYONASI BÜYÜCÜ HAKKINDA*
Neyse ferhat ben cevabımı aldım bilader sen git kendini avut koçum.
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Doyamadım bedirhanın parasını almaya diyim anlasın
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

Gerzek doğukan ben , neyin kafasındasın 5*3 30milyonunu aldım diyorumki gene geçeyim merana bi 30 , 50 sine daha atalım neden tırsıyosun madem en iyisin buyur.
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
benim senle sorunum yok istiyorsan katıl merandada sunucu şampiyonasına keseyim canım
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

Bedirhanla sorunun varsa benlede vardır şimdi geç kenara utan gel bu sunucuda millete atarlanıp giderlenmelerin bana sökmez 
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
bu utan gel diyişin bile benim sözüm sülalem raaad diyişleriniz ve bir sürü kullandığınız kelimeler benim sözlerim neyse doğu katılırsan savaşa görürüz kim daha iyi ok . şimdi uzatma senle sorunum yok .. olsun istiosanda olsun farketmez. beni az çok tanıyon kralına eyvallahım yok.bütün meran abine hırsız derken ben yanındaydım neyse bunları unuttunuz ferhat ceket asa düşürdük dediniz..! ben daha 1 hafta içinde size eminönünde verdiğim 80 90 m den 1 kere bile bahsetmedim . neyse kalitemiz ortada hadi grşrz. :arrow:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

Bana verdiğin 90 myi vermeyede bilirdin bilader onun lafını yapamazsın zaten ha hırsız diyosun şifreni güvenip nasıl verebildin ? neyse onu bunu bırak şimdi sen ws atıyormusun onu yaz bana ona göre sultanxahmete geçeyim ferhat .. ?
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
abin gördü 5*1 agresifi kestim 500m vermedi artık kimseye güvenmem..iddaalıysan diyorum sultanxahmet le gel sunucu şampiyonasına hadi öptüm.
ayrıca sultanxahmet dediğin adam 150milyonuna zar attığı murata para vermeyen adam neyin kafasındasın o ayrı ..
hadi doğukan yaşıtlarınla takıl abisi. :roll:
ayrıca sultanxahmet dediğin adam 150milyonuna zar attığı murata para vermeyen adam neyin kafasındasın o ayrı ..
hadi doğukan yaşıtlarınla takıl abisi. :roll:
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN

-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Vuslatt
Farketmez koçum girecek çar çok + yaşıtların dediğin kro sende 94 doğumlusun 91 lıyım dıyosun kumda oyna ben girecek çar bulurum hemen şu dk atacakmısın , torun sen benlen ws...?
- Ferhatreyizzzz
- Sahaf Yardımcısı
ada bak yezda :lol: :lol: :lol: bedir bu meranın hırsızısın la aynı anda hem yezda hem sedayla çıkıyorsun çok değişik bir insansın .
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN