Tangriss Hakkında Bilinmeyenler
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Tangriss Hakkında Bilinmeyenler
Arkadaşlar bu konuda hertürlü araştırmayı yaptım çıkardığım birkaç sonuç var ilki bu bölgede kuklacının olabileceği ve kuklacıyı keserken sanıyorum 3 direncide 1000 lememiz gerekecek bu 3 direnç hakkında bir fikir çıkaramadım bu sebeple bölgeye 1 şifacı değil 2 şifacı girecek ve/veya bu gerek direnç, gerek can gerekse zırh dolayısıyla fazla vuran bosslar'a karşı 2 tankla girilebilir.
ayrıca bu bölgenin takı bölgesi olacağı tamamen bir teori , yepyeni itemler gelebilir.
ve ayrıca arkadaşlar haritanın şu anda oyun dosyalarının içinde bulunmasının nedeni ikv nin oyuncuları kışkırtması ve meraka sürüklemesiyle alakalı değil. topkapı için 1,2 gblık bir patch indirmiştik işte bu dosyanın içinde tangriss tamamen hazır.. sanıyorum şu anda test sunucusunda son testleri yapıyorlar ve gerekirse ufak değişiklikler yapıp tangriss 'in yayınlanacağı gün ufak bir güncelleme paketi yayınlayabilir veya bu haliyle aktif hale getirilebilir. Yani tangriss şu anda oyun içerisinde hazır bulunduğu için haritada oyun dosyasının içinde bulunmak zorunda.
gamex 'e 3 ay var umarım 3 ay hazır olan bir bölge için beklemezler..
Oyunu bıraktım. 
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Re: Tangriss Hakkında Bilinmeyenler
Shen Karakürk Aramit Modeli Artık İksir Lonca Tüccarında Artık! Hemde 125 Akçe !
Buyur Kardeşim 3 Dirençte Bin
Buyur Kardeşim 3 Dirençte Bin
Şaheser gözlükler olacakmış sanırım 5 dirençli falan bir yerde duymuştum
Nothing
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
IIPhoenixII yazdı:
Arkadaşlar bu konuda hertürlü araştırmayı yaptım çıkardığım birkaç sonuç var ilki bu bölgede kuklacının olabileceği ve kuklacıyı keserken sanıyorum 3 direncide 1000 lememiz gerekecek bu 3 direnç hakkında bir fikir çıkaramadım bu sebeple bölgeye 1 şifacı değil 2 şifacı girecek ve/veya bu gerek direnç, gerek can gerekse zırh dolayısıyla fazla vuran bosslar'a karşı 2 tankla girilebilir.
ayrıca bu bölgenin takı bölgesi olacağı tamamen bir teori , yepyeni itemler gelebilir.
ve ayrıca arkadaşlar haritanın şu anda oyun dosyalarının içinde bulunmasının nedeni ikv nin oyuncuları kışkırtması ve meraka sürüklemesiyle alakalı değil. topkapı için 1,2 gblık bir patch indirmiştik işte bu dosyanın içinde tangriss tamamen hazır.. sanıyorum şu anda test sunucusunda son testleri yapıyorlar ve gerekirse ufak değişiklikler yapıp tangriss 'in yayınlanacağı gün ufak bir güncelleme paketi yayınlayabilir veya bu haliyle aktif hale getirilebilir. Yani tangriss şu anda oyun içerisinde hazır bulunduğu için haritada oyun dosyasının içinde bulunmak zorunda.
Gaffar oyun hikayesindeki en güçlü 2 boss! ve 1. sıradaki Kuklacı. Bu güncelleme ile kuklacı gelirse bundan sonraki bossları gider tek başımıza keseriz sanırım
Selamlar,IIPhoenixII yazdı:
ve ayrıca arkadaşlar haritanın şu anda oyun dosyalarının içinde bulunmasının nedeni ikv nin oyuncuları kışkırtması ve meraka sürüklemesiyle alakalı değil.topkapı için 1,2 gblık bir patch indirmiştik işte bu dosyanın içinde tangriss tamamen hazır.. sanıyorum şu anda test sunucusunda son testleri yapıyorlar ve gerekirse ufak değişiklikler yapıp tangriss 'in yayınlanacağı gün ufak bir güncelleme paketi yayınlayabilir veya bu haliyle aktif hale getirilebilir. Yani tangriss şu anda oyun içerisinde hazır bulunduğu için haritada oyun dosyasının içinde bulunmak zorunda.
Yazmış olduğun iletide benim işaretlediğim yere katılmıyorum.Keza senin dediğin 1,2GB boyutundaki dosya oyunun tamamını içeriyor.Ayrı bir patch indirmedik,içinde Topkapı'nın bulunduğu yeni linkle oyunun tamamını baştan indirdik buraya dikkat çekmek isterim.Her sene olduğu gibi GameX 2012'de muhakkak bir sürpriz patlatılacaktır ama henüz ne olacağını tam olarak kestirmek güç.
İyi eğlenceler...
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
La Bırakın Bu İşleri TANGRİS HARTİASInı Gören Bi Tarafından Uyduruyor ..
O Zaman
Bunlar da Tangris de Var Zanza !
Büyülere
Meteor Yağmuru Yeteneği (15 Puanda Etrafındaki herkese %55 Hasar Verir Ve Hasar 5 snye Sürer )
Kutup Fısıltısı Yeteneği( 15 Puanda Düşman Hedefi %70 e Kadar Yavaşlatır Süresi 8 saniye )
Büyü Krtik Arttırıcı (%30 a Kadar Büyü Kritik Arttırıcı Bütün Büyüler İçin)
Şifaya
Savunma Arttırıcı (15 Puanda %45 e Varan İndirmler Pardon Savunma Artışı)
Şifa Krtik ( 15 Puan da %60 Civarı Büyü Kritik Şansı)
Çifte Zırh Yeteneği (15 Puanda Zırhı %30 yükseltir Şifa büyüyü %25 Düşürür)
Savaşçıya
Maximum Hasar Artırıcı (15 Puanda %40 Hasar Artırır)
Kritik Artırıcı (15 Puanda %25 Kritik Efsunları Artırır)
Zırh Kırma Yeteneği ( 15 Puanda Düşmanın Iska Vurmasını Sağlar ve Düşmanın %30 Zırhını İndirir)
O Zaman
Bunlar da Tangris de Var Zanza !
Büyülere
Meteor Yağmuru Yeteneği (15 Puanda Etrafındaki herkese %55 Hasar Verir Ve Hasar 5 snye Sürer )
Kutup Fısıltısı Yeteneği( 15 Puanda Düşman Hedefi %70 e Kadar Yavaşlatır Süresi 8 saniye )
Büyü Krtik Arttırıcı (%30 a Kadar Büyü Kritik Arttırıcı Bütün Büyüler İçin)
Şifaya
Savunma Arttırıcı (15 Puanda %45 e Varan İndirmler Pardon Savunma Artışı)
Şifa Krtik ( 15 Puan da %60 Civarı Büyü Kritik Şansı)
Çifte Zırh Yeteneği (15 Puanda Zırhı %30 yükseltir Şifa büyüyü %25 Düşürür)
Savaşçıya
Maximum Hasar Artırıcı (15 Puanda %40 Hasar Artırır)
Kritik Artırıcı (15 Puanda %25 Kritik Efsunları Artırır)
Zırh Kırma Yeteneği ( 15 Puanda Düşmanın Iska Vurmasını Sağlar ve Düşmanın %30 Zırhını İndirir)

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Güzel Bilgiler Panpa
Resim Varsa Resimde At 
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Bu 2 tank olayı çok mantıklı geldi :ugeek:
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Ben buda grup bölgesi olursa şu şekilde olacağını umuyorum. 2 - 2 - 2 .
59 Level gelir diyen arkadaşlar var. Daha millet Çemberlitaş eşyalarını yeni yeni tamamlıyor neyin kafasındasınız siz. Ayrıca tahminimce şaheser gözlükler ve çemberlitaş eşyalarına benzer takıların geleceğini umuyorum. Kuklacı kesinlikle olmaz bu eklentide . Ayrıca 1,2 gb değil 1,9 gb oyun indirdik bunu da unutmayın.
59 Level gelir diyen arkadaşlar var. Daha millet Çemberlitaş eşyalarını yeni yeni tamamlıyor neyin kafasındasınız siz. Ayrıca tahminimce şaheser gözlükler ve çemberlitaş eşyalarına benzer takıların geleceğini umuyorum. Kuklacı kesinlikle olmaz bu eklentide . Ayrıca 1,2 gb değil 1,9 gb oyun indirdik bunu da unutmayın.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
2-2-2 olması çok zor onuda bozarlar büyücüler kazanır yineWotkasarap yazdı:Ben buda grup bölgesi olursa şu şekilde olacağını umuyorum. 2 - 2 - 2 .
Nothing