ertan111 yazdı:Ejder Asa olsun çemberli silahları yaparsın Ama çemberli silahları olsa ejder asayı yapazsım ejder asa çöp diyosunuz o zaman siz bana gereken malzemelerinide verin yani Ejder Asa anahtardır mutlaka lazım düşüncem bu beenim.
aynı görüşteyim ejder şimdi yok ne migrat nede sığınaklara alıyorlar kardeşim. sadece şifacım ile giriyorum ejdere son kadim kaldı kesebilen biri bile yok. bunlar konuşur ama boş konuşur ejder asayı üretip hemen parlatacağım zaten + ejder asa üretilmeden çemberliye alınmıyor hemde çemberlide hazır yapılı item düşüyor düşürene kadar gir gir çık yaparız sorunmu var:D
eminimki topkapı sarayı gelince madenlerin değeri düşecek gibime geliyor
ertan111 yazdı:Ejder Asa olsun çemberli silahları yaparsın Ama çemberli silahları olsa ejder asayı yapazsım ejder asa çöp diyosunuz o zaman siz bana gereken malzemelerinide verin yani Ejder Asa anahtardır mutlaka lazım düşüncem bu beenim.
aynı görüşteyim ejder şimdi yok ne migrat nede sığınaklara alıyorlar kardeşim. sadece şifacım ile giriyorum ejdere son kadim kaldı kesebilen biri bile yok. bunlar konuşur ama boş konuşur ejder asayı üretip hemen parlatacağım zaten + ejder asa üretilmeden çemberliye alınmıyor hemde çemberlide hazır yapılı item düşüyor düşürene kadar gir gir çık yaparız sorunmu var:D
eminimki topkapı sarayı gelince madenlerin değeri düşecek gibime geliyor
Banada öyle geliyo kardeşim inşllh düşer fiyatlar. Ejder asa candır
Merhabalar;
Sıfır kelvin üret bence Üretimi o kadar da Zor değil kardeşim Artı 'yı da bastık dan sonra Hasarların 2 katına cıkar Bölgelere gitmekle sıkıntı Cekmezsin..
xLuCaGox yazdı:
Bu iki arkadaş heralde sınıf arkadaşı
Anlamak mı istemiyosunuz , yoksa ayştayn'ın kesin emri mi var?
Ejder Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara hepsine 448 vericek.
Kıyamet Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara Hepsine 600 , ayrıca 300 daha ilave fizik hasarı vericek.
WHAT İS PROBLEM?
YEĞNİM problem yok + ben bu adamı tanımıyorum sınıf arkadaşı falanda değilim + okulum yok + siz prof sunuz heralde siz neden önceden ejder asa ürettiniz ?
Ayrıca çemberlitaş da hazır itemler düşüyor onları üretmeye zaman yetmez yeğnim sen EİNSTEİN sin anladık.
xLuCaGox yazdı:
Kıyamet Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara Hepsine 600 , ayrıca 300 daha ilave fizik hasarı vericek.
WHAT İS PROBLEM?
YEĞNİM problem yok + ben bu adamı tanımıyorum sınıf arkadaşı falanda değilim + okulum yok + siz prof sunuz heralde siz neden önceden ejder asa ürettiniz ?
Ayrıca çemberlitaş da hazır itemler düşüyor onları üretmeye zaman yetmez yeğnim sen EİNSTEİN sin anladık.
+ayştayn öyle yazılmaz buda benden bi bilgi...
Ya bende xLuCaGox'e katılıyorum Çünkü; o zaman ki şartlarla şimdiki şartlar bir değil o zaman Ejder Asa Üretmeden İtem düşüremezdin Ama Şimdi Kıyamet Asa Üretirsense Nerdeyse Ejder Asa Kadar Hasar Veriyor Neden Çemberlitaştan Düşmesini Bekliyorsunki...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
xLuCaGox yazdı:
WHAT İS PROBLEM?
+ayştayn öyle yazılmaz buda benden bi bilgi...
Yeğenin olduk iki dakikada birde bana Einstein'i yazılışını öğretiyor Kardeşim o zaman ejder asayı üretmek şarttı şu an şart değil kıyamet asayı üretmek daha sağlıklı kardeşim.. Tatlı dille anlatabiliyor muyum?
Şuan Sıfır Kelvin veya Kıyamet Asa üretmiş biri hasarı item takmadan Tek item Bir setle 1550+ hasarı oluyor.Ejder asa üretmiş bir kişinin ise 1100 oluyor karar sizin hangisini üretecekseniz ?Bazıları bölgeden düşüyor üretme diyenler var,ona bakılırsa bölgeden bir asa düşünce Ejder asayıda bankanıza atacaksanız ve kullanmayacaksınız.