Ejder Asa

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Ejder Asa

Mesaj gönderen Seven »

ertan111 yazdı:Ejder Asa olsun çemberli silahları yaparsın Ama çemberli silahları olsa ejder asayı yapazsım ejder asa çöp diyosunuz o zaman siz bana gereken malzemelerinide verin yani :D Ejder Asa anahtardır mutlaka lazım :D düşüncem bu beenim.

aynı görüşteyim ejder şimdi yok ne migrat nede sığınaklara alıyorlar kardeşim. sadece şifacım ile giriyorum ejdere son kadim kaldı kesebilen biri bile yok. :D bunlar konuşur ama boş konuşur ejder asayı üretip hemen parlatacağım zaten + ejder asa üretilmeden çemberliye alınmıyor hemde çemberlide hazır yapılı item düşüyor düşürene kadar gir gir çık yaparız sorunmu var:D

eminimki topkapı sarayı gelince madenlerin değeri düşecek gibime geliyor
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ertan111 »

Seven yazdı:
ertan111 yazdı:Ejder Asa olsun çemberli silahları yaparsın Ama çemberli silahları olsa ejder asayı yapazsım ejder asa çöp diyosunuz o zaman siz bana gereken malzemelerinide verin yani :D Ejder Asa anahtardır mutlaka lazım :D düşüncem bu beenim.

aynı görüşteyim ejder şimdi yok ne migrat nede sığınaklara alıyorlar kardeşim. sadece şifacım ile giriyorum ejdere son kadim kaldı kesebilen biri bile yok. :D bunlar konuşur ama boş konuşur ejder asayı üretip hemen parlatacağım zaten + ejder asa üretilmeden çemberliye alınmıyor hemde çemberlide hazır yapılı item düşüyor düşürene kadar gir gir çık yaparız sorunmu var:D

eminimki topkapı sarayı gelince madenlerin değeri düşecek gibime geliyor

Banada öyle geliyo kardeşim inşllh düşer fiyatlar. Ejder asa candır :D
Kullanıcı avatarı
Hastebubembu
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: TheNiGtmaRe

Mesaj gönderen Hastebubembu »

Kim demiş ejder ÇÖP ? silah yükseltmelere bakın öyle konuşun..
IIcHokShaKınCaLII (Ejder Asa)
Kullanıcı avatarı
ertan111
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ertan111 »

Hastebubembu yazdı:Kim demiş ejder ÇÖP ? silah yükseltmelere bakın öyle konuşun..
Zaten az kaldı 2 kadım 4 menekse sonra uretıyorun ejderı kımze vazgeciremez bu saatten snra
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

La Gakkoş Zaten 2 Kadim 5 Menekşeden ibaret Ejder Gerisi Fiyasko. Gerçi komple fiyaskoda. Bu iki arkadaş heralde sınıf arkadaşı ;)

Anlamak mı istemiyosunuz , yoksa ayştayn'ın kesin emri mi var?

Ejder Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara hepsine 448 vericek.
Kıyamet Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara Hepsine 600 , ayrıca 300 daha ilave fizik hasarı vericek.

WHAT İS PROBLEM?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
DaDasBeyTR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ottoman Empire

Mesaj gönderen DaDasBeyTR »

Merhabalar;

Sıfır kelvin üret bence Üretimi o kadar da Zor değil kardeşim Artı 'yı da bastık dan sonra Hasarların 2 katına cıkar Bölgelere gitmekle sıkıntı Cekmezsin..

İyi Forumlar.
.
Resim

[table][tr][td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][/tr]
[tr][td]DaDaşBey[/td][td]DaDasBey[/td][td]DaDasBeyII
[/td][/tr][/table]

Ümit Miralay KARTAL
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

xLuCaGox yazdı:
Bu iki arkadaş heralde sınıf arkadaşı ;)

Kıyamet Asa'yı üretip parlatıcaksın Büyü Hasara Hepsine 600 , ayrıca 300 daha ilave fizik hasarı vericek.

WHAT İS PROBLEM?

YEĞNİM problem yok + ben bu adamı tanımıyorum sınıf arkadaşı falanda değilim + okulum yok + siz prof sunuz heralde siz neden önceden ejder asa ürettiniz ?

Ayrıca çemberlitaş da hazır itemler düşüyor onları üretmeye zaman yetmez yeğnim sen EİNSTEİN sin anladık.

+ayştayn öyle yazılmaz buda benden bi bilgi...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
berbuq
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen berbuq »

Seven yazdı:
xLuCaGox yazdı:

WHAT İS PROBLEM?

YEĞNİM problem yok + ben bu adamı tanımıyorum sınıf arkadaşı falanda değilim + okulum yok + siz prof sunuz heralde siz neden önceden ejder asa ürettiniz ?

Ayrıca çemberlitaş da hazır itemler düşüyor onları üretmeye zaman yetmez yeğnim sen EİNSTEİN sin anladık.

Ya bende xLuCaGox'e katılıyorum Çünkü; o zaman ki şartlarla şimdiki şartlar bir değil o zaman Ejder Asa Üretmeden İtem düşüremezdin Ama Şimdi Kıyamet Asa Üretirsense Nerdeyse Ejder Asa Kadar Hasar Veriyor Neden Çemberlitaştan Düşmesini Bekliyorsunki...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
İstanbul Kıyamet Vakti ßerbuq
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Seven yazdı:
xLuCaGox yazdı:

WHAT İS PROBLEM?

Yeğenin olduk iki dakikada birde bana Einstein'i yazılışını öğretiyor :) Kardeşim o zaman ejder asayı üretmek şarttı şu an şart değil kıyamet asayı üretmek daha sağlıklı kardeşim.. Tatlı dille anlatabiliyor muyum?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Şuan Sıfır Kelvin veya Kıyamet Asa üretmiş biri hasarı item takmadan Tek item Bir setle 1550+ hasarı oluyor.Ejder asa üretmiş bir kişinin ise 1100 oluyor karar sizin hangisini üretecekseniz ?Bazıları bölgeden düşüyor üretme diyenler var,ona bakılırsa bölgeden bir asa düşünce Ejder asayıda bankanıza atacaksanız ve kullanmayacaksınız.
Resim
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön