Ayıptır yapmayın !
Re: Ayıptır yapmayın !
Unuttun mu bız kardesızz bu nıkah kıyılamaz yoksa kendı anana selam soylemıs olcaksınCOMMANDER yazdı:Bunu yazan arkadaş,anangile selamlar
oTToGuN
oTToGuNII
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
İsmetin Ağzından Handan Hanım Değil Perihan Hanım Düşmüyor Bu yüzden Karşılıksız Bir Aşk Var Ortada !!! İsmetle Konuştum Oyunu Bırakmadan Önce Aynen Şöyle dedi
Perihan Hanım Ve Gediz Bey İçin... Burda Gediz Beyi Sonradan Diyor kimse yanlış anlamasın diye Aslında gönlü Perihandaydı Ve Ölünce Saçları Döküldü Kendisini Lodos Kalesine Kapattı ve Unisex Bir tüccarı Var .. Onunla Vakit geçiriyor.
Perihan Hanım Ve Gediz Bey İçin... Burda Gediz Beyi Sonradan Diyor kimse yanlış anlamasın diye Aslında gönlü Perihandaydı Ve Ölünce Saçları Döküldü Kendisini Lodos Kalesine Kapattı ve Unisex Bir tüccarı Var .. Onunla Vakit geçiriyor.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Arkadas benımle hemen hemen aynı seyı ıcmıs ama onunkı daha guclu ne ıctıysen banada ver panpahaydegidelumm yazdı:İsmetin Ağzından Handan Hanım Değil Perihan Hanım Düşmüyor Bu yüzden Karşılıksız Bir Aşk Var Ortada !!! İsmetle Konuştum Oyunu Bırakmadan Önce Aynen Şöyle dedi
oTToGuN
oTToGuNII
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
2 bardak su içtim çarptı .. 1 bardak içince birşey olmuodu ama :|oTToGun yazdı:Arkadas benımle hemen hemen aynı seyı ıcmıs ama onunkı daha guclu ne ıctıysen banada ver panpahaydegidelumm yazdı:İsmetin Ağzından Handan Hanım Değil Perihan Hanım Düşmüyor Bu yüzden Karşılıksız Bir Aşk Var Ortada !!! İsmetle Konuştum Oyunu Bırakmadan Önce Aynen Şöyle dedi

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
geçmiş olsun dostum
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- cumhuriyet
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Dostum ölenlere otur fatiha oku 
kenana gidip 3 kişi cenaze namazı kıldığımızı hatırlıyodumcumhuriyet yazdı:Dostum ölenlere otur fatiha oku
oTToGuN
oTToGuNII
adam haklı !!1!11bir!1