ArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Membure ile konuş o görevler zincir
Semender derisini dahi yaptım geçmişten kalan görev yok fakat mebrure hanım görevi hala vermiyor.
Yanlış hatırlamıyorsam subay membureye gönderiyor ordan sonra görev veriyordu membure
Subayla konustum sadece mavi engereği verdi.
Sen Elifle bir Kez Daha Konuş Eğer O da Sana Geri Hız Testi Görevini Vermesse O Görev eksiktir. Agahtan Subaya mektup u yapacaksın...
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
ArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Membure ile konuş o görevler zincir
Semender derisini dahi yaptım geçmişten kalan görev yok fakat mebrure hanım görevi hala vermiyor.
Yanlış hatırlamıyorsam subay membureye gönderiyor ordan sonra görev veriyordu membure
Subayla konustum sadece mavi engereği verdi.
Demirci rüstem dileğe gönderiyordu yanlış hatırlamıyorsam bi ona bak bağlantı olabilri bide gbm anı ya bak atlanmış görev varmı bunlarda fayda etmezse el mahkum bütün npcleri dolaşacan görevler kaybolmaz zincir görevi olsada aldığın npc de kalır
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Arada Bir Uğra Yardımın Dokunabilir degilmiydi yaw neyse cok fark etti sanki
:mrgreen:
amaç agahın hatrını sormak fark etmez :mrgreen: adam yalnız kalmasın kör zaten Allah korusun abdest alırken camide kafasını musluğa fln vurur
Video kaldırılmıştır.
amaç agahın hatrını sormak fark etmez :mrgreen: adam yalnız kalmasın kör zaten Allah korusun abdest alırken camide kafasını musluğa fln vurur
elini 3 kere tahtaya var töbe töbe
Haklsıın.. Kötü Düşüncelerden uzak olmak lazım Mazallah
Video kaldırılmıştır.