31 Level Stokları Alamıyorum
31 Level Stokları Alamıyorum
Biliyorum yeri burası değil ama görevlere açsam kimse bakmayacaktı onun için buraya yazıyorum. Mebrure 31 levelde stokları vermesi lazım 32 oldum hala vermiyor zincir görevi varmı bunun ?
Catashrop
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: 31 Level Stokları Alamıyorum
Başıboş Yağmacılar Görevlerini Ve Babı Ali Keşif Görevini Yaptıysan Alman Lazım Arkadaşım..Sen Gene de Görev Listesine Bir Daha Bak

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Evet yaptım şimdi selani kelaynagı yapacağım sonra gene deneyeceğim.haydegidelumm yazdı:Başıboş Yağmacılar Görevlerini Ve Babı Ali Keşif Görevini Yaptıysan Alman Lazım Arkadaşım..Sen Gene de Görev Listesine Bir Daha Bak
Catashrop
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Ben Onu Hiç Yapmadım Ama Diğer görevler Tamamdı O Görev Değildir. :mrgreen:Wizard yazdı:vahşinin verdiği görevi yapıcan

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Membure ile konuş o görevler zincirArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Semender derisini dahi yaptım geçmişten kalan görev yok fakat mebrure hanım görevi hala vermiyor.Forumkral yazdı:Membure ile konuş o görevler zincirArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Catashrop
Yanlış hatırlamıyorsam subay membureye gönderiyor ordan sonra görev veriyordu membureArmyRage yazdı:Semender derisini dahi yaptım geçmişten kalan görev yok fakat mebrure hanım görevi hala vermiyor.Forumkral yazdı:Membure ile konuş o görevler zincirArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Subayla konustum sadece mavi engereği verdi.Forumkral yazdı:Yanlış hatırlamıyorsam subay membureye gönderiyor ordan sonra görev veriyordu membureArmyRage yazdı:Semender derisini dahi yaptım geçmişten kalan görev yok fakat mebrure hanım görevi hala vermiyor.Forumkral yazdı:Membure ile konuş o görevler zincirArmyRage yazdı:Subay hız testi görevinide vermiyor.
Catashrop