Merhaba,
Bazı arkadaşlar konu açıp belirtiyor 7-10ml arası olan hidrojen çıktı 20-40ml oldu,üretim yapamıyoruz diyorlar.20-40milyona satanlar haksızlar mı değiller.Şahsen bana düşse bende o fiyattan aşağı satmam.Sebebi gaffarın artık az iksirle kesilememesinden.Bu yüzden Hidrojen+ateş boyası fiyatları artış oldu.Bir kıyaslama yapalım.
Büyü şifası 1800-2600 olan şifacı eskiden Semiha + Gaffarda düzgün bir grupla maximum 3-4 ejder içerdi.Çıkışta 5 tane alırdı.Ziyanı olmazdı.Güncellemeden ise 10-15 tane içiyor.
Hasarı 1600-1800 olan bir büyücü eskiden Semiha + Gaffarda Hasarcı bile olsa maximum 3 ejder içerdi.Bb olan 1-2 yetiyordu.Güncellemeden sonra Büyücüyle girmediğimden bilmiyorum ama gene en az 7-8 tane içiyordur.Bide küçüçük bir hatadan dolayı tekrar kesmeye başlayınca iksir içme 2-3 katına çıkıyor.
Bu durumda ne oldu ? Hidrojen ve ateş boyası fiyatları arttı.Yani oyuncular durup dururken bir fiyat arttırmadı o yüzden onları suçlamayın asıl suç zamanında Gaffar hatasını öğrenince güncelleme ile düzeltmeyen yönetimdedir.
Hidrojen Fiyatı hk.
Re: Hidrojen Fiyatı hk.
2 şifacı 2 savaşçı 2 büyücü olarak girilmesi gerektiğinden başka gruplarla çok iksir gidiyor sanırım
Nothing
-
xLuCaGox
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Şahsen yapılan güncellemede Semiha'nın 20 candan sonra erg paylaşması durumunu 2 olaya bağlıyorum;
- Yeni silahlar parladıktan sonra gerek fizik gerekse diğer büyü yetenekleri 2200'ün üzerine bile çıkabiliyor. Semiha'nın 10 canda erg paylaşma olayı devam etseydi; Kıyamet Asa^lı 4 büyücü tarafından Semiha neredeyse taarruz aygıtı kadar bile yormayacaktı.
- İlk Semiha taktiğini bitirerek tekrardan Semiha-Gaffar ikilisinin kesimi yeniden birbiriyle bağlantılı oldu. Kesimin kolaylaşması; bölgenin oyuncuların gözünde kolay gözükmesi ve yeni bölgeye heveslenmesine yol açtı.Asıl amaçlanan ise oyuncuların tekrardan bu sistemle Gaffar'a alışması biraz zaman alacak ve bu süreç içerisinde yönetim yeni güncelleme için zaman kazanacak.
İyi forumlar
- Yeni silahlar parladıktan sonra gerek fizik gerekse diğer büyü yetenekleri 2200'ün üzerine bile çıkabiliyor. Semiha'nın 10 canda erg paylaşma olayı devam etseydi; Kıyamet Asa^lı 4 büyücü tarafından Semiha neredeyse taarruz aygıtı kadar bile yormayacaktı.
- İlk Semiha taktiğini bitirerek tekrardan Semiha-Gaffar ikilisinin kesimi yeniden birbiriyle bağlantılı oldu. Kesimin kolaylaşması; bölgenin oyuncuların gözünde kolay gözükmesi ve yeni bölgeye heveslenmesine yol açtı.Asıl amaçlanan ise oyuncuların tekrardan bu sistemle Gaffar'a alışması biraz zaman alacak ve bu süreç içerisinde yönetim yeni güncelleme için zaman kazanacak.
İyi forumlar
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
-
Shadowlords
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
berkan587 yazdı:Merhaba,
Bazı arkadaşlar konu açıp belirtiyor 7-10ml arası olan hidrojen çıktı 20-40ml oldu,üretim yapamıyoruz diyorlar.20-40milyona satanlar haksızlar mı değiller.Şahsen bana düşse bende o fiyattan aşağı satmam.Sebebi gaffarın artık az iksirle kesilememesinden.Bu yüzden Hidrojen+ateş boyası fiyatları artış oldu.Bir kıyaslama yapalım.
Büyü şifası 1800-2600 olan şifacı eskiden Semiha + Gaffarda düzgün bir grupla maximum 3-4 ejder içerdi.Çıkışta 5 tane alırdı.Ziyanı olmazdı.Güncellemeden ise 10-15 tane içiyor.
Hasarı 1600-1800 olan bir büyücü eskiden Semiha + Gaffarda Hasarcı bile olsa maximum 3 ejder içerdi.Bb olan 1-2 yetiyordu.Güncellemeden sonra Büyücüyle girmediğimden bilmiyorum ama gene en az 7-8 tane içiyordur.Bide küçüçük bir hatadan dolayı tekrar kesmeye başlayınca iksir içme 2-3 katına çıkıyor.
Bu durumda ne oldu ? Hidrojen ve ateş boyası fiyatları arttı.Yani oyuncular durup dururken bir fiyat arttırmadı o yüzden onları suçlamayın asıl suç zamanında Gaffar hatasını öğrenince güncelleme ile düzeltmeyen yönetimdedir.
öncelikle ben eski usulde bb nin gaffar+ semihada 1-2 iksir içtiğini görmedim , yeni usülü herkes kafasında nasıl büyüttüyse bb büyüye 7 8 tane iksir içiriyo maşallah biz lonca olarak atak büyüye 1 tane iksir içirerek kestik yeni usülde herkes çıkarkende aldığı 5 iksirin 2 sini şifaya veriyo kimse sıkıntı çekmiyo şifa 5 kişiden aldığı 2 iksir 10 bide kendininki 15. kimse sıkıntı çekmeden çıkıyo tamam sıkıntı oldu diyelim herkes 15 tane iksir içti . diğer sunucuları bilmiyorm ama ben teşkilatta oynuyorum ejderha iksir 250 300 binden gidiyo . Hidrojen düştü 9m ye sattın 30 tane ejderha iksiri alırsın . Hidrojenın fiyatlarının artmasında ki sorun milletin içtiği iksirden değil . 10 tane gaffarda 6 kişiye toplamda 1 tane hidrojen düşmesi esas sorun . Şimdi millet kesemiyo e piyasadaki hidrojenlerde bitti hidrojende düşmeyince fiyatı arttı . bunu sacma sapan 250 binlik bi iksire bağlaman çok yalnış
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Alakası yok. Kesen yine kesiyor. Hidrojen fiyatları sıfır kelvin kıyamet asaların üretimi olduğu için arttı. Çünkü artık arayış daha fazla. Önceden alan yoktu şimdi alan var.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !