Merhaba Arkadaşlar...
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Re: Merhaba Arkadaşlar...
Kimse Meran'ı önermiyor
Meran da köklü oyuncular yer edebilmiş durumda yeni başlayanlara bende tavsiye etmem Meran sunucusunu Kuklacı-Tılsım-Eminönü veya sürekli plus alacağım diyorsan Anka
Ottomanxölümsüz anısına
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
köşke gelme kesilen hırsız diyo bende aktarcam kuklacı giderim heralde
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- GocumanimM
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Tılsım fena değil de garip bi kültürleri var klanlardaki oyuncuların:) Kesen hep "eziq"tir mesela=)) Ama bunun dışında sohbet falan iyidir tavsiye edebilirim Tılsım oyuncusu olarak.
CARTONPIERRE
Tılsım eminönünden daha cazip geldi eminonünde bir eski ve arkadasları tek iteme 1 m dediler.
Benim plus almadan sancaktada carım vardı orda yücelen halit yüzük 500 bine almıstım.
Duyduklarıma göre tılsım piyasasıda bir hayli iyimiş Bu yüzden tılsıma başlıyoorum.
Yardımcı olan bütün arkadaslara teşekkürlerimi sunarım...
Benim plus almadan sancaktada carım vardı orda yücelen halit yüzük 500 bine almıstım.
Duyduklarıma göre tılsım piyasasıda bir hayli iyimiş Bu yüzden tılsıma başlıyoorum.
Yardımcı olan bütün arkadaslara teşekkürlerimi sunarım...
haydegidelumm yazdı:ArmyRage yazdı:Başlama diyenlerin hepsi oyunu oynuyor başlıcaksan duyduğuma göre tılsım iyiymiş orayı öneririm köşk ve sancagı önermem.
Başlama Diyen tek Benim ve Oyunu Bıraktım. Oynamıyorum...
Ve Oyuna Yeni Katılan Arkadaşa Çoktan Zehir İşlenmiş UMARIM GÜNÜN BİRİNDE Foruma Bırakıyorum Diye Konu Açıp Benim Dediklerimi Hatırlar..
Bu Oyunda Dostluk Arkadaşlık Hepsi Para Loncan yoksa Sıfırsın..
Bir oyunun oynama ömrü 4 yada 5 yıldır fazlası zarar yeni gençlere yol açmak sebaptır oda bırakınca elbet bir gün bırakacak mezara kadar istanbul kıyamet vakti oynayacak diye bir kaide olamaz.
Bıraktığın carı hediye etmek daha büyük bir sabaptır:) Kötülük yapmak istiyorsan hediye et
A R Z L O D O S
Açık betanın ilk günlerinden beri aralıksız her gün buradayım İKV bitene kadarda bırakmayı düşünmüyorum ne olursa olsunARZLODOS yazdı:haydegidelumm yazdı:ArmyRage yazdı:Başlama diyenlerin hepsi oyunu oynuyor başlıcaksan duyduğuma göre tılsım iyiymiş orayı öneririm köşk ve sancagı önermem.
Başlama Diyen tek Benim ve Oyunu Bıraktım. Oynamıyorum...
Ve Oyuna Yeni Katılan Arkadaşa Çoktan Zehir İşlenmiş UMARIM GÜNÜN BİRİNDE Foruma Bırakıyorum Diye Konu Açıp Benim Dediklerimi Hatırlar..
Bu Oyunda Dostluk Arkadaşlık Hepsi Para Loncan yoksa Sıfırsın..
Bir oyunun oynama ömrü 4 yada 5 yıldır fazlası zarar yeni gençlere yol açmak sebaptır oda bırakınca elbet bir gün bırakacak mezara kadar istanbul kıyamet vakti oynayacak diye bir kaide olamaz.
Bıraktığın carı hediye etmek daha büyük bir sabaptır:) Kötülük yapmak istiyorsan hediye et
Nothing
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Sana tek tavsiyem hemen bu sayfayı kapa ve bidahada girme aman başlama kardeşim oyunda o kadar çok dert var ki paran gider zamanın gider sağlığın gider sinir stres olur bol bol söversin gblere zor girersin özellikle hiç bi tanıdık çevre yoksa oyunda maden çekmek ayrı bi dert özellikle kalabalık sunucularda gecenin 3 ünde 4 ünde bile çeken çok yani saymakla bitmez aklıma gelenler bunlar aman diyim haaa...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
wonka yazdı:Sana tek tavsiyem hemen bu sayfayı kapa ve bidahada girme aman başlama kardeşim oyunda o kadar çok dert var ki paran gider zamanın gider sağlığın gider sinir stres olur bol bol söversin gblere zor girersin özellikle hiç bi tanıdık çevre yoksa oyunda maden çekmek ayrı bi dert özellikle kalabalık sunucularda gecenin 3 ünde 4 ünde bile çeken çok yani saymakla bitmez aklıma gelenler bunlar aman diyim haaa...
Ne Güzel Anlattı Oyuna Başlayıp Tekrar Bırakasım Geldi..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Tılsımda gafar grubu kurarsan 15 dk ya büyüleri ve şifayı toparlarsın,2 saat de tankı bulamazsın sonra bi tank girer hemen grub kurup girerOxyqeN yazdı:Tılsım girip bir bakacağım
Ben tek siz hepiniz
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
tılsıma gidek lan bizdeCOMMANDER yazdı:Tılsımda gafar grubu kurarsan 15 dk ya büyüleri ve şifayı toparlarsın,2 saat de tankı bulamazsın sonra bi tank girer hemen grub kurup girerOxyqeN yazdı:Tılsım girip bir bakacağım
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN