iste Xsweetxintikamm ın gerçek fotosu 11 yasındaki bebe

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: iste Xsweetxintikamm ın gerçek fotosu 11 yasındaki bebe

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Yahu su güzelim forumu panayıra cevirdiniz ya yok onun fotosu yok bunun fotosu yok benim saçımı cekti yok o benim kalemimi çaldı yakında bunlarıda yazarsınız siz korkar oldum artık arkadaşlar insanı allah yarattı ve bir insanın fizigi ve görünüşü ile dalga geçmek çok günah birşey yasınızı bilmiyorum belki 15 belki 30 yasındasınız fark etmiyor ama bırakın bu tür seyleri sizlere yakışmayan hareketler ya diger sunuculara bir göz atın böyle muhabbetler oluyormu olmuyormu hep bizim sunucumuzda var sizin yaptıgınız her hareket bizim sunucumuza zarar veriyor lütfen kendinize gelin artık herseyden önce düşman gibisiniz ya elinize alın savaş halinde canakkalede türkler yabancılara düşmanlarına nasıl davranmış bir okuyun siz düşman değil türksünüz birbirinizle olan bu savaşınız neyin savaşı altı üstü bir oyun zaman geçirdiğiniz eğlenmeye calıştıgınız bir oyun yapmayın bu tür seyler çok gereksiz o ona küfür eder o ona hakaret eder yazık ya türk gençliği ne hale gelmis gerçekten kınıyorum allah yola getirsin diyorum....

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
KiracAta
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KiracAta »

sa. Sabri sana katılıyorum::::)
Kullanıcı avatarı
Yakamozxefemeih
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yakamozxefemeih »

aynen arkadaşlarbende katılıyorum kimsenin yaşı yada görünüşü başkasını ilgilendirmez

Yakamozxefemih
Kingly Yakamozxefemeih Melihxthend
Herkesde biz kralız tavırları ikv bizden sorulur ayakları kimse karşımızda duramaz fasılları gördünmü herkes delikanlı olmuş vay anasını
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen savascixhalil »

Yahu su güzelim forumu panayıra cevirdiniz ya yok onun fotosu yok bunun fotosu yok benim saçımı cekti yok o benim kalemimi çaldı yakında bunlarıda yazarsınız siz korkar oldum artık arkadaşlar insanı allah yarattı ve bir insanın fizigi ve görünüşü ile dalga geçmek çok günah birşey yasınızı bilmiyorum belki 15 belki 30 yasındasınız fark etmiyor ama bırakın bu tür seyleri sizlere yakışmayan hareketler ya diger sunuculara bir göz atın böyle muhabbetler oluyormu olmuyormu hep bizim sunucumuzda var sizin yaptıgınız her hareket bizim sunucumuza zarar veriyor lütfen kendinize gelin artık herseyden önce düşman gibisiniz ya elinize alın savaş halinde canakkalede türkler yabancılara düşmanlarına nasıl davranmış bir okuyun siz düşman değil türksünüz birbirinizle olan bu savaşınız neyin savaşı altı üstü bir oyun zaman geçirdiğiniz eğlenmeye calıştıgınız bir oyun yapmayın bu tür seyler çok gereksiz o ona küfür eder o ona hakaret eder yazık ya türk gençliği ne hale gelmis gerçekten kınıyorum allah yola getirsin diyorum....

=) konuyu kapattım hallettim sanırım =)
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön