Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım arkadaşlık ve ortamı olan iyi bir sunucu arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi oyunlar iyi forumlar...
Merhaba Arkadaşlar...
Re: Merhaba Arkadaşlar...
öncelikle hoşgeldin;
KUKLACI-TILSIM-TEŞKİLAT bu sunuculardan birini tavsiye ederim..
KUKLACI-TILSIM-TEŞKİLAT bu sunuculardan birini tavsiye ederim..

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

OxyqeN yazdı:Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım arkadaşlık ve ortamı olan iyi bir sunucu arıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.
İyi oyunlar iyi forumlar...
Eminönü,en kalabalık sunucu olduğundan daha fazla arkadaş edinirsin.Görevlerini daha çabuk yapabilirsin.Fakat çok kalabalık olduğundan bazen bıkabilirsin.Maden çeken çok var,ama yinede sen bilirsin.2.5 senedir eminönündeyim Keşke başka sunucuda oynasaydım demedim.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Millet Oyunu Bırakıyor Sakın Başlama Ama Benim Param Bol Babamın Alın Terini Annemin Göz Nuru Emeğini Ailemin Emeğini Rıskını Çok Güzel Harcarım Dersen Gel Oyuna ! Bak Bu Gibi Oyunlar Para tuzağı Al Bi Pes - Fifa Gir Oyna Veya Arkadaşlarınla Cs Oyna Ama Asla On-line Oyunlara Girme KArdeş Özellikle Türk Yapımı Diye bu Oyuna Hiç Girme Çünkü -LAG- Denilen Bir İllet var Oyundan Soğursun Yüklediğine Pişman Olursun...Sana Tavsiyem Başlamadan Bırak..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gülüyorum Fakat Dediğimi Yap Yaptığımı Yapma
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gülüyorum Fakat Dediğimi Yap Yaptığımı Yapma
Önerileriniz için tşk ederim ama daha bir karar veremedim.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
BAŞLAMA SAKIN ! GENÇLİĞİNE YAZIK !!! Vatana Millete Yararlı Şeylere Çalış Öğren Burada Ne yapacaksın Boşa vakit ve para kaybıOxyqeN yazdı:Önerileriniz için tşk ederim ama daha bir karar veremedim.
Yok plus aldım oyuna kesin başlayacağım ama oyunumu daha zevkli vakit geçireçeğim bir ortam sunucu arıyorum 
Başlama diyenlerin hepsi oyunu oynuyor başlıcaksan duyduğuma göre tılsım iyiymiş orayı öneririm köşk ve sancagı önermem.
Catashrop
Tılsım girip bir bakacağım 
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
ArmyRage yazdı:Başlama diyenlerin hepsi oyunu oynuyor başlıcaksan duyduğuma göre tılsım iyiymiş orayı öneririm köşk ve sancagı önermem.
Başlama Diyen tek Benim ve Oyunu Bıraktım. Oynamıyorum...
Ve Oyuna Yeni Katılan Arkadaşa Çoktan Zehir İşlenmiş UMARIM GÜNÜN BİRİNDE Foruma Bırakıyorum Diye Konu Açıp Benim Dediklerimi Hatırlar..
Bu Oyunda Dostluk Arkadaşlık Hepsi Para Loncan yoksa Sıfırsın..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.