Aslında Leyla'ya bir sempatim var. Onu her fırsatta dile getirmek istesem de konusu pek açılmıyor. :ugeek:VatanKIRIM yazdı:hemen akçe satmak için nasıl leyla diyo ya :ugeek: arkadaş sen boşver respected' i grup bölgelerindeki bosslardan düşüyor o iksir.
SHEN KARAKÜRK İKSİR HK.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: SHEN KARAKÜRK İKSİR HK.

-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: yok panpa
[İçerik Silinmiştir.]
Hesabınız Süresiz Kapatılmıştır.
UltoR
Hesabınız Süresiz Kapatılmıştır.
UltoR
Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
Düğün davetiyesini bekliyorum :lol:Respected yazdı:Aslında Leyla'ya bir sempatim var. Onu her fırsatta dile getirmek istesem de konusu pek açılmıyor. :ugeek:VatanKIRIM yazdı:hemen akçe satmak için nasıl leyla diyo ya :ugeek: arkadaş sen boşver respected' i grup bölgelerindeki bosslardan düşüyor o iksir.

Jeova Sanctus Unus
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Refresh yazdı:Hangi bossdan düşüyor çok merak ettimVatanKIRIM yazdı:Respected yazdı:Selamlar,
Bu iksirin üretimi için gereken reçete oyun içerisinde yer almamaktadır. Leyla isimli NPC'den akçe karşılığında bu iksire sahip olabilirsiniz.
Bilginize..
hemen akçe satmak için nasıl leyla diyo ya :ugeek: arkadaş sen boşver respected' i grup bölgelerindeki bosslardan düşüyor o iksir.
Düşünen Adam vs.
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
Haklı.harkonen yazdı:para ile cok samimilerSOVE yazdı:Bunuda akçe ile satan ikv yönetiminin ne kadar samimi olduğunu anlayabilirsiniz.
IHeaveNI & IIHeaveNII ®
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
(GÖKxHaZan) (GÖKxKaTy)
Shen Kuo Karakürk iksir grup bölgelerinde hiç bir BOSS yaratıktan düşmemektedir.Shen+Aramit vs. modellerle karıştırmayın.Shen Kuo Karakürk iksir daha sonradan Gaffar kesimini kolaylaştırmak için Leyla adlı NPC'de satılmaya başlanmıştır.
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Shen karakürk iksir bosslardan düşmüyor..
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Hem elektrik hemde buz direnci veren Shen Karakürk iksir sadece Leyla'dan 5'li paketi 95 akçe olmak üzere alınabilmekte..Ne üretiliyor , ne de düşüyor
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Suzan'a değilde Leyla'ya olması ayrı bi ilginç zatenRespected yazdı:Aslında Leyla'ya bir sempatim var. Onu her fırsatta dile getirmek istesem de konusu pek açılmıyor. :ugeek:VatanKIRIM yazdı:hemen akçe satmak için nasıl leyla diyo ya :ugeek: arkadaş sen boşver respected' i grup bölgelerindeki bosslardan düşüyor o iksir.

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman Üçüncüsü- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
:lol: Hemen gelin güvey ettin sende Hummer.Hummer yazdı:Düğün davetiyesini bekliyorum :lol:
Hani renkler ve zevkler tartışılmazdı. :evil:VatanKIRIM yazdı:Suzan'a değilde Leyla'ya olması ayrı bi ilginç zatengöz var nizam var yani
![]()