Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
Muratpolat öm dan tangriss haritası adında bir resim atıyor resmin adına baktıgınızda keygolerharita açtığınızdda keygoleri alırsınız sonra hesabınız gider ben şimdi bilgisayarımı taratacağım.
Catashrop
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: Muratpolatın Attığı Resimleri Açmayın !
Öyle bir şey varsa her an konu gelebilir foruma. Hesabım çalındı diye 
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Bu kadar profesyonelce bir keylogger yapılamaz !!! Ayrıca çarınızın çalınması için msn şifrenizi ve telefonunuzu bilmeniz gerek !!!
Ben mailimi kullanan biryim ve giriyorum hergün ayrıca skypden ekliyor bu arkadas benide ekledi bugun arama gönderip durdu direk engelledim sakın kanmayın.
Catashrop
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Casper
şimdi tarattım bende hiç bir virüs bulmadı .
Combofix ile taratın sorun çözülür.
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
Zaten virüs fotografı bilgisayarınıza yüklediğinizde olur. Fotoğrafın adına bakabilirsiniz.
Catashrop
Forumdaki fotoğrafa sol tıklayıp büyütünce keyloger girmezArmyRage yazdı:Zaten virüs fotografı bilgisayarınıza yüklediğinizde olur. Fotoğrafın adına bakabilirsiniz.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Arkadaşın demek istediği o degil galiba keygolerharita isim üstünden bilgisayarq sızma demek.
Belli başlı dosyalara erişmek için anahtar isimler lazımdır ama bu anahtar isimleri bariz bir sekilde yazılmada bu arkdaşa
harita kırıldı anlamında dosyayı öyle yüklemiş.
O haritayı biri tangrisharitası diye yüklese virüs olamdıgınımı düşündüğür resimlere virüs konma başka bir dosyayı aktif etmek için yapılır ikinci bir dosyanın olamsı lazım Tek başıma resim dosyası bişi yapmaz.
Öyle bişi olsadın internet kullananların vay haline olurdun.
Resim dosyalarına virüs olurmu derseniz son teknoliye göre ne yazıkki yapan var.
Ama etkisi bir güvenlik duvarını yıacak kadar degildir.
Belli başlı dosyalara erişmek için anahtar isimler lazımdır ama bu anahtar isimleri bariz bir sekilde yazılmada bu arkdaşa
harita kırıldı anlamında dosyayı öyle yüklemiş.
O haritayı biri tangrisharitası diye yüklese virüs olamdıgınımı düşündüğür resimlere virüs konma başka bir dosyayı aktif etmek için yapılır ikinci bir dosyanın olamsı lazım Tek başıma resim dosyası bişi yapmaz.
Öyle bişi olsadın internet kullananların vay haline olurdun.
Resim dosyalarına virüs olurmu derseniz son teknoliye göre ne yazıkki yapan var.
Ama etkisi bir güvenlik duvarını yıacak kadar degildir.
A R Z L O D O S
- MuRaTPoLaTyedek
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çınar
onu ben bilerek öyle yazdım komedi olsun diye :mrgreen: