İkv Oyuncuları Az daha sabredin..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: İkv Oyuncuları Az daha sabredin..
bunlar amerikanın oyunları arkasındada israil var dikkat
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- benzombi01
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Evet şimdi Konuyu güncel tutalımda bir kaç tüyo aldım ..
Şimdi arkadaşlar Fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 girişten oluşan 2 sonuçlu bir bölüm bu bölümün bölgesi olması sinir bozabilir ama tekniği çook saçma olur mesala 1 grup 2 ye yrılır felan ama 2 sonucu var.
Burası Yergibi labilent gibi meran gibi biryer belkide belli bir görevi vardır Kadimi öldür gibi ondan sonra girilir ve Bu bölüme girince ( bu yer 2 bölümlü diye hayal edelim bir sağ bide sol var ) İlk önce sol bölüme girilip ordan merana girmek için nasıl bronza varsa oraya girmek için yani 2.bölüme bellibir görev verilir ve gidilir maden ozaklarıda belli ki domuzun yeri gibi bekleme yeri olacaktır herhalde yoksa başka türlü olmaz yada oyuna yeni şekil gelir
Şimdi arkadaşlar Fotoğrafta gördüğünüz gibi 2 girişten oluşan 2 sonuçlu bir bölüm bu bölümün bölgesi olması sinir bozabilir ama tekniği çook saçma olur mesala 1 grup 2 ye yrılır felan ama 2 sonucu var.
Burası Yergibi labilent gibi meran gibi biryer belkide belli bir görevi vardır Kadimi öldür gibi ondan sonra girilir ve Bu bölüme girince ( bu yer 2 bölümlü diye hayal edelim bir sağ bide sol var ) İlk önce sol bölüme girilip ordan merana girmek için nasıl bronza varsa oraya girmek için yani 2.bölüme bellibir görev verilir ve gidilir maden ozaklarıda belli ki domuzun yeri gibi bekleme yeri olacaktır herhalde yoksa başka türlü olmaz yada oyuna yeni şekil gelir
- BLaCkBLoOdY
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Arkadaşlar bir arkadaş face ten fotoğraf paylaşmış onun altındaki yorumlarda başka bir arkadaşımız haritaya sinülatör olarak girip gezdim diyor bu ne demek hiç bir şey anlamadım 
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence bu sağ sol olayını fazla anlam yüklemeyin.Öylesine yapılmış bir şey.Nasıl ki miğratta 2 tane kuyu var yılanlar var bu da onun gibi bir şeydir o bölgelerde bulunan bir şeyleri öldüreceğizdir..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- BLaCkBLoOdY
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Arkadaşlar soruma cevap verebilecek birisi yok mu :?: Bir arkadaşımız face'te o haritayı gezip fotoğrafını çekmiş canavarlar filan var ve sinulatör olarak gezdim demiş anlamadım sinulatör ne demek :?:
Linkini atarmısın bakalım canavarlara
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
BLaCkBLoOdY yazdı:Arkadaşlar soruma cevap verebilecek birisi yok mu :?: Bir arkadaşımız face'te o haritayı gezip fotoğrafını çekmiş canavarlar filan var ve sinulatör olarak gezdim demiş anlamadım sinulatör ne demek :?:
Tanim1
“Bir sistemin simulasyonu ,bu sistemi temsil edebilecek bir model oluşturma işlemidir.”1
Tanim2
“Simülasyon gerçek sistemin modelinin tasarımlanması ve bu model ile sistemin işletilmesi amacına yönelik olarak , sistemin davranışını anlayabilmek veya değişik stratejileri değerlendirebilmek için deneyler yürütülmesi sürecidir.”
Tanim3
“Simülasyon geliştirilen veya yeniden düzenlenen sürecin proses işlemlerini tamamlamada ve deneme çalışmalarını yürütmede ve süreçlerin hata zamanlarını tahmin etmek için yapılan deneysel çalışmadır .Yeni sürecin değişikliklere gösterdiği olası reaksiyonları da anlayabiliriz.”
Tanım bir uygulanmış yani yaratık felan yok göz aldanmacası sadece.(harita) Sadece
A R Z L O D O S
- MuRaTPoLaTyedek
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Çınar
beyler herşeye kanmayın sadece haritaların ufak görüntülerinin yerlerini değiştirmiş örneğin zone12 yi 04 yapmış facebooktaki adam
yani normalde oraya girmemişmi sadece fotoşok gibi birşeymi yapmışMuRaTPoLaTyedek yazdı:beyler herşeye kanmayın sadece haritaların ufak görüntülerinin yerlerini değiştirmiş örneğin zone12 yi 04 yapmış facebooktaki adam