Tangriss'in içeriği
Re: Tangriss'in içeriği
Ha bu arada yeni iksir çeşitleride geliyor

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Emin olun ki Er Meydanın'daki sistemin aynısı olucak. %100
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
Biraz düşündüm ve 59 değilde lonca eklentisi olcak gibi.ARZ ve Lodos loncaları yarışcak.Tünellerdeki canavarları kesip kesip maden ocaklarına kadar ilerlencek.Maden ocaklarına gelindiğinde orda bir boss olcak.Boss bence dev bir yılan olcak.Onuda kesebileceğiz ve ondan item düşcek şaheser,nadide eşya olabilir.Yeni iksirler,itemler gelebilir.Bu yarışma rekabeti oyuna çok heyecan katcak ve oyunu sayısı artacak 
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
o bölgeye ^ li kıyamet asa isticeklervengeance yazdı:Biraz düşündüm ve 59 değilde lonca eklentisi olcak gibi.ARZ ve Lodos loncaları yarışcak.Tünellerdeki canavarları kesip kesip maden ocaklarına kadar ilerlencek.Maden ocaklarına gelindiğinde orda bir boss olcak.Boss bence dev bir yılan olcak.Onuda kesebileceğiz ve ondan item düşcek şaheser,nadide eşya olabilir.Yeni iksirler,itemler gelebilir.Bu yarışma rekabeti oyuna çok heyecan katcak ve oyunu sayısı artacak
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Belki loncalar için değilde loncası olmayanlar içinde olcak
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- BLaCkBLoOdY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Arkadaşlar yeni gelecek bölge hakkında herkes konuşuyor şimdi sizlere soruyorum. Bu bölgenin haritasına bakıp eşyalarına, materyallerine , silahlarına bakınca elinize ne geçecek acaba çok merak ediyorum :?: :?: Bırakın da hazırlasınlar ve heyecanla bekleyin..
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Böyle daha heyecanlı oluyor.BLaCkBLoOdY yazdı:Arkadaşlar yeni gelecek bölge hakkında herkes konuşuyor şimdi sizlere soruyorum. Bu bölgenin haritasına bakıp eşyalarına, materyallerine , silahlarına bakınca elinize ne geçecek acaba çok merak ediyorum :?: :?: Bırakın da hazırlasınlar ve heyecanla bekleyin..![]()
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- BLaCkBLoOdY
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Evet aslında daha heyecanlı..Refresh yazdı:Böyle daha heyecanlı oluyor.BLaCkBLoOdY yazdı:Arkadaşlar yeni gelecek bölge hakkında herkes konuşuyor şimdi sizlere soruyorum. Bu bölgenin haritasına bakıp eşyalarına, materyallerine , silahlarına bakınca elinize ne geçecek acaba çok merak ediyorum :?: :?: Bırakın da hazırlasınlar ve heyecanla bekleyin..![]()