Konu neden kilitlenmedi acaba :?ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Yeni eklentiler/değişiklikler ile ilgili bilgiler gerekli görüldüğünde oyun ana sayfamız ve forumlarımız üzerinden duyurulmaktadır. Forum içerisinde oyuncular tarafından paylaşılan herhangi bir bilgi veya görsel içerik netlik kazanmamıştır. Bu tür durumlar hoş görülmemekle beraber kişiler kural ihlalince yaptırıma uğrayabilir.
İyi forumlar.
Yeni yetenekleri nereye koyacağız yer yok ki?
Re: Yeni yetenekleri nereye koyacağız yer yok ki?
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kilitlemek tarzım değil, yanlış anlaşılıyorum. Gerekli cevap verildi zaten 
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Hemen tangiriss fotosu paylaşamda kilitlensinProtectorDragon yazdı:Kilitlemek tarzım değil, yanlış anlaşılıyorum. Gerekli cevap verildi zaten
İyi forumlar.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Kitlemeniz tarzınız demedim demek istediğim cevap verildi neden kilitlenmiyor konuProtectorDragon yazdı:Kilitlemek tarzım değil, yanlış anlaşılıyorum. Gerekli cevap verildi zaten
İyi forumlar.
Çünkü .... Neyse
- Fuerte
- Loxosceles Reclusa

- Sunucu: Eminönü
..
Konunun önü açık. Her cevabı verilen konu kilitlenecek diye bir ibaremizde yok ayrıca.. Bazı durumlar hariç tabi örn: Forum kuralları gereğince yapılan moderasyonlar.
Bilgilerinize, İyi forumlar.
Konunun önü açık. Her cevabı verilen konu kilitlenecek diye bir ibaremizde yok ayrıca.. Bazı durumlar hariç tabi örn: Forum kuralları gereğince yapılan moderasyonlar.
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
Fuerte
ProtectorDragon
Oğuzcan
CAMBAZOĞLU
İyi o haldeProtectorDragon yazdı:..
- RELAXEEFENDYY
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Lonca: Ephel Duath
ben yeni yetenekler nasıl olacak demiyorum Protector ? 11 yetenek yapsam 1 i dışarda kalıyor NEREYE KOYACAĞIM DİYE SORUYORUM . ŞUAN BİLE 15 YETENEK VAR 11 YETENEK YAPSAM NEREYE KOYACAĞIM ..umarım sorumu anladınız.
RELAXEEFENDYY
Ferhat SÜSEN
Ferhat SÜSEN
Kilitlemek tarzınız değilde silmekte üstünüze yok :lol:ProtectorDragon yazdı:Kilitlemek tarzım değil, yanlış anlaşılıyorum. Gerekli cevap verildi zaten
İyi forumlar.

Jeova Sanctus Unus
f1 f2 f3 f4 f5 e falanda yetenek koyma falan gelir bi çaresi bulunur ferhatım raad ol sen :geek:RELAXEEFENDYY yazdı:
ben yeni yetenekler nasıl olacak demiyorum Protector ? 11 yetenek yapsam 1 i dışarda kalıyor NEREYE KOYACAĞIM DİYE SORUYORUM . ŞUAN BİLE 15 YETENEK VAR 11 YETENEK YAPSAM NEREYE KOYACAĞIM ..umarım sorumu anladınız.
- PeRSecuTioN
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Rock N Roll
hocam oynadığım başka bir oyunda çok fazla yetenek vardı ve bunlar f1 f2 f3 f4 gibi 4 tane 10 lu kutulara koyuluyordu.Böyle olabilir mesela.