ERG PAYLAŞIMI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ReVaNCHisTaa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Yokki Reis :)

ERG PAYLAŞIMI

Mesaj gönderen ReVaNCHisTaa »

Erg Paylaşımı

Gümcelleme Gelmeden Önce 4 1 1 Gidip Ashabsızda Olsa Gaffar Kesıyordum En Fazla 4 Ejderha Tuketıyordum
Ama Guncelleme Geldi Mevlana Asa Düşüremeden :( ve bu bana Pahalıya Mâl Oldu suan 3 2 1 Gaffar kesimine 1 kere gittim deneme Başarısız oldu ve cok fazla Kudretim Gitti :) ne yalan söyleyeyım öyle olunca Oyundan Soğudum Acıkcası
Gözleri Paradan Başka Bir Şey Görmüyor :) :)
Bu Benim Şahsi Düşüncem

( 2o12 Tüm Hakları Saklıdır (!) )

Benim Açımdan Kötu Oldu Ruh Döven Asam Var 2 dene Mıllet Ruh Döven Asa İstiyor Bende Var 2-3 Mevlana Asası Olupta Şikayet Eden var Bende Yok :) %60 Da İşe Yaramıyor :@
Sunucu : Eminönü
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49

Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]

C* SAKARYA C*

http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Re: ERG PAYLAŞIMI

Mesaj gönderen berkan587 »

Haklsın çok fazla kudret iksiri gidiyor ve de bazen kesilmiyor.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DaDasBeyTR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Ottoman Empire

Mesaj gönderen DaDasBeyTR »

Kardeşim Bence bu sistem gayet Güzel =) 4 1 1 Sistemi geldikten sonra Ofans'ın devri Bitmişti ve tüm savaşcılar Karakterlerini tank Yapmaya başladı Fakat bu iş Şifacı ve Savaşcılara yaradı. Şahsımı açıklamak gerekirse 7- 8 Gaffarda SAvaşcının 3 Set 'ini de Tamamladım Rahatca sıkıntısız. ve o Bölgeden tek Eksiğim kılıc. Bütün Şifa ve savaşcılar En kısa zamanda Karakterlerini dizdi fakat Büyücüler o kadar değildi Bu sistemde İtem düşme olasılığı yükseltildi ve Kesimi Şuanda cok basit ve Cok rahat Bu sistemin bile 4 1 1 3 2 1 2 2 2 Sistemleri ile kesim gayet Başarılı oluyor Millet işin Kolayına kacıyordu hep 4 1 1 sistemi ile Bütün büyücüler kesim Öğrendi ve 32 1 sistemini ise Hala çözemeyen Arkadaşlar var Kısa Zamanda herşey düzelir Emin olabilirsiniz Gaffar ilk GEldiğinde kimse kesemiyordu pek Ne oldu simdi Junon gibi Basitleşti. Artık kesiliyor rahatca sıkıntısız Bir Zaman sonra bununda kolayı bulunur Rahat olun =))

iyi forumlar dilerim.
Resim

[table][tr][td]Savaşçı[/td][td]Büyücü[/td][td]Şifacı[/td][/tr]
[tr][td]DaDaşBey[/td][td]DaDasBey[/td][td]DaDasBeyII
[/td][/tr][/table]

Ümit Miralay KARTAL
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

DaDasBeyTR yazdı:Kardeşim Bence bu sistem gayet Güzel =) 4 1 1 Sistemi geldikten sonra Ofans'ın devri Bitmişti ve tüm savaşcılar Karakterlerini tank Yapmaya başladı Fakat bu iş Şifacı ve Savaşcılara yaradı. Şahsımı açıklamak gerekirse 7- 8 Gaffarda SAvaşcının 3 Set 'ini de Tamamladım Rahatca sıkıntısız. ve o Bölgeden tek Eksiğim kılıc. Bütün Şifa ve savaşcılar En kısa zamanda Karakterlerini dizdi fakat Büyücüler o kadar değildi Bu sistemde İtem düşme olasılığı yükseltildi ve Kesimi Şuanda cok basit ve Cok rahat Bu sistemin bile 4 1 1 3 2 1 2 2 2 Sistemleri ile kesim gayet Başarılı oluyor Millet işin Kolayına kacıyordu hep 4 1 1 sistemi ile Bütün büyücüler kesim Öğrendi ve 32 1 sistemini ise Hala çözemeyen Arkadaşlar var Kısa Zamanda herşey düzelir Emin olabilirsiniz Gaffar ilk GEldiğinde kimse kesemiyordu pek Ne oldu simdi Junon gibi Basitleşti. Artık kesiliyor rahatca sıkıntısız Bir Zaman sonra bununda kolayı bulunur Rahat olun =))

iyi forumlar dilerim.

Ondan bahsetmiyorum kesimi aşırı zor mu,değil.Ama eskisinin 3 katı iksir içiliyor.Eskiden hiç iksir kullanmadan istibahrattan gelen iksirlerle üstünü dizenler vardı :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DaDasBeyTR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

berkan587 yazdı:
DaDasBeyTR yazdı:Kardeşim Bence bu sistem gayet Güzel =) 4 1 1 Sistemi geldikten sonra Ofans'ın devri Bitmişti ve tüm savaşcılar Karakterlerini tank Yapmaya başladı Fakat bu iş Şifacı ve Savaşcılara yaradı. Şahsımı açıklamak gerekirse 7- 8 Gaffarda SAvaşcının 3 Set 'ini de Tamamladım Rahatca sıkıntısız. ve o Bölgeden tek Eksiğim kılıc. Bütün Şifa ve savaşcılar En kısa zamanda Karakterlerini dizdi fakat Büyücüler o kadar değildi Bu sistemde İtem düşme olasılığı yükseltildi ve Kesimi Şuanda cok basit ve Cok rahat Bu sistemin bile 4 1 1 3 2 1 2 2 2 Sistemleri ile kesim gayet Başarılı oluyor Millet işin Kolayına kacıyordu hep 4 1 1 sistemi ile Bütün büyücüler kesim Öğrendi ve 32 1 sistemini ise Hala çözemeyen Arkadaşlar var Kısa Zamanda herşey düzelir Emin olabilirsiniz Gaffar ilk GEldiğinde kimse kesemiyordu pek Ne oldu simdi Junon gibi Basitleşti. Artık kesiliyor rahatca sıkıntısız Bir Zaman sonra bununda kolayı bulunur Rahat olun =))

iyi forumlar dilerim.

Ondan bahsetmiyorum kesimi aşırı zor mu,değil.Ama eskisinin 3 katı iksir içiliyor.Eskiden hiç iksir kullanmadan istibahrattan gelen iksirlerle üstünü dizenler vardı :)
Ne Alakası var kardeşim Büyü bozmacı işi bildikten sonra Büyü Bozma kaçmadıktan sonra Sen hiç iksir içmezsin Ben büyücümü 2 2 2 sistemi ile tüm setlerimi dizdim ve o zaman şifacılar 1 şifacı 1 tane içiyordu =) Şimdide öyle olabilir yani O kadar da Zor yani yok =)

İyi Forumlar..
Resim

[/td][/tr][/table]

Ümit Miralay KARTAL
Kullanıcı avatarı
ReVaNCHisTaa
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Yokki Reis :)

Mesaj gönderen ReVaNCHisTaa »

Üstünü Dizenlere Kolay Gelıyor bende Ashabda Yok Fena Grıyr İksir :D :D Para Kalmadı Üretimde Yapamıyom Tukentı Kaynaklarım :D
Sunucu : Eminönü
Karakter : Şifa
İsim: Furkan
Nick :RevaNCHisTaa
Level : 49

Şaheser: [ Ruh Döven Asa ]

C* SAKARYA C*

http://www.facebook.com/RevaNCHisTaa
Kullanıcı avatarı
DaDasBeyTR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ReVaNCHisTaa yazdı:Üstünü Dizenlere Kolay Gelıyor bende Ashabda Yok Fena Grıyr İksir :D :D Para Kalmadı Üretimde Yapamıyom Tukentı Kaynaklarım :D
Merhabalar ;

Kardeşim Sadece sabır Edersen senin için daha iyi olur Biraz Bölgeye ara verip kendine İksir üretip yada alırsan senin için iyi olur Maden artırıcı al git maden cek iksiriin de rahatca alırsın bölgeye de rahatca Gidersin sorun yok yani =)) Yeter ki içinde bu heves olsun yani =)

iyi Forumlar.
Resim

[/td][/tr][/table]

Ümit Miralay KARTAL
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

DaDasBeyTR yazdı:
ReVaNCHisTaa yazdı:Üstünü Dizenlere Kolay Gelıyor bende Ashabda Yok Fena Grıyr İksir :D :D Para Kalmadı Üretimde Yapamıyom Tukentı Kaynaklarım :D
Merhabalar ;

Kardeşim Sadece sabır Edersen senin için daha iyi olur Biraz Bölgeye ara verip kendine İksir üretip yada alırsan senin için iyi olur Maden artırıcı al git maden cek iksiriin de rahatca alırsın bölgeye de rahatca Gidersin sorun yok yani =)) Yeter ki içinde bu heves olsun yani =)

iyi Forumlar.
Tamam Ümit Yeter :D Sen süper bir büyücüsün. ;)
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
DaDasBeyTR
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Wotkasarap yazdı:
DaDasBeyTR yazdı:
Merhabalar ;

iyi Forumlar.
Tamam Ümit Yeter :D Sen süper bir büyücüsün. ;)
Merhabalar;

Can Şahsımın iyi oldugunu İdda ettiğimi Gösterdiğimi sanmıyorum Benim Anlatmak istediğim Olay yeni GElen gaffar Sisteminin de Diğer sistemden Ayrı bi Farkı yok. Bu sefer Semiha yerine SAdece Gaffarı indiriyosun bu kadar Basit Taktik Cok basit 20 20 Yaptıktan sonra Semiha 17 de kalıyor Gaffarı İndiriyorlar Tabi Herkez bunu zamanla yapacak ve çözücek illa Tak diye olucak değil :) İns Herkez kısa zamanda karakterlerini dizer.

iyi Forumlar.
Resim

[/td][/tr][/table]

Ümit Miralay KARTAL
Kullanıcı avatarı
Chardo
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Chardo »

Selamlar,

Erg paylaşımının sürelerinde değişiklik olduktan sonra da pek birşey değişmedi açıkcası.İksir sıkıntısı yaşıyorum diyorsan söylenildiği gibi az kudret tüketmedeki etken büyü bozmacı giren büyücünün pür dikkat işini yapmasıdır.Aradaki fark bozmacı büyücünün kesimden dolayı biraz daha uzun bir süre içerisinde dikkatli olmasıdır.4-1-1 sistemi de hala ön planda tutuluyor,daha çok tercih ediliyor.Olumsuz yanı bildiğiniz gibi büyücülere item düşme olasılığının çok düşük olması.4-1-1 sistemi ile baştan sona kadar daha rahat kesiliyor.Nasılsa Gaffar Bey'in ve Semiha Hanım'ın enerjilerinde bir oynama olmadı.Aynı serilikte kesildiği ve büyü bozma da kaçmadığı takdirde iksir sıkıntısı pek yaşamazsın diye düşünüyorum.

İyi eğlenceler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön