Merhaba
Ben 39 lvl zamanından sonra girmedim oyun çok değişmiş eski hesabımıda unuttum.
1-Yeni hesab açtım ve oyunun yeni şeklinde eşyaları en ucuz karakter hangisi?
Dikkat edin en kolay değil en ucuz diyorum.
2-Çöp madenler yani az para getiren ama çok bol çıkan materyaller için hangi konuda gelişmeliyim.
3-Reçeteler konusunda en seri satış yapan üretim grubu hangisi?Gün içinde en çok satış yapan grup yani.
4-En az kişinin bulunduğu sunucu neresi.
Son ve en önemli soru:Eskiden Savaşçılar Hızlı Vurma ile büyücülerden daha seri vururdu.Ama doğru duyduysam o yetenek
kalkmış.Peki şimdi en seri vuran karakter hangisi?Hasarı önemli değil en seri vuran olması önemli.
Örneğin 1 saniyede Savasçı kaç kere vuruyor?--Büyücü kaç kere vuruyor?--Şifacı kaç kere vuruyor?
Soru biraz karışık ama dediğim gibi ne kadar hasar verdiği değil 1 saniyede kaç kere vurduğu önemli.
Oyun karakterimi açmadan önce cevabınızı bekliyorum lütfen hemen cevap verin...
Yeni Başladım 1-2 Soru
-
Temharasyonel
- Acemi Savaşçı

Re: Yeni Başladım 1-2 Soru
KEMALİZM yazdı:@Merhaba temharasyonel![]()
1-Yeni hesab açtım ve oyunun yeni şeklinde eşyaları en ucuz karakter hangisi?
Dikkat edin en kolay değil en ucuz diyorum.
Savaşçı karakteri.
2-Çöp madenler yani az para getiren ama çok bol çıkan materyaller için hangi konuda gelişmeliyim.
:arrow: Lokman ve Sarraf
3-Reçeteler konusunda en seri satış yapan üretim grubu hangisi?Gün içinde en çok satış yapan grup yani.
:arrow: Karakter sınıfıda aynı hamle yapıyor bunun fazlası azı yoktur
4-En az kişinin bulunduğu sunucu neresi.
:arrow: Anka sunucusu
Son ve en önemli soru:Eskiden Savaşçılar Hızlı Vurma ile büyücülerden daha seri vururdu.Ama doğru duyduysam o yetenek
kalkmış.Peki şimdi en seri vuran karakter hangisi?Hasarı önemli değil en seri vuran olması önemli.
Örneğin 1 saniyede Savasçı kaç kere vuruyor?--Büyücü kaç kere vuruyor?--Şifacı kaç kere vuruyor?
Soru biraz karışık ama dediğim gibi ne kadar hasar verdiği değil 1 saniyede kaç kere vurduğu önemli.
:arrow: Büyücü karakteri en fazla vuran sınıftır. Direnç kırma + Buz & Elektrık & Ateş Çemberi
Saygılar kolay gelsin![]()
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
-
Temharasyonel
- Acemi Savaşçı

En ucuz karakter Savaşçımı.
Eminmisin Savaşçı eşyaları çok pahalı olur genelde.
Ayrıca en seri vuran karakterde Ateş çemberi ne arıyor ateş çemberi yakından vuran bir yetenek ve tutturması zor.
Denemiştim bende ama hiç seri değil.
Yinede diğer sorularıma cevapların için teşekkür ederim.
Sağolasın.
Son olarak Reçete grubu derken Örneğin eskiden Zırhçılar günde 4-5 reçete üretirken.
Kimyacılar 30-40 iksir üretirdi.En çok kimyacılardan üretim satın alınırdı.Benim sorum buydu Cevabı bekliyorum.
Lokman Şarraf konusunda özel olarak teşekkür ederim arkadaşım madenci eminönünde çok seri ve bol bol topluyor diyordu ama onun lvl 42 bu yüzden tam güvenemedim.
Ayrıca en seri vuran karakterde Ateş çemberi ne arıyor ateş çemberi yakından vuran bir yetenek ve tutturması zor.
Sağolasın.
Son olarak Reçete grubu derken Örneğin eskiden Zırhçılar günde 4-5 reçete üretirken.
Kimyacılar 30-40 iksir üretirdi.En çok kimyacılardan üretim satın alınırdı.Benim sorum buydu Cevabı bekliyorum.
Lokman Şarraf konusunda özel olarak teşekkür ederim arkadaşım madenci eminönünde çok seri ve bol bol topluyor diyordu ama onun lvl 42 bu yüzden tam güvenemedim.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Artık reçetelerden birşeyler üretip de satamazsın kimyaci hariç.Yani silahtır cekettir eldivendir bunları üretip satamazsan çünkü alan olmaz veya ürettiğine değmez fazla kar yapamazsın.Kimyacılar iksir üretip satıyorlar genellikle kudret iksirleri satılır.Temharasyonel yazdı:En ucuz karakter Savaşçımı.
Sağolasın.
Seri vurma konusuna gelirsek anlık olarak savaşçı daha seri vurabilir ama genele yaydığımızda tabi ki de büyücü seri vurur.Örneğin savaşçı silahı olan ecel getiren 2 sn de 2 kere normal vuruş yapabilir 1 sert vuruş ve 1 de ağır vuruş yeteneklerini kullandığında toplamda 2 sn de 4 vuruş yapabiliyor.Ama büyücü 2 sn de 2 vuruş yapabilir.Tabi genele yaydığımızda örneğin 10-20 sn de büyücü daha seri vurur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
Temharasyonel
- Acemi Savaşçı

Çok saol tam istediğim cevap eskiden olduğu gibi belirli bir süre için savaşçı daha hızlı vurabilir.
Ecel getiren resiminden gördüğüm kadarıyla ağır silah ben hafif silah bulurum.
Ayrıca Karargah loncası hala devam ediyor sanırım.İlk epeyi Karargahxlider de görmüştüm.Fenomendi.
Neyse saol ayrıca kimyacı konusundada çok aydınlattın beni Teşekkürler cevabımı aldım.
Sanırım en ucuz karakter gerçekten Savaşçı saolun tekrar
Ayrıca Karargah loncası hala devam ediyor sanırım.İlk epeyi Karargahxlider de görmüştüm.Fenomendi.
Neyse saol ayrıca kimyacı konusundada çok aydınlattın beni Teşekkürler cevabımı aldım.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Önemli değil kısa bir bilgilendirme ecel getiren ağır bir silah değil hafiftir.Sanırım sen seri vurmayı seviyorsun.Latif üretebilirsin ecel getirenden daha hızlıdır.Ama oyuna yeni başladığından bu saydığım itemler biraz çöp oldu.Üretim yapmayı düşünüyorsan Bıçak sırtı Kılıç üretmeni tavsiye ederim.Temharasyonel yazdı:Çok saol tam istediğim cevap eskiden olduğu gibi belirli bir süre için savaşçı daha hızlı vurabilir.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
Temharasyonel
- Acemi Savaşçı

Plus kullanmamaya karar verdim en tenha sunucu hangisi anka dışında?
Ve en ucuz karakter hangisi?
Kardeş gir bi sunucuya işte artık ucuz pahalı diye bir şey fazla yok grup bölgerine girersin itemler ordan düşer ona girmek içinde item dizmen lazım bunun için en ucuz karekter tank savaşçıdır eğer büyücü oynarsın ejdersiz giremezsin şifacı oynarsanda en az ibni cevriye asanı parlatman gerekirTemharasyonel yazdı:Plus kullanmamaya karar verdim en tenha sunucu hangisi anka dışında?
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bu sorular içinde bence kıyamet dergisini incele derim özellikle maden fiyatlarında bilgi sahibi olursun...