Fuara 3 ay kaldı tanıtımı büyük ihtimal 3 ay sonra yapılcak bakalım ne zaman gelirAfrodisyak yazdı:Yeni bir eklentinin gelmesine bence en az 10 ay var.Kasım-Aralık arası fuarda tanıtırlar,bir dahaki Haziran'da da bölge gelir diye düşünüyorum.Bunlara takılmaktansa ileriye dönük yatırımlar yapın derim![]()
Sizce YEni bÖlge Tangris mi??
- Sakaryalee
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Re: Sizce YEni bÖlge Tangris mi??
Haritayı gördünmü bilader gb için çok büyük.hadi gb oldu dlyelim oyuncular gb den bıktı yeni gb gelirse oyunda oyuncu kalmazKEMALIZMX yazdı: @Merhaba
Haritayı gördüm muhtemelen gelecek olan Tangris Grup Bölgesi ve ardına gelecek olan karaköy bölgesi ise yeni levellerin geleceği bir yer olacaktır..![]()
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
banada atsana knk su harıtayıForumkral yazdı:Haritayı gördünmü bilader gb için çok büyük.hadi gb oldu dlyelim oyuncular gb den bıktı yeni gb gelirse oyunda oyuncu kalmazKEMALIZMX yazdı: @Merhaba
Haritayı gördüm muhtemelen gelecek olan Tangris Grup Bölgesi ve ardına gelecek olan karaköy bölgesi ise yeni levellerin geleceği bir yer olacaktır..![]()
auril & DoubleLift
ö.m attım kanka bakAuril yazdı:banada atsana knk su harıtayıForumkral yazdı:Haritayı gördünmü bilader gb için çok büyük.hadi gb oldu dlyelim oyuncular gb den bıktı yeni gb gelirse oyunda oyuncu kalmazKEMALIZMX yazdı: @Merhaba
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- XxWhiteDewiLxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
59 level geliyor hayırlı olsun madenlerde yakı10 hanyyyyy

Yeni karekterlerim
FUHRER-HITLER
Eski karekterlerim
xWHİTEDEWİLx IIWhiteDewiLII mrTOILETTE
Donanımhaber,Honda S2000 , IKV tutkunu
Forumkral yazdı:ö.m attım kanka bakAuril yazdı:banada atsana knk su harıtayıForumkral yazdı:Haritayı gördünmü bilader gb için çok büyük.hadi gb oldu dlyelim oyuncular gb den bıktı yeni gb gelirse oyunda oyuncu kalmazKEMALIZMX yazdı: @Merhaba
bi zahmet banada at kardeş
hele bide bana atın şu haritayı neymiş 
Gizlenmiş İçerikGöster
-----------------------------------------------------------------------------
Hak ile Uslanmayanın Hakkı Tekrir; Tekrir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir..
Hak ile Uslanmayanın Hakkı Tekrir; Tekrir ile Uslanmayanın Hakkı Kötektir..
- Jackss
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
tangris bence grub bölgesı olarak gelcek ama daha suresı var fuarda anca gelır .
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
biri özelden haritaya atabilirmi?
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- EmreSancar
- İskele Babası
tangriss bence 59 lar olcak. harita çok büyük 6 kişinin ful bitirebilecegi bir yer degil . 59 lar la birlikte gelcek materyellerde var birisi kurukafa şeklinde mesela 
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji