İKV'nin Byük Bir Sorunu...Hak Vereceğinize İnanıyorum...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xxxdeath08
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

İKV'nin Byük Bir Sorunu...Hak Vereceğinize İnanıyorum...

Mesaj gönderen xxxdeath08 »

Evet arkdaşlar İstanbul Kıyamet Vakti.Samimi olarak söylüorm birçok online oyundan çok daha kaliteli bir oyun.%100 Türk yapımı olması hasabiylede oynanmaya değer bir oyun.Fakat oyunun bana göre can sıkcı noktası şurası..
29-39-49 olduğun gibi inş. Leveller dahada artacak.Buraya kadar sorun yok ama şimdiden dahi başlayan efsunlu item sorunu ortay çıkıor.Yani Şu an veya atıyorum leveller 59-69.. olduğu zaman oyuna başlamış birisi 1 levelden itibaren kassa dahi efsunlu eşya sıkıntısı çekecektir. Ee bu adam yeni başlamş item flnda düşmüo,parada kasamazsa oyunu oynayamaıcak,sıkılacak ve oyunu bırakacak ve bu duruma düşende çok insan olacak. Mesela ben şimdi yeni bir çar kassam 30 levele kadar doğrudüzgün efsunlu eşya düşmez, ee napacam kasmamda gerekior parada yok biterim. 30-40 level arası zaten zor kasıldığı için itemin yoksa hiç bir şey yapamazsın mecburen item satın alacaksn.40-49 arası zaten yeni item düşme ihtimali olduğundan sıkıntı olacağınıda tahmin etmiorum. Diceksiniz ki Ee kardeşm para kassın.Yeni başlamış adam nasıl para kasacak orasıda sorun. Maden çeker falan diceksiniz, belki güzel maden çıkmayacak, yada leveller arttıkça onun topladğı madenler işe yaramıyacak..Takdiri size bırakıyorum. Okuduğunuz,okuyacağınız veya aman bu da okunur mu dediğiniz bu metin için dahi Teşekkür Ederim.. Saygılar..
:arrow: Yorumlarınız Bekliyorum...
Kasidex Gazelx Deathxdevil
Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: İstiklal

Re: İKV'nin Byük Bir Sorunu...Hak Vereceğinize İnanıyorum...

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

33 Lwlden Sonra Hasar İtem veriyor Çoğu görev Oyunu Çözene Kadar Onlarla İdare Edebilir...

Alman Conk Panltol Alman Ok balta v.b İtemler Veriyor Zaten Önemli olan Kısım 0 dan 33 e Kadar Olan Kısım ...
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Oyuncular, mevcut görevleri yapabilmeleri ve seviyelerini geçebilmeleri için geride bırakmış oldukları her seviye ve görevde kendilerini idare edebilecek kadar eşya ve paraya görev teslimlerinde sahip olabilmektedirler. Seviyenizce iki efsunlu eşya almaya 'Şarapçı' ile başlıyorsunuz. 1 seviyeden 49 seviyeye kadar bu tarz ödüller almaya devam ediyorsunuz.

Bu yüzden, bu bir problem değildir. :)

[GM]Erdoğan
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Kardeş hep olumsuz düşünmüşsün. :D
Ama yine bir cevap var:
PLUS al :D
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
xxxdeath08
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

EmirBerkKorkmaz yazdı:Kardeş hep olumsuz düşünmüşsün. :D
Ama yine bir cevap var:
PLUS al :D
Plusalmak çözüm değil.İtem düşürmeyi kastediyorsan plus aldım ve ve doğru düzgün item düşmedi.Plussızken daha iyi item düşüyordu.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Plussuzken daha çok item düşüyo diyen arkadaşım plusunu al git bi yerde hep aynı yaratıkalrda 2-3 saat kas ozaman bak düşüyormu düşmüyomu :) plus item düşme olasılıgını artırır item düşürtmez.Birazda şansa kaçar.Nasıl kritik bi efsun her vuruşu kritik yapmıyosa 2 side şans işi :)
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
xxxdeath08
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kurtlarxjunior yazdı:Plussuzken daha çok item düşüyo diyen arkadaşım plusunu al git bi yerde hep aynı yaratıkalrda 2-3 saat kas ozaman bak düşüyormu düşmüyomu :) plus item düşme olasılıgını artırır item düşürtmez.Birazda şansa kaçar.Nasıl kritik bi efsun her vuruşu kritik yapmıyosa 2 side şans işi :)
Dikkat ederseniz Daha iyi item düşüyor demiştim..Plus aldım ve çok kerede saatlerce kastım ama kayda değer ir itemde düşmedi..Tanıdklarımın çoğunada plussızken çok daha KALİTELİ itemler düşmüştü.Yorumlarınız için teşekkürler.Biraz konu sapmış olabilir ama:)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön