Sizce YEni bÖlge Tangris mi??
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Sizce YEni bÖlge Tangris mi??
Kardeş haritayı atsak hemen silip konuya kilit atcaklar .
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Benim fikri grup bölgesi olmayacağı yönünden 1.olarak harita çok büyük 2.olarak 3 tane grup bölgesi zaten mevcut yeni seviyeler gelmeden yeni bir grup bölgesi olacağını düşünmüyorum.vengeance yazdı:sen haritayı gördünmüKEMALIZMX yazdı:görüşürüzvengeance yazdı:GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN O KADAR BÜYÜK BİR GRUP BÖLGESİ OLAMAZ KESİN 59 LEVELKEMALIZMX yazdı:Tangris bir " Grup Bölgesi "'dir. Gelecek boss'un büyük ihtimal adı " Goblin" dir.![]()
![]()
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
Katılıyorum eğer grup bölgesi olyrsa oyun kendinu bitirmiş olurHeilHitler yazdı:Benim fikri grup bölgesi olmayacağı yönünden 1.olarak harita çok büyük 2.olarak 3 tane grup bölgesi zaten mevcut yeni seviyeler gelmeden yeni bir grup bölgesi olacağını düşünmüyorum.vengeance yazdı:sen haritayı gördünmüKEMALIZMX yazdı:görüşürüzvengeance yazdı:GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN O KADAR BÜYÜK BİR GRUP BÖLGESİ OLAMAZ KESİN 59 LEVELKEMALIZMX yazdı:Tangris bir " Grup Bölgesi "'dir. Gelecek boss'un büyük ihtimal adı " Goblin" dir.![]()
![]()
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Katılıyorum eğer grup bölgesi olursa oyun kendini bitirmiş olurHeilHitler yazdı:Benim fikri grup bölgesi olmayacağı yönünden 1.olarak harita çok büyük 2.olarak 3 tane grup bölgesi zaten mevcut yeni seviyeler gelmeden yeni bir grup bölgesi olacağını düşünmüyorum.vengeance yazdı:sen haritayı gördünmüKEMALIZMX yazdı:görüşürüzvengeance yazdı:GRUP BÖLGESİ OLDUĞUNU NERDEN BİLİYORSUN O KADAR BÜYÜK BİR GRUP BÖLGESİ OLAMAZ KESİN 59 LEVELKEMALIZMX yazdı:Tangris bir " Grup Bölgesi "'dir. Gelecek boss'un büyük ihtimal adı " Goblin" dir.![]()
![]()
En son Forumkral tarafından 30 Haz 2012 19:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
Tangris-Karaköy 2 side gelmesi beklenen yerler birisi 59 lvli getircek belli bi süre sonra 2. si bölge olarak gelcek benim fikrimde bu
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
:arrow:xoToBaNxFaReSix yazdı:biri haritayı atsın arkadas
Catashrop
@Merhaba
Haritayı gördüm muhtemelen gelecek olan Tangris Grup Bölgesi ve ardına gelecek olan karaköy bölgesi ise yeni levellerin geleceği bir yer olacaktır..
Haritayı gördüm muhtemelen gelecek olan Tangris Grup Bölgesi ve ardına gelecek olan karaköy bölgesi ise yeni levellerin geleceği bir yer olacaktır..
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- isimsizisim
- İri Fare Avcısı
biri özelden link atsın mübarekler 
Merhabalar,
Banada özelden link atabilirmisiniz ?
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Karargah
Yeni bir eklentinin gelmesine bence en az 10 ay var.Kasım-Aralık arası fuarda tanıtırlar,bir dahaki Haziran'da da bölge gelir diye düşünüyorum.Bunlara takılmaktansa ileriye dönük yatırımlar yapın derim
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI