Tangriss HK
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Tangriss HK
Arkadaşlar bütün forum yöneticileri tangriss hakındaki resimleri , haritaları hemen 2 dakika sürmeden kaldırıyorlar . Demek ki tangriss hakkında bir çalışma var . Demek bu yüzden kaldırılıyor Demın arkadaşımızın açtıgı konu 2 dakıka sürmeden kilitlendi resimde kaldırıldı.
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Re: Tangriss HK
Öğrenenler Öğrendi Bu Saatten Sonra Silse Nolur Kardeş 
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Ben şahesen göremedim. Göremeyenler de vardır elbet
Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan ve istesende kaçamıyorsan; gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir.
Arkadaşlar hesabımı banladılar alın açtığım konunun aynısını atıyorum.
Silinen tangriss ve yeni materyalleri buldum fotoğrafları veriyorum;
[İçerik Silindi.]
Israrcı tavrınız nedeni ile forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Yapmış olduğunuz eylemin adli suç boyutuna ulaşabileceğini unutmayınız.
Respected
Silinen tangriss ve yeni materyalleri buldum fotoğrafları veriyorum;
[İçerik Silindi.]
Israrcı tavrınız nedeni ile forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır. Yapmış olduğunuz eylemin adli suç boyutuna ulaşabileceğini unutmayınız.
Respected
En son Respected tarafından 30 Haz 2012 16:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Oyun datalarına dair paylaşımlarda bulunmak
Sebep: Oyun datalarına dair paylaşımlarda bulunmak
- M1btLa
- FareAdam Düşmanı

Respected istediğin kadar banla artık fotoğraflar açığa cıktı kardeşim
- xxxTaTaNgAxxx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Bir ben göremedim.
Link olan biri özelden atabilir mi rica etsem?
xxxSaRıLaCixxx
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
maximussss
IIxMeCaLSiZxII
Canxşifa
Quantumxşifo
"...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık
"Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi
Dostum Alınmada Şimdi Ceza Vererek Bu Sorun Çözülmez Adam Yine Açıp Yine Koyucak Resimleri Ceza Versen Nolur Vermesen Nolur Devam Edicek Yine.Respected yazdı:
En son AnaToLia tarafından 30 Haz 2012 16:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 3 kere düzenlendi.
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Selam M1btLa,M1btLa yazdı:Arkadaşlar bütün forum yöneticileri tangriss hakındaki resimleri , haritaları hemen 2 dakika sürmeden kaldırıyorlar . Demek ki tangriss hakkında bir çalışma var . Demek bu yüzden kaldırılıyor Demın arkadaşımızın açtıgı konu 2 dakıka sürmeden kilitlendi resimde kaldırıldı.
Bu tür genişleme paketleri veya eklentiler olacağı zaman daha önceleri de tanık olduğunuz gibi forum üzerinden duyurular yapılacaktır.
Bizlerin moderasyon uygulamasındaki asıl sebep ise kullanıcı sözleşmesinde yer alan ''Herhangi bir yazılım, program, uygulama kodu veya diğer herhangi bir cihazı, uygulamayı korumak amacıyla oluşturulmuş sistemi kırmak için kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.'' ibaresidir.
Ve ek olarak belirtmek gerekir ki, Kullanıcı Sözleşmesine hitaben; Madde-8 ''Burada belirtilen kullanım şartlarına dair anlaşmazlıklarda İstanbul mahkemeleri yetkilidir.''
Bu hususta göstereceğiniz anlayış için teşekkür eder, iyi eğlenceler dilerim.

Biri bana fotoğrafı özelden atabilirmi gerçekten çok merak ettim olay nedir.
- DxNxZ
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mustafa Kemal Atatürk
aynenxxxTaTaNgAxxx yazdı:Bir ben göremedim.Link olan biri özelden atabilir mi rica etsem?