Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)
selamlar topkapıyla bırlıkte yenı yükseltmeler geldı yenı sılahlara. benım ıstedım yukseltme tarzı nostaljı yukseltme . Nedir pekı bu ? 25 level ınat kıranlarımız var. benım halan kullandım sekıl olarak ıslev olarak begendım sılahdır sıfacıda her zaman ıcın halada degısmedı bu.. ınat kıranın ozelıklerı soyle olabılır degısebılr. buyu hasarı hepsı 300. max hasar 600 ve kudret rejarasyonu. + bastımızda bu buyu hasarı hepsı 600 max 1200 e cıksa. hemen karekter kasan arkadaslara hem eskı sılahları seven arkadaslarımza yarıyabılır . bu sıfacı ıcın bı onerı mesala. buyuculerde ankayı savaşcılarda ıslık calan ıcın bı onerge ıstıyebılır ınsallah bazı onerılerım dıkate alındı gıbı buda alınır ıyı forumlar 
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Jackss
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)
kesın yaparlar akce varya ucunda destege maıl at oldu bıl
ama kımsenın akce verıp yukseltcegını sanmıyorum
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
xXHaGiWHaTXx
- YeNiLMeZzZ0521
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Bugüne kadar kim seni ciddiye alıpta,önerilerini dinlemiş kücük ankaralı.LeoNaRR yazdı:selamlar topkapıyla bırlıkte yenı yükseltmeler geldı yenı sılahlara. benım ıstedım yukseltme tarzı nostaljı yukseltme . Nedir pekı bu ? 25 level ınat kıranlarımız var. benım halan kullandım sekıl olarak ıslev olarak begendım sılahdır sıfacıda her zaman ıcın halada degısmedı bu.. ınat kıranın ozelıklerı soyle olabılır degısebılr. buyu hasarı hepsı 300. max hasar 600 ve kudret rejarasyonu. + bastımızda bu buyu hasarı hepsı 600 max 1200 e cıksa. hemen karekter kasan arkadaslara hem eskı sılahları seven arkadaslarımza yarıyabılır . bu sıfacı ıcın bı onerı mesala. buyuculerde ankayı savaşcılarda ıslık calan ıcın bı onerge ıstıyebılır ınsallah bazı onerılerım dıkate alındı gıbı buda alınır ıyı forumlar
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...
Deniz GEZMİŞ...
YeNiLMeZzZ(49)-NiHiLiST(49)
Deniz GEZMİŞ...
YeNiLMeZzZ(49)-NiHiLiST(49)
Çok sayıda yükselten olur.İnat kıran,ashab'ı solda sıfır bırakıyor.Hem görüntü olarak hem işlev olarak.İnat Kıran 25 lvl ashab 49.Aradaki fark,komedi.Jackss yazdı:kesın yaparlar akce varya ucunda destege maıl at oldu bılama kımsenın akce verıp yukseltcegını sanmıyorum
Christopher McCandless