Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LeoNaRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: L E O

Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)

Mesaj gönderen LeoNaRR »

selamlar topkapıyla bırlıkte yenı yükseltmeler geldı yenı sılahlara. benım ıstedım yukseltme tarzı nostaljı yukseltme . Nedir pekı bu ? 25 level ınat kıranlarımız var. benım halan kullandım sekıl olarak ıslev olarak begendım sılahdır sıfacıda her zaman ıcın halada degısmedı bu.. ınat kıranın ozelıklerı soyle olabılır degısebılr. buyu hasarı hepsı 300. max hasar 600 ve kudret rejarasyonu. + bastımızda bu buyu hasarı hepsı 600 max 1200 e cıksa. hemen karekter kasan arkadaslara hem eskı sılahları seven arkadaslarımza yarıyabılır . bu sıfacı ıcın bı onerı mesala. buyuculerde ankayı savaşcılarda ıslık calan ıcın bı onerge ıstıyebılır ınsallah bazı onerılerım dıkate alındı gıbı buda alınır ıyı forumlar :)
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
Kullanıcı avatarı
Jackss
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Re: Yükseltmeyle ilgili yeni fikir nostaljı :)

Mesaj gönderen Jackss »

kesın yaparlar akce varya ucunda destege maıl at oldu bıl :D ama kımsenın akce verıp yukseltcegını sanmıyorum
SEYMENAGA
xXHaGiWHaTXx
Kullanıcı avatarı
YeNiLMeZzZ0521
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen YeNiLMeZzZ0521 »

LeoNaRR yazdı:selamlar topkapıyla bırlıkte yenı yükseltmeler geldı yenı sılahlara. benım ıstedım yukseltme tarzı nostaljı yukseltme . Nedir pekı bu ? 25 level ınat kıranlarımız var. benım halan kullandım sekıl olarak ıslev olarak begendım sılahdır sıfacıda her zaman ıcın halada degısmedı bu.. ınat kıranın ozelıklerı soyle olabılır degısebılr. buyu hasarı hepsı 300. max hasar 600 ve kudret rejarasyonu. + bastımızda bu buyu hasarı hepsı 600 max 1200 e cıksa. hemen karekter kasan arkadaslara hem eskı sılahları seven arkadaslarımza yarıyabılır . bu sıfacı ıcın bı onerı mesala. buyuculerde ankayı savaşcılarda ıslık calan ıcın bı onerge ıstıyebılır ınsallah bazı onerılerım dıkate alındı gıbı buda alınır ıyı forumlar :)
Bugüne kadar kim seni ciddiye alıpta,önerilerini dinlemiş kücük ankaralı. :D Sen önce kuklacıda çaldığın çarların,yaptığın kontür hırsızlıgının hesabını ver.Sonra taktik verirsin ;)
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...

Deniz GEZMİŞ...

YeNiLMeZzZ(49)-NiHiLiST(49)
Kullanıcı avatarı
coksacma
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen coksacma »

Jackss yazdı:kesın yaparlar akce varya ucunda destege maıl at oldu bıl :D ama kımsenın akce verıp yukseltcegını sanmıyorum
Çok sayıda yükselten olur.İnat kıran,ashab'ı solda sıfır bırakıyor.Hem görüntü olarak hem işlev olarak.İnat Kıran 25 lvl ashab 49.Aradaki fark,komedi.
Christopher McCandless

“Genel Etkileşim” sayfasına dön