Gaffar Bey
Gaffar Bey
Güncellemeden sonra gaffara girmemiştim bugün ilk defa gittim.(3+2+1 şekilde)Gerçekten çok zor yapmışlar büyücü kendi kaosunu mu bozacak,bb mi yapacak,kutup mu açacak adam yetişemedi 4 5 denemede anca kestik.Ben şifacıyım normalde 3 ejder iksir yetiyor semiha+gaffara şimdi toplam 10 tane gitti.Amacınız sadece Akçe ile İksir satışını arttırmak başka bişe değil.Erg paylaşımını başında hata olduğunu bulmadınızda şimdi mi buluyorsunuz.Yoksa amaçları içeriye ofans sokmak değil.
- QYuSuFQ
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Gaffar Bey
10-10 da kesmediğin belli...
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...
Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26
:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
10-10 da kestim onuda sevmiyorum, eski taktik güzeldi bilerek oyuncuları zora sokmak için yaptılar.Benim için sorun yok zaten şifacıyım ck atıyom şifa basıyom ama büyücüler çok zorlanıyor sonuç olarak toplu olarak ölüyoruz.Ben normalde İsyan konusu açmayı sevmem zaten bakarsan hiç bulamazsın ilk kez bu kadar sinirlendim bilgisayar başında ateş bastı keserken.QYuSuFQ yazdı:10-10 da kesmediğin belli...
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş 
Bende onu demek istiyorum bir hata varsa Öğrenildiği gün güncelleme ile düzeltilmeliydi.Aradan geçmiş 1 yıl güncelleme yapıyor düzelttik deniliyor.Herkez üstünü dizmiş tabi kimseye dokunmuyor.Üstünü tamamlayamayanlar akçelere sarılıyor Ejder iksir alıyor.TeknoBYraM yazdı:10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş
-
ReaLMADRID1
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Pesimist
Üstünü tamamlayamayanlar artık bu saatten sonra daha da zor tamamlarlar çünkü sonuçta içeri giren gruplar adamlar belli adamın kıyamet seti full sıfır set yapmak için giriyor yanınada kendi gibi büyücüler alıyor ee üstünü dizemeyen yine dizemeyecek bu saatten sonra iyi çevren varsa dizersin yoksa klandan bölgeden gaffara gelinir yaza yaza oyuna lanet eder çarlarını siler foruma ana avrat düz giden bi konu açıp gidersin olacağı bu eninde sonunda çünkü yönetim bunu hakediyor.1 yıl geçmiş sen şimdi düzelt eeee üstünü dizenler dizdi hatayla dizmedilermi sonuçta ? zamanında hatalı verilen iksirleri toplamışlardı. Toplayın demiyoruz ama makul bir çözüm yolu bulun artık bırakın 90-10 dan semihayı keselim yine o halde bile grup bulmak zordu şimdi çıkmıyor çıksada 4-5 deneme sonucu kesilemeyince herkes sövüp sayıp çıkıyor.Yönetime laf edince 14 günlüğüne forum hesabımız kapanıyor.Ne diyimki allah birilerinin belasını versin.berkan587 yazdı:Bende onu demek istiyorum bir hata varsa Öğrenildiği gün güncelleme ile düzeltilmeliydi.Aradan geçmiş 1 yıl güncelleme yapıyor düzelttik deniliyor.Herkez üstünü dizmiş tabi kimseye dokunmuyor.Üstünü tamamlayamayanlar akçelere sarılıyor Ejder iksir alıyor.TeknoBYraM yazdı:10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş
ReaLMADRID - Kuklacı
YAŞLIPLANET - Teşkilat
YAŞLIPLANET - Teşkilat
- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
berkan587 yazdı:Güncellemeden sonra gaffara girmemiştim bugün ilk defa gittim.(3+2+1 şekilde)Gerçekten çok zor yapmışlar büyücü kendi kaosunu mu bozacak,bb mi yapacak,kutup mu açacak adam yetişemedi 4 5 denemede anca kestik.Ben şifacıyım normalde 3 ejder iksir yetiyor semiha+gaffara şimdi toplam 10 tane gitti.Amacınız sadece Akçe ile İksir satışını arttırmak başka bişe değil.Erg paylaşımını başında hata olduğunu bulmadınızda şimdi mi buluyorsunuz.Yoksa amaçları içeriye ofans sokmak değil.