Gaffar Bey

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gaffar Bey

Mesaj gönderen berkan587 »

Güncellemeden sonra gaffara girmemiştim bugün ilk defa gittim.(3+2+1 şekilde)Gerçekten çok zor yapmışlar büyücü kendi kaosunu mu bozacak,bb mi yapacak,kutup mu açacak adam yetişemedi 4 5 denemede anca kestik.Ben şifacıyım normalde 3 ejder iksir yetiyor semiha+gaffara şimdi toplam 10 tane gitti.Amacınız sadece Akçe ile İksir satışını arttırmak başka bişe değil.Erg paylaşımını başında hata olduğunu bulmadınızda şimdi mi buluyorsunuz.Yoksa amaçları içeriye ofans sokmak değil.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
QYuSuFQ
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

Re: Gaffar Bey

Mesaj gönderen QYuSuFQ »

10-10 da kesmediğin belli...
İkv Kan Kaybediyor...
Yarım Litre Kan da Buradan Döküldü...

Açılış 2008 Şubat
Kapanış 30 Haziran 2012 23:26

:arrow: viewtopic.php?f=22&t=95827&p=833614#p833614
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

QYuSuFQ yazdı:10-10 da kesmediğin belli...
10-10 da kestim onuda sevmiyorum, eski taktik güzeldi bilerek oyuncuları zora sokmak için yaptılar.Benim için sorun yok zaten şifacıyım ck atıyom şifa basıyom ama büyücüler çok zorlanıyor sonuç olarak toplu olarak ölüyoruz.Ben normalde İsyan konusu açmayı sevmem zaten bakarsan hiç bulamazsın ilk kez bu kadar sinirlendim bilgisayar başında ateş bastı keserken.
Resim
Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş ;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

TeknoBYraM yazdı:10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş ;)
Bende onu demek istiyorum bir hata varsa Öğrenildiği gün güncelleme ile düzeltilmeliydi.Aradan geçmiş 1 yıl güncelleme yapıyor düzelttik deniliyor.Herkez üstünü dizmiş tabi kimseye dokunmuyor.Üstünü tamamlayamayanlar akçelere sarılıyor Ejder iksir alıyor.
Resim
Resim
ReaLMADRID1
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Pesimist

Mesaj gönderen ReaLMADRID1 »

berkan587 yazdı:
TeknoBYraM yazdı:10-10 kestiysen kardeş aynı durum ozmnda geçerliydi sadece daha çabuk bitiyodu. Yani şuan şikayet etmenden çıkardı arkadaş galiba 10-10 kesim yapmadığını. Ayrıca bence en başından böyle olmalıydı oyunun en güçlü bossu bu kadar rahat kesilmemeliydi ama sorun şu çok geç kaldılar dizen dizdi. Olan dizemeyenlere oldu. Ama millet kesemesin diyede 20-20 den uğraştırmak biraz insafsızlık olmuş ;)
Bende onu demek istiyorum bir hata varsa Öğrenildiği gün güncelleme ile düzeltilmeliydi.Aradan geçmiş 1 yıl güncelleme yapıyor düzelttik deniliyor.Herkez üstünü dizmiş tabi kimseye dokunmuyor.Üstünü tamamlayamayanlar akçelere sarılıyor Ejder iksir alıyor.
Üstünü tamamlayamayanlar artık bu saatten sonra daha da zor tamamlarlar çünkü sonuçta içeri giren gruplar adamlar belli adamın kıyamet seti full sıfır set yapmak için giriyor yanınada kendi gibi büyücüler alıyor ee üstünü dizemeyen yine dizemeyecek bu saatten sonra iyi çevren varsa dizersin yoksa klandan bölgeden gaffara gelinir yaza yaza oyuna lanet eder çarlarını siler foruma ana avrat düz giden bi konu açıp gidersin olacağı bu eninde sonunda çünkü yönetim bunu hakediyor.1 yıl geçmiş sen şimdi düzelt eeee üstünü dizenler dizdi hatayla dizmedilermi sonuçta ? zamanında hatalı verilen iksirleri toplamışlardı. Toplayın demiyoruz ama makul bir çözüm yolu bulun artık bırakın 90-10 dan semihayı keselim yine o halde bile grup bulmak zordu şimdi çıkmıyor çıksada 4-5 deneme sonucu kesilemeyince herkes sövüp sayıp çıkıyor.Yönetime laf edince 14 günlüğüne forum hesabımız kapanıyor.Ne diyimki allah birilerinin belasını versin.
ReaLMADRID - Kuklacı
YAŞLIPLANET - Teşkilat
Kullanıcı avatarı
IIxSaDoSaDoxII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Cihan I Hükümdar.

Mesaj gönderen IIxSaDoSaDoxII »

berkan587 yazdı:Güncellemeden sonra gaffara girmemiştim bugün ilk defa gittim.(3+2+1 şekilde)Gerçekten çok zor yapmışlar büyücü kendi kaosunu mu bozacak,bb mi yapacak,kutup mu açacak adam yetişemedi 4 5 denemede anca kestik.Ben şifacıyım normalde 3 ejder iksir yetiyor semiha+gaffara şimdi toplam 10 tane gitti.Amacınız sadece Akçe ile İksir satışını arttırmak başka bişe değil.Erg paylaşımını başında hata olduğunu bulmadınızda şimdi mi buluyorsunuz.Yoksa amaçları içeriye ofans sokmak değil.
Kesebilen İlk Semihayı Kesiyor Daha :D

:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=95455
Resim
KaLipTRa
xKaLipTRa
Resim

Resim
Zehir Ölümse , Asit Kandır!
Resim
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön