Sayımız Azalıyor!
-
scorpionlord
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Sayımız Azalıyor!
Diyosunuzki yönetim veya her kimse oyunda para kazanmayı amaçlıyor oyunu eğlenceli ve çekici duruma getirmeyi önemsemiyor ben bunu anladım fakat bunun aksi bişey yazıcam şimdi Para kazanmayı amaçlayan bir sistemde çemberlitaş silahlarını çok basit bi şekilde müşteriye (oyunculara) vermeleri gerekirdi yani ben olsam asaları kılıçları cinlerden düşen torbalara koyardım fakat yapılan güncelleme ile semihadaki hata erg paylaşım süresi değiştirildi ve gaffar kesimi çok az sayıya indi üretiriz diyebilirsiniz silah reçeteleri sınırlı sayıda piyasada ve pahalı olacaktır gaffar kesilemediği için de reçete yok sizin anlayacağınız paramız cebimizde kaldı ve yükseltilen silahlarla ejder veya ecel arasındaki fark oyuncuların soğumasına sebep oldu ikv nin geleceği pek de parlak gözükmüyor şu tatil günlerinde olması gereken yoğunluğu biz oyuncaların daha iyi bileceğide kesin bakmayın bakmayın istatistiklere siz

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
:idea: :arrow: Oynayan Çoğu Kişide Sadece Sohbet İçin Giriyor.maxxperfect yazdı:Şöyle biri çıksa da tüm sunucular süresiz kapanmıştır dese hiç üzülmembunca insan kurtulmuş olur
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Herşey para oyunda #@!? ikzir bile para. Dier oyunlarda iksir belli yaratıktan düşüyor adamlar gidip kasıyor bizde puls yetmiyor gibi her b.ka para 
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...
IIxSaDoSaDoxII yazdı::idea: :arrow: Oynayan Çoğu Kişide Sadece Sohbet İçin Giriyor.maxxperfect yazdı:Şöyle biri çıksa da tüm sunucular süresiz kapanmıştır dese hiç üzülmembunca insan kurtulmuş olur

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
diger oyunlarda yaratıklar kaslı cok vuruyolar iksir basıon ve şuda var iksiri üretebilirsinde ikvde iksir cok daha değerliSedaT03 yazdı:Herşey para oyunda #@!? ikzir bile para. Dier oyunlarda iksir belli yaratıktan düşüyor adamlar gidip kasıyor bizde puls yetmiyor gibi her b.ka para
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Crash
Kardeş sordum kims relaxefendy ki tanımıyo bile yalancı kurtaj gazisi :s :sFerhatSUSEN yazdı:bak bu forumda kime sorsan yetkiliye sorma '' RELAXEFENDY '' e sor derler... O kadar ki forum hakkında bilgim var.. 1.cisi SAYI AZALMASI yok 2. bu forumu görüntüleyen sayısı 25 . 06 . 2012 ' ye kadar en FAZLA 360 kişi oldu REKOR kırıldı 1038 kişi ile .. ne gibi bir azalma var .. ve nerden çıkardın. TEZ'imi çürüt !![]()
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Harbi diyorum bir İKV oyuncusu,oyunu ve çarlarını silip sadece istanbuloyun-forum yani bu forumda bile vakit geçirse, oyundan alamadığı keyfi alacak 

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Gerçekten öyle ben oyuna toplam günde 2 saat anca girerim.Gerisi hep forumda dolaşıyorum zaman çok hızlı geçiyorKRaLeX yazdı:Harbi diyorum bir İKV oyuncusu,oyunu ve çarlarını silip sadece istanbuloyun-forum yani bu forumda bile vakit geçirse, oyundan alamadığı keyfi alacak
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Bu her zaman böyle oldu arkadaşlar Meteor Bölgesi, Derindeki Sır, Grup Bölgeleri ve şimdi Topkapı Sarayı her gelen bölge ile kitleler halinde oyunu bırakanlar oldu fakat nedense IKV hep aynı oyuncularla devam ediyor yani bırakanlar geri geliyor.
Ottomanxölümsüz anısına
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
10-15 kişi beğeniyor ama oyunu bırakanlar var ama onlar sayfayı beğenmeden ayrılmıyor öyle çok konuşmaWotkasarap yazdı:Sayımız azalmıyor artıyor. Eğer azalma olsaydı kesinlikle bir çaresini bulurlardı. Facebook sayfasını kontrol ederseniz hergün 10 15 beğeni oluyor bu da en az 10 oyuncunun başlaması demek. Bu yüzden kendinizi boşa yırtıyorsunuz.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010