Dükkan'da Haftasonuna Özel Fırsat!
Plus Paket'te %30 İndirim!
İKV Dükkanda özel indirimler tüm hızıyla devam ediyor! Onlarca ekstra avantaj sağlayan Plus Paket ürünümüzde haftasonuna özel %30 indirim başladı!
İKV Plus Paket'e 1180 Akçe yerine sadece 825 Akçe karşılığında hemen sahip olabilir ve avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz. Yalnızca haftasonuna özel bu indirimi sakın kaçırmayın!
Özel fırsatı kaçırmamak içinburayatıklayarak ürüne hemen ulaşabilirsiniz!
İKV Plus Paket size aşağıdaki avantajları sağlar:
%50 daha fazla tecrübe puanı kazan
OOK lere eşya satışında 1/5 yerine 1/3 fiyatına satmak
Nadide Klan gözlüğü satışları 1/5 yerine 1/3 Klan parası kazan
Loncadayken Lonca Puanı kazan
GBM 0 ile yetenek puanı sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
GBM 0-B ile üretim ve toplama puanı sıfırlarken 1/3 fiyatına yap
Örs tamirlerini 1/3 fiyatına yap
Ölünce normalin 1/3 ü kadar para kaybet
OkO da 3 kat fazla şan ve klan parası
OkO da yarı yarıya karizma kaybı
Bölge,klan ve lonca kanallarına yazabilme
Büyülü eşya düşürme olasılığın 3 kat fazla olsun
2 kat fazla eşya düşme şansı
Asla sıra beklemeden öncelikli gir
Er Meydanı'nda yapılan çekilişte %50 daha fazla kazanma şansı
Er Meydanı'nda kazanan tarafta %50 daha fazla para kazanma
Grup Bölgelerinde özel düşmanlardan düşen eşyalarda %50 daha fazla kazanma şansı
Plus Paket süresince silinen karakterleriniz tamamen kaybolmaz! ( Plus paket süresince silinen karakterinizi İKV Özel Sürüm Kutu veya Karakter Sigortası yükleyerek dilediğiniz zaman kurtarabilirsiniz.) [/color]
Hatırlatma:Ayrıca bu özel indirimle birlikte birden fazla Plus Paket alabilir, süresini dilediğiniz kadar uzatabilirsiniz.
Şahsen artık üyelikaldan plus paket almaya korkar oldum artık herşeyi geciktirmeye başladılar. Yada sobee kaynaklı bir durumdur bilemiyorum orasını. Kesinlikle 3 Aylıkta indirime girse veya lonca pasaportuda içine dahil edilse dahada güzel olabilir..
Bu iyi oldu işte. Beklediğim indirim geldi.
Karakter aktarım ücreti arttıktan sonra kp hesabı kasmak zulüm olmuştu. Bu indirim iyi geldi.
Hemen 2 hesap 8 kp çarı hazırlamak lazım