Bu kaçıncı kez veda yazılarına başlangıcım bilmiyorum.Belkide onlarca kere veda konusu açtık.Sonra kimi dostlarımız ısrar etti döndük.Dönüşümüzü forumda duyurmadık,zaten oyunda görenlerle konuşuyorduk.Ama bu sefer,diğer bırakmalarımdan farklı olarak,bir daha dönmemek üzere gidiyorum.Sebebi ise; çarlarımı tamamen silmiş olmam.Aşağıdada resimlerini göstereceğim zaten...
Oyunu oynamamın sebebi birkaç arkadaştı.Çok umursamıyordum son zamanlarda açıkcası,ama onlarla sohbet,gırgır derken oyuna son 1 ayda iyice alışmıştım tekrardan.Sıkıldım,hemde çok.Boşa kürek çekmektende bıktım.Emek verdiğimiz arkadaşlıklar daha sonra yok oldular,bittiler.
Örnek,LeONaR'dı oyundaki en büyük hatam.Bana loncama(Mevlana) girmek için özelden yalvardığı günleri çok çabuk unuttu.Ve attığı iftira,yiğeninin çarını çalmışım(!).Elbette böyle birşey yoktu.Tenezzül etmedim bugüne kadar kimsenin çarına.Ama iftirayı atmıştı.Daha sonra bende buna Canyoldaşım nikli savaşçımı hatırlattım,içindeki mavi topazları,iridleri,2 tane kadimi.Ama cevap çar bana geldiğinde içi boştu.Halbuki o malzemeleri satıp ashab basacaktım.Neyse leonar konusu uzadı,artık ne derse desin,hak istiyorsa benden yana helaldir..Bir yanlış anlaşılma sonucu,bana atmadığı iftiralar kalmadı,ama çar MMTxTURK diye birinden çıktı.Ki bu şahısı oyunda tanıyanlar benim olmadığımı iyi bilirler.
Bu konuya açıklık getirmek istedim,çünkü;yaklaşık 4 yıldır,aralıklarla oynadığım ikv'ye veda ediyorum.Ama bu sefer dönmemek üzere.Gerçekten bu oyunla işim bitti artık.
İkv'yi tamamen(çarların hepsini sildim,çarlarda sigorta falanda yoktu,daha geri getirilmeside imkansız aşağıdada göreceksiniz resimleri.)bırakırken,birkaç arkadaşa birşeyler söylemek istiyorum.
Hayhitxavci;kanka fazla uzun olmadı maceramız ama yapacak birşey yok,oyun monotonlaştı.Ve artık bıktım.
Erolcigdem;sana oyunda yazdığım şeyler yeter,ama şunu bil Doğu şaka yapmaz!
Ve beni seven,sevmeyen birçok arkadaşa son sözüm,hayatınızı tekdüzeleştirmeyin,ikv hayatınızın gerçeği olmamalı.Özellikle genç arkadaşlara sözlerim.
Artık Veda vakti,bu konuların eskisi gibi takılmadığını biliyorum,'lan nasıl olsa yarın döner'gibisinden,ama hayır.YeNiLMeZzZ-NiHiLiST tamamen bitmiştir.Çarları sildim,ve bundan sonra oyunda 'yenilmezzz' ,'YeNiLMeZzZ','Nihilist' vs.gibi nikler görürseniz bilinki,o Doğu değil.İkv'nin 4 yıllık emektarı doğu değil...İyi hayatlar!
Temiz bir ikv için mücadele ettim 4 yıl.Ve sonu geldi artık.Bırakırken,çarları silerken son düşüncem,eskiden geçirdiğim labi günleri,salon görevleri,arkadaşlıklar,muhabbetler,sıcak çayımı yudumlarken kesmeye çalıştığım savaşçılar,büyücüler,şifacılar...Hepsini hatırlıyorum tek tek..Ve unutmayacağım,beynime kazındınız.
İsmini unuttuğum,ekleyemediğim tüm arkadaşlar kusura bakmasın,elden bu kadar geliyor.Artık forumuda tamamen bırakacağım için,konumu arada girip güncelleyeceğim.
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...
Ben dedim sende gel benle metine dedim . Sen şimdi boşa kürek çekmekten bahsetmişsin o zamanda dedim boşver gel kas burda diye ama kurtulmuşsun bu oyundan ne mutlu sana . Sevinmen lazım
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
haha bu adam daha neyın kafasını yaşıor ya ) senın hırsızlıkını fotolarla ıspat etmıstık hala neyın kafasını yasıorsun loncanı yesınler len . mevlana locasının fıkrı bızden cıktı sana teklıf goturmustuk evladım ozelden yalvaracam ha loncana al dıye bak sen bak ) loncayı kuran bızız zaten.. mmtxturke gelelım fotoları gormedın galıba ? carı bana yenılmez dogu verdı dıye yazmıstı ne cabuk unuttun ! canyoldasım demıs ıcı boş kp kasma carı ne hıkaye uyduruorsun sen ya sen dine kıtaaba kufur eden bı ınsansınkı sana ne desek bos senın hırsızlını forumda fotolarla ıspat etmıstık hadi gitte oyun bi pisliktan kurtulsun :twisted:
LeoNaRR yazdı:haha bu adam daha neyın kafasını yaşıor ya ) senın hırsızlıkını fotolarla ıspat etmıstık hala neyın kafasını yasıorsun loncanı yesınler len . mevlana locasının fıkrı bızden cıktı sana teklıf goturmustuk evladım ozelden yalvaracam ha loncana al dıye bak sen bak ) loncayı kuran bızız zaten.. mmtxturke gelelım fotoları gormedın galıba ? carı bana yenılmez dogu verdı dıye yazmıstı ne cabuk unuttun ! canyoldasım demıs ıcı boş kp kasma carı ne hıkaye uyduruorsun sen ya sen dine kıtaaba kufur eden bı ınsansınkı sana ne desek bos senın hırsızlını forumda fotolarla ıspat etmıstık hadi gitte oyun bi pisliktan kurtulsun :twisted:
Erolciğdemi bulun oyunda sorun mevlana loncası fikri kimden çıkmış.Loncanın isim babası bile benim.Ama bu bahtsız bedevi,çocuk hayal aleminde geziniyor. Olsun,küçük arkadaş sanada hakkım varsa helal olsun.Ama çok nankör çıktın be.Ensonbaşkentlixx çarında şifacı taktiği dilenen de bendim değilmi?O zamanlar foto almadık,aklımızda geçirmedik,çünkü insan gibi adam sanmıştık.Yaşı küçük falan ama genede iyidir diyordum.Ama yanılmışım,neyse çalan MMTxTURK adlı amasyalı adiyede söyle,selamımı ilet...Veledi zina seni
Güneşten ışık yontarlardı sert adamlardı,gittiler akşam olmadan ortalık karardı...
baddxdream yazdı:Ben dedim sende gel benle metine dedim . Sen şimdi boşa kürek çekmekten bahsetmişsin o zamanda dedim boşver gel kas burda diye ama kurtulmuşsun bu oyundan ne mutlu sana . Sevinmen lazım
Doğru yapmışım kankam.Metin2,İkv hepsi boşa zaman harcanan yerler.Hangisi bize ne kazandırdı ki ?Ama gırgır şamata yapardık yönünde söylüyorsan,haklısın metinde daha güzel bir ortam yapardık.Artık geçti tabi.Kendine iyi bakasın,görüşücez tekrar.Reelde de görüşürüz umarım.Zaman bu ne getireceği belli olmaz.Hayatında başarılar kanka!
Reelde başarılar dileriz, eskiden seninde biri mesaj attığında cevap vermeyecek kadar burnu havada olduğun zamanlara şahit olsakta leonar denen kendini birşey zanneden çocukla bir tutulmayacak biri olduğunu da biliyorum. Kendine iyi bak..
ysrough yazdı:Reelde başarılar dileriz, eskiden seninde biri mesaj attığında cevap vermeyecek kadar burnu havada olduğun zamanlara şahit olsakta leonar denen kendini birşey zanneden çocukla bir tutulmayacak biri olduğunu da biliyorum. Kendine iyi bak..
Oyun ismini,özelime yazarsan senin kim olduğunu hatırlayabilirim.Böylece,gerçekten mesajlarına cevap verip vermediğimide hatırlayabilirim.Birde şu var arkadaşım;sonuçta oyunda pm atan onlarca insan var.Kimi gerekli,kimi gereksiz onlarca.Ve ben 39'da gerçekten sağlam bir şifacının YeNiLMeZzZ'in sahibiydim.Sürekli vs'ler atıyordum.Klan savaşlarında en önde hep ben vardım.Arz muhafızlarının kesilmesinden,arz kale işgallerine,işgallerden eminönü ve meteorda arz kıyımına kadar her olayın önündeydim.Dolayısıyla,her mesaja cevap vermek gibi bir şansım yoktu.Eğer kabul edersen,yıllar sonra belki bu iş için üzgün olduğumu belirteyim.
Ben kendime iyi bakacağım,umarım sende kendine iyi bakarsın.Seni tanımasamda,eskilerdensen benim için arkadaşsın !İyi hayatlar...
YeNiLMeZzZ artık yok,lütfen oyunda böyle bir isimli oyuncuyla karşılaşırsanız şunu bilin;O ikv'nin 4 4 küsür yıllık,39 seviyenin efsane şifacılarından,ismin yıllardır gerçek sahibi Doğu Yılmaz değildir.İsimi,bazıları kendi çarlarına koymak isteyecektir.Ama bilinki,o kişi artık Doğu Yılmaz değildir.
YeNiLMeZzZ-NiHiLiST
Respected yazdı:Başlığı çok acımasızca seçmişsiniz yahu. Bende kötü bir şey oldu sandım. :evil:
Böyle bir algı oluşacağını bilerek koydum başlığın ismini.Daha etkili,daha gür.Sonuçta,oyunu TAMAMEN bırakmış,eski bir ikv EMEKTAR'ı olarak,herkese veda etmem gerekiyordu.Ve gerçekten YeNiLMeZzZ isimli çar silinmiş,dolayısıyla ölmüştür.Onu ben öldürdüm!