Öncelikle şunu belirtlmek isterim ki Yenikayra karakterini artık pek kullanmıyorum daha doğrusu oyunu dogru dürüst oynamıyorum hele ki su son eklenti paketinden sonra iyice sogudum.
Eskiden geçmiş bi tartısmaydı eskiye gitsem hiç tartısmazdım bile kimin ne oldugu beni ilgilendirmez ayrıca o catashropla da ilgim yok ismimin tanımadıgım ne oldugunu bilmeidğim kişilerle anılması hosuma gitmedi.
Arkadaşlar bi Bakarmısınız benim için önemli
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Arkadaşlar bi Bakarmısınız benim için önemli
Biz arkadasla olayı halletik sayılır büyütmeye luzum yok yönetici kilit koyabilir.
Catashrop
Çok haklısın kardeş bencede çok önemli yerlere değinmişsin artık daha dıkkatli yürüyeceğim sokakta
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ArmyRage yazdı:Biz arkadasla olayı halletik sayılır büyütmeye luzum yok yönetici kilit koyabilir.
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
İşte buu adamı o kadar eleştiriyonuz ama bence ödüllük bunca kişiye bunu okutturarak pratik yaptırdı tebriklerimi arz ederim kardeşim.
Merhaba,Vguard yazdı:konu kişi veya kişileri karalamaktan KİLİT. :arrow: :arrow:
Vguard arkadaşımızın da dediği gibi İKV Resmi Forumları İçerisinde Kişi/Kişileri karalama amaçlı konulara izin verilmez.
Bu konuların devamı halinde gerekli ceza işlemi uygulanır.
Konunun amacı Kişi/Kişileri karalama amaçlı olduğundan dolayı iletiler düzenlenmiş ve konu kilitlenmiştir.
Bilginize.