Bu resim herşeyi açıklıyor...Klan Liderleri
Re: Klan Liderleri
Bu resim herşeyi açıklıyor...- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Benim İmzam O Çaldın Schiller hırsızdır alış veriş yapmayın :mrgreen:Schiller yazdı:Bu resim herşeyi açıklıyor...
-
Shadowlords
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Öyle şey mi olur ? o zaman millet 6 kişilik grupla adadaki sancaklarda sabaha kadar kp kasar yanlış mıyım ?
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Bu öneriyi veren arkadaş kp kasamayan birisi belliki. Yani Kp istiyosan illa parasıyla karizma almak zorundada değilsen sabahtan akşama kadar karşı klan üyelerini kovala Karizmasına ws fln at
ama bu öneri saçma kardeş kusura bakma
Çünkü Muhafızların hatta klan liderlerinin davranışı oyundaki yaratıklardan farksız. Full tank getir kışkırtsın hedefle kesin
bide böyle basit kesim için
20.000 kp al
Sen karizma kaybet zaten düşünebiliyosun. SAna orda kışkırtma armıyolar nara atmıyolar sen yolda yürürken yanına gelip seni kesmiyolar. Sen muhafıza gidip hiddet yaratmazsan bişi yapmıyolar. Yani kendin kaşındığın için kaybediyosun karizmanı...
-
ReaLMADRID1
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Pesimist
Büyücüysen git meteorit elektirk yap bide grubuna bir şifacı al rahatına bak.kpem lere sağlam gruplar kur gir.
ReaLMADRID - Kuklacı
YAŞLIPLANET - Teşkilat
YAŞLIPLANET - Teşkilat
Ben sadece öneride bulundum,Kp ile bir derdim yok zaten gözlüklerim var.Ben sadece Klan liderlerinden Kp gelmemesini saçma buluyorum.Bu arada klan liderleri kesimi biraz daha zorlaştırıbilir tabiki.
bencede insanlar grup bölgelerinden kurtulur oyun canlanır