zırh düşmemesi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Selcuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

zırh düşmemesi

Mesaj gönderen Selcuk »

slm arkadaŞlar ben bu oynu yaklaşık 4 yıldan beri kesintisis oynayan biriym ve şikayetim carlarmı Zırh düşmemesi
karakterimin Adı xdadaoğluxşifax ve ben bu karakterimle 500 üzerinde migrat atmama ragmen sadece 1 zırh
yaklaşık 300 üzerinde cemberli kesmiş ama hala ala ala 1 zırh almış bulunmakdayım taki hemen hemen gafardan eksik itemim kalmagı gibi ama hala Zırh neden düşmüyo anlamış değilim hala zırhım yok bunla ilgili acaba bir ilgilenmenizi isderim...
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: zırh düşmemesi

Mesaj gönderen haydegidelum »

Selcuk yazdı:slm arkadaŞlar ben bu oynu yaklaşık 4 yıldan beri kesintisis oynayan biriym ve şikayetim carlarmı Zırh düşmemesi
karakterimin Adı xdadaoğluxşifax ve ben bu karakterimle 500 üzerinde migrat atmama ragmen sadece 1 zırh
yaklaşık 300 üzerinde cemberli kesmiş ama hala ala ala 1 zırh almış bulunmakdayım taki hemen hemen gafardan eksik itemim kalmagı gibi ama hala Zırh neden düşmüyo anlamış değilim hala zırhım yok bunla ilgili acaba bir ilgilenmenizi isderim...

Sana Tavsiyem ABDEST AL ve CUMALARI KAÇIRMA.
Kullanıcı avatarı
Senius
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Eben

Re: zırh düşmemesi

Mesaj gönderen Senius »

Selcuk yazdı:slm arkadaŞlar ben bu oynu yaklaşık 4 yıldan beri kesintisis oynayan biriym ve şikayetim carlarmı Zırh düşmemesi
Resim
......

“Genel Sohbet” sayfasına dön