HAKSIZ YERE SUS YEDİM

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Qatermain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

HAKSIZ YERE SUS YEDİM

Mesaj gönderen Qatermain »

YETER ARTIK YA BU BENİM YEDİĞİM KAÇINCI SUS HER HFTA SUS YİYORUM YA DAHA GEÇENKİ SUS PAZARTESİ BİTTİ HADİ ÖNCEKİELRE BİRŞEY DEMİYORUM HAKSIZ OLDUĞUM YANLAR OLABİLİRDE BEN BUGÜN İÇİN KİMSEYE NE KÜFÜR ETTİM NE BİŞEY ETTİM YA NAPMIŞIM BEN YA 7 GÜN SUS YEMİŞİM MİLLET ÇATIR ÇATIR KÜFÜR EDER 3 GÜN YER BEN 7 GÜN YİYECEK KADAR NAPTIM ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYİN YA DESTEĞE YAZDIM İTİRAZ ETTİM HALA CEVAP GELMEDİ BU KADAR VURDUM DUYAMZSISZLIK OLMAZ AMA AYIP YA HAKSIZ YERE SUS YEDİM OYUNDA BİR BAYANA KÜFÜR ETTİLER O KÜFÜR EDEN KİŞİYE BİRŞEY OLMUYOR BEN O BAYANA KÜFÜR EDEN KİŞİYE LAF ETTİM DİYE 5 GÜN SUS YEDİM ONA BİRŞEY DEMEDİM BİR KİŞİNİN BİLMEDEN KP ÇARINI KESMİŞİM BİR ANDA ÖNÜMDE CANLANDI KESTİM UZLAŞMAYA GİDECEĞİMİZ YERDE ÖZÜR DİLEDİM ÖYLE 3 GÜN SUS YEDİM BİR ŞEY DEMEDİM AYIP ARTIK YA LÜTFEN SUS UMU KALDIRIN BEN 7 GÜN NE YAPACAM YA HAKSIZ YERE SUS YEDİM YA SUÇUM OLSA BU KADAR İSYAN ETMEM AMA SUÇSUZUM KİMSEYE KÜFÜR ETMEDİM !!!
Kullanıcı avatarı
ChileCashh
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos
Lonca: Inci Caps

Re: HAKSIZ YERE SUS YEDİM

Mesaj gönderen ChileCashh »

Sakin ol şampiyon.
Istanbul Universty - Student in Economics And Law ;
Marginal And Hedonistic Student

Ω @yasin_p(twitter) Ω

ChileCash
[ ** ] _ [Her Asa :p(^)]
ChileCashh [ * ] _ [Kıyamet Asa(^)]
ByChileCash [ * ] _[Bıçak Sırtı Kılıç(^)]
xnxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xnxx »

Çok büyük sorun konuşamamak annene acıktım derken yazıyla mı gitcen neyse allah yardımcın olsun kardeş üzüldüm sus yemene afiyetler olsun efenim
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

xnxx yazdı:Çok büyük sorun konuşamamak annene acıktım derken yazıyla mı gitcen neyse allah yardımcın olsun kardeş üzüldüm sus yemene afiyetler olsun efenim
:QWe:Qw:DA:Sd:AS:Da: ali senmisin lan :QwE:qw:D.as:DASD
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
xnxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xnxx »

JoeyWasHere yazdı:
xnxx yazdı:Çok büyük sorun konuşamamak annene acıktım derken yazıyla mı gitcen neyse allah yardımcın olsun kardeş üzüldüm sus yemene afiyetler olsun efenim
:QWe:Qw:DA:Sd:AS:Da: ali senmisin lan :QwE:qw:D.as:DASD
Yok kardeş oyunu ciddiye alınarak oynandıgında tadının cıkmadıgını ögrenen sıradan bi kişiliğim.zaten gerçek oyunda cogu loncaya girdim burdan velet yazanların hepsi 15- yaşında artistlik yapıyolar

“Genel Sohbet” sayfasına dön