Klan(Güvenli Mod) Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Klan(Güvenli Mod) Öneri

Mesaj gönderen HeilHitler »

Merhaba,

Önerimin içeriği KLANLAR.Öncelikle biliyoruz ki farklı klanda olan oyuncuların birbirlerini öldürebiliyorlar gayet doğal fakat öyle durumlar oluyor ki ticaret yapacak oluyoruz,görev yapacak oluyoruz ve gerçekten sorun çıkıyor,kale de isek sıkışıp kalıyoruz savaş var ise geçemiyoruz ya da her hangi bir yerde gördüklerinde öldürüyorlar ticaret yapacağımız sıra da ve bu pek çok oyununun büyük bir sorunu.Buna bir çözüm getirmek için bir öneri de bulunacağım.Oyuna girdiğimiz de sol üstte ismimize sağ tıkladığımızda "Kabadayı Moduna Geç","Kasa mı Göster" gibi seçenekler var bunun hemen altına bir adet buton eklenecek "Klan(Güvenli Moda Geç) şeklinde ve bu modu kullanabilmek için ise tıpkı kasa mı göster de ki gibi bir uyarı verecek kutu yüklemeli siniz gibisinden.Bir adet ürün olacak,bu ürünün adı Klan (Güvenli Mod) şeklinde olabilir.Bunu Akçe ile de alabiliriz veya +5 yetenek ve kasa erişimi gibi kutu içerisin de de gelebilir bu şekil de de yapabiliriz.Klan(Güvenli Mod) ürününü hesabımıza yüklediğimiz anda ise artık oradaki "Klan(Güvenli Moda Geç) özelliğini kullanabileceğiz ve bize vuramayacaklar.

Moda geçebilmek için gerekli şartlar;

1-Herhangi bir klan üyesi olmamız gerekmektedir.
2-Kabadayı modunda olmamamız gerekmektedir.
3-Enerjimizin dolu olması gerekmektedir(%100).
4-Herhangi bir grupta olmamanız gerekmektedir.

Moddan çıkabilmek için gerekli şartlar;

1-Herhangi bir klan üyesi olmamız gerekmektedir.
2-Kabadayı modunda olmamamız gerekmektedir.
3-Enerjimizin dolu olması gerekmektedir(%100).
4-Herhangi bir grupta olmamanız gerekmektedir.

Özellikleri :[/b]

1-Hangi klan üyesi ise ve rütbesi karizması ne ise olduğu gibi görünecektir.
2-İsminin rengi YEŞİL olarak değişecektir.
3-Her hangi bir düşman klan üyesi saldırmaya kalktığında "Bu kişi güvenli moddadır saldırıda bulunamazsınız!" gibisinden uyarı verecektir.

NOT : Önerimi genel bir kaba taslak şeklinde sizlere sundum sonuçta pek çok BUG(Hata) çıkacağından eminim örnek vermek gerekir ise yukarıda 3.maddeye bakacak olursa enerjinin dolu olması gerekir sebebi ise şöyle , savaşırken canı azaldığında güvenli moda geçer kurtulur , tekrar savaş moduna geçer saldırır canı azalınca tekrar güvenli moda geçer ve klan savaşlarının bir anlamı kalmaz.

Buna benzer şekilde sorunlar çıkacaktır tabii ki fakat çözümlenmesi değerli oyun geliştiricilerine kalmış ben sadece önerimi sizlere ve yönetim ekibine sunuyorum.

Teşekkürler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
HaNdSoMe
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Klan(Güvenli Mod) Öneri

Mesaj gönderen HaNdSoMe »

Kişi böyle durumda lonca pasaportu alsın topkapı ya girer ama önerin teoride güzel fakat uygulanabilirligi bilemem
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

yapmazlar klanda her yol mübah. sanırım klana girerken yazıyodu klana girerken her türlü durumu kabullenmek zorundasınız diye.
Kullanıcı avatarı
carnec23
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen carnec23 »

Biz Herşey Paralı Oldu Diyoruz Sen Ekmeğine Yağ Sürüyon Onların.
Para Çok Galiba Adolf...
...
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

yok öyle olması saçma olur o zaman klanın anlamı kalmazki
ResimResim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Yani Sinir bozucu bir laf ama " İŞİNE GELMİYORSA KLANA GİRME " ben çt ye girebilmek için 1 saat savaştığımız bilirim düşün kaleden 2 adım yol :D buna rağmen diyorum bu lafı. Çünkü klanın amacı o. Bu senin dediğin olmaması gereken birşey ne olursa olsun. Sıkıntın varsa klandan çıkarsın gider işini halleder dönersin. Yada kesilmeyi kabul edersin. Bu öneri zaten çok destek bulmaz ayrıca oyun yapısına aykırı. Ha klandaki insanların rahat edebilmeleri için belli başlı güvenli bölgeler mevcut işini orda halletcen. MISIR ANTREPO LABİRENT YERALTI ve son olarak TOPKAPI.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
diRectoR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Nizam I Cedid

Mesaj gönderen diRectoR »

isterse kalenin önünde 100 tane lodos olsun orda sıkışıp kalmışsanız sizin sorununuzdur ileri tıklayıp alt çek 100 tane lodosu saf dışı bırakabilirsin sonrada yoluna devam et bu eklenti gelceğine başkasını yapsınlar malum yöneticilerimiz çok zeki olduğu için anca topkapı gibi bir eklenti getirdiler 1 senede şimdi buda meşgul etmesin çok çalışıyorlar zaten
Savaş baltalarını gömdük ama hala yerlerini unutmadık !
sSiHiRBaZz - Relapse
Resim
Shadowlords
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Shadowlords »

tabi düşünmüşsün etmişsin güzel ama biraz mantıksız gibi geldi , sen büyücüsün kutubun 15 ileriden bi savaşçı sana deparı koydu geliyo sen kutup açtın sonra ilk önce senin kutubun gitti hemen güvenli moda geç adam boşa deparı atsın geri yürürken sen güvenli moddan çık adama dal biraz mantıksız gibi geldi dediğim gibi
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

güvenli moda girildiginde 5 dk boyunca cıkamama olursa bi sorun olmaz
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar zaten belirttim ben kabataslak bir şekilde sundum bu şekilde kalması tabii ki mantıksızlık olur.Oyun geliştiricileri bunu geliştirip düzenli bir şekilde sunabilirler.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer

“Genel Etkileşim” sayfasına dön