Merhabalar
İKV severler paylaşım, önerileri ve görüşlerini dile getirmeleri için açılan bi konudur. Güncel durumları farklılıkları bu konu altında paylaşarak İKV YÖNETİMİ İçin oyuncuların görüşlerini ve önerilerini paylaşmaları için oluşturulmuştur.
Dikkat: Lütfen Sadece Görüşlerimizi & Önerilerimizi Seviyeli Bir Şekilde İKV YÖNETİM EKİBİNE İLETELİM.
İLK olarak ben başlamak istiyorum.
Yeni gelen çemberlitaş silahlarını yükseltme işlemi neticesinde bir çok oyuncu arkadaşların ejder asa ve diğer asaları kullanmayacaklardır artık bu silahların karekterler arası aktarımı gerçekleştirilmesi konusunda bi önerim. Umarım en kısa sürede devreye girmesi dileği ile iyi çalışmalar.
Aklıma geldikçe maddeler halinde suncağım iyi eğlenceler.
Görüş & Öneriler
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Görüş & Öneriler
® SİNCE 2007...
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Re: Görüş & Öneriler
Öncelikle Merhaba.
Son Zamanlarda İstanbul Kıyamet Vaktine Yenilikler Geldi Gelişti.
Son Yenilikle Çemberlitaş Silahlarına Yükseltme Gelmesi ile Oyuncular Büyük Bir İsyan Çıkardı ve Dikkatinizi Çektiyse Oyuncuların Çoğu Oyunu Bıraktı.
Sizden İsteğim Yeni Bir Sunucu Açmanızdır,
Herkez eminönünde Kasılsın Cevriye Sultan,Dev ana Gibi Görevlere Grupla Gitsin Eski İKV ortamı Geri Gelsin İstiyorum Bunu Biliyorumki Oyuncu Sayısında Büyük Bir Artış Olacağına Eminim Bu Önerimi Dikkate Alırsanız Sevinirim.
Bu Güzel Oyunu Yaptığınız İçin Teşekkür Eder ve Kolay Gelmesini Dilerim.
Bunu Desteğe Gönderdim Birde Burada Paylaşayım Dedim Belki Sesimi Duyan Olur Eleştri Yapmayınız Sadece Paylaştım!
Son Yenilikle Çemberlitaş Silahlarına Yükseltme Gelmesi ile Oyuncular Büyük Bir İsyan Çıkardı ve Dikkatinizi Çektiyse Oyuncuların Çoğu Oyunu Bıraktı.
Herkez eminönünde Kasılsın Cevriye Sultan,Dev ana Gibi Görevlere Grupla Gitsin Eski İKV ortamı Geri Gelsin İstiyorum Bunu Biliyorumki Oyuncu Sayısında Büyük Bir Artış Olacağına Eminim Bu Önerimi Dikkate Alırsanız Sevinirim.
Bunu Desteğe Gönderdim Birde Burada Paylaşayım Dedim Belki Sesimi Duyan Olur Eleştri Yapmayınız Sadece Paylaştım!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Ups.Sunucular arası karakter transferi.Tham1HayOne yazdı:Öncelikle Merhaba.

Jeova Sanctus Unus
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı

Eminimki Yeni Bir Sunucu Açılırsa ilk 1-2 yıl Sunucu arası Karakter Transferi OlmazHummer yazdı:Ups.Sunucular arası karakter transferi.Tham1HayOne yazdı:Öncelikle Merhaba.
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Çemberlitaştan düşen şaheserlerin aktarımı açılsın ki bence yakın zamanda bu da olacak veyahut daha farklı bir çözüm geleecek.
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Altınordu
benim görüşüm oyundaki herkese söyleyelim ve uygulanırsa çok güzel şeyler başarırız..
1. KİMSE AKÇE ALMASIN YÖNETİM AÇ KALSIN EVİNE EKMEK GÖTÜREMESİN DEVLET BABA ONLARA PÜSKEVİT DAĞITSIN
2. OYUNA GİRMEYELİM GİRDİKÇEDE TOPKAPI DEDİĞİNİZ BUMUYDU DİYİP GEZELİM GÖRELİM( SEVELİM sÖVELİM)
3. GERÇEKTEN DİKKAT ETTİM CAN İKSİRİ VE KK İKSİRİ REÇETELERİNİN FİYATLARI. NE BİLEM TAKILARIN FİYATLARI FLN ÇOK İÇ AÇICI ÖPELİM GEÇELİM
1. KİMSE AKÇE ALMASIN YÖNETİM AÇ KALSIN EVİNE EKMEK GÖTÜREMESİN DEVLET BABA ONLARA PÜSKEVİT DAĞITSIN
2. OYUNA GİRMEYELİM GİRDİKÇEDE TOPKAPI DEDİĞİNİZ BUMUYDU DİYİP GEZELİM GÖRELİM( SEVELİM sÖVELİM)
3. GERÇEKTEN DİKKAT ETTİM CAN İKSİRİ VE KK İKSİRİ REÇETELERİNİN FİYATLARI. NE BİLEM TAKILARIN FİYATLARI FLN ÇOK İÇ AÇICI ÖPELİM GEÇELİM
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

Mümkünse Gaffar Eski sisteme dönsün cünkü zaman kayıbı oldu bu durum 
® SİNCE 2007...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
beyazlara ölüm
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Bizim toplulumuz kısa yoldan para kazanmayı sever yahu biz ilk zamanlarda 90 tane ejderha içtiğimizi biliriz 3 tane 4 tane ıksır ıcerek sımdı kesılebılıyor gaffar ki bunun bir taktıgı vardır ki semihada ilk kesılıyor bu taktıgı ileriki zamanlarda sizin ile paylasacagım birazcık oyun tecrübenizi geliştirerek kendiniz çözün bazı şeyleri. Herşeyin kolay yolu vardır unutmayın 3 kere düşünün 1 kere konuşunyarar yazdı:Mümkünse Gaffar Eski sisteme dönsün cünkü zaman kayıbı oldu bu durum
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

Merhabalar ben zaten mesajda kesemiyorum yapamiyorum gibi terimler kullanmadim yanliz su bi asikardir ki bu oyun zevk ala bilmek icin zorlastirma degil insanlarin emeklerini zamani harcayip biseyler yapiyosa neticesnde bundan zevk almalidir. Bir değisiklik yapılıyorsa kendi düşüncenden önce karşı taraf bu durumu nasıl bulur acaba diye önce bir fizibilite yapmalısın. Bu husus İnanıyorum ki ikv severlerin ortak görüşüdür.
Bir de demissin İKV tecruben artsin cemberlitas ve gaffar ile ilgili acilan ilk konulara göz gezdirdin mi tecrube konusunda ki görüşün bana karşı degisecektir.
Bir de demissin İKV tecruben artsin cemberlitas ve gaffar ile ilgili acilan ilk konulara göz gezdirdin mi tecrube konusunda ki görüşün bana karşı degisecektir.
® SİNCE 2007...